Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesvědčivě zpracované téma. K tomu se připojuji.R^

9 0
možnosti
Foto

Ano, přesvědčivě zpracované téma, o kterém ani Vy, ani autor nic nevíte.

0 7
možnosti
Foto

Že dává palec nahoru fanoušek Zemana, mě docela překvapuje.:-/

0 0
možnosti
MP

Samozřejmě souhlas.Komunisté se vezou na, pro ně elegantní vlně, že se jim za jejich názory v současné naší společnosti nemůže nic stát.Nu demokracie.To co odpíral minulý režim, svobodu slova, nyní komunisté hojně využívají.Z takové Semelové je patrně k blití většině národa.A Grebeníček ? Jablko nepadá daleko od stromu.Nechtěl bych toho chlapa zažít pokud by se věci neobrátily v roce 1989:Nyní si užívá pohodlného života v parlamentu.Bez jakéhokoliv rizika a dokonce s imunitou!

15 0
možnosti
DH

D48a70v55i41d 55H70o13r87á30k

29. 12. 2018 17:27

"Za vnitřní záležitost Ukrajiny považuje České ministerstvo zahraničí novelizaci ukrajinského zákona o statusu válečných veteránů a garanci jejich sociální ochrany, který prohlašuje všechny ozbrojené složky Organizace ukrajinských nacionalistů (OUN) Stepana Bandery, označované za banderovce, za „účastníky boje za nezávislost Ukrajiny ve 20. století“.

Když v tak vyspělé společnosti, jakou je Ukrajina pod vedením prezidenta Porošenka, budou hrdinové z těch, kteří se postarali o hromadné likvidace nepřátel jakými jim byli Poláci, Židé, Slováci a další.

Tak Proboha, proč tady u nás, v demokratické společnosti, kterou téměř na konci příštího roku už budeme pracně 30 let budovat, neponechat tuto marginální záležitost jen v gesci soudruhů z KSČM? Zvláště když autorem tohoto díla je jeden z jejich předních členů.

0 2
možnosti
JT

J63i62r29i 76T44i24c97h57y

29. 12. 2018 17:22

Ano, po odstraneni vlady komunistu je stale treba pripominat jejich zlociny, mnozi mladsi uz o tom moc nevedi a ani je to moc nezajima. To ale neznamena, ze komunisty budeme nahrazovat nsmyslnymi nabozenskymi vymysly a podporovat jeich instituce, darovat jim jmeni a nechat je pusobit bez dani, ktere kazdy jiny obcan musi z vlastnictvi platit.

4 4
možnosti
LB

Omylem jsem vám dala plus. Soudím, že vrátit ukradené není to samé, jako darovat jmění.

10 2
možnosti
Foto

R^Jednoznačná karma, Tomáši. Sám jsem původně zvažoval, jestli se mám ozvat a raději tu hnusnou věc nenechat plavat. Ale občané, kteří mlčí ke špatnosti a neozvou se, si potom sami můžou za stav země, v níž žijí. Na Slovensku se po velkých občanských protestech proměnilo klima ve společnosti. Zajímavé je, že změna ve slovenské vládě nebyla nějak závratně velká a ten pohyb mezi občany zatím nemá přímé viditelné výsledky. Ale v rodinách a v různých sdruženích či seskupeních občanské společnosti je jiná atmosféra. Více naděje a více přesvědčení, že občané sami mají nejenom právo, ale i povinnost se zajímat o dění a snažit se mít na ně vliv.

Mimochodem, komunisté pomalu ale jistě končí, do Senátu se nedostali a tento trend bude pokračovat.

15 0
možnosti
JK

R^

Díky!

Komunisti vznikli prý sloučením radikální sociální demokracie s anarchisty v roce 1921. Pak se Klement Gottwald jezdil do Moskvy učit, jak slušným lidem zakroutit krkem, až se mu to v roce 1948 povedlo.

Stovky nevinných lidí komunisti popravili, tisíce lidí vyhnali ze svých domovů a statisíce lidí utlačovali nesvobodou veřejně mluvit pravdu, svobodně studovat, svobodně cestovat, svobodně vyznávat svoji víru v Boha.

Komunisti od svého počátku zrazovali český národ tím, že ho podřídili Josifu Visarionovičovi Stalinovi, že jím nechali naši republiku rozkrádat, pak naši komunisti zradili národ v roce 1968, který stál za nimi z 95%, pak za "normalizace" zastavili ekonomický růst, pro svoji neschopnost předali vedení státu disidentům, aby po Listopadu překabátění na vrub disidentů rozkradli, co po jejich vládě zbylo.

Jako stalinistická strana ustoupili do pozadí, aby dnes se znovu chopili moci v Česku a nám obyčejným lidem se opět vysmívali a svou neustálou lží rozvraceli národ v duchu nového rusofilství a službě ruskému agresivnímu Putinovu imperialismu.

Je povinností nás starších, stále pravdivě informovat naši mládež, aby se opět neutopila v těch komunistických lžích, závisti, nenávisti, které tu vehementně opět šíří, když jsou opět na koni!

Miloš Zeman, komunisti a okamurovci jsou největším nebezpečím naší společnosti, naší svobody a demokracie! Pozor na ně!

:-)

19 1
možnosti
JK

J12a72n 31K13o50z97á45k

30. 12. 2018 0:55

Ten poslední odstavec je jako vystřižený z Rudého práva. Komunisti jsou neštěstí lidstva, ale vy jim se svojí demagogií začínáte úspěšně konkurovat.

2 2
možnosti
DS

I já souhlasím. Je nutno připomínatR^

10 0
možnosti
Foto

miminálně 5x denně, po lžičkách a nezapíjet ;-)

1 4
možnosti
Foto

Připojuji svůj souhlas a dík, že jste to napsal tak pěkně a já to nemusím opakovat.:-)R^R^R^

12 1
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám