Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmírně rád bych panu prezidentovi popřál v plnosti zažitý křesťanský advent, pokoj v srdci, usmíření a zážitek skutečné svobody ... a pak vánoční radost. To by nesrovnatelně víc než cokoliv jiného prospělo celé zemi a mnohem lepšímu, pokojnějšímu životu jejích občanů. Proto se přidávám k naději vyslovené sestrou boromejkou. Netuším, zda je realistické očekávat takový zázrak, ale prý nikdy není pozdě.

14 1
možnosti
ZD

Musím ocenit Váš příspěvek. Tako - velmi inteligentně a kultivovaně - jste řekl vše co si přeje každý. Rozumný pochopí.Nerozumní budou nadšeně hýkat nad urážkami v příspěvku pana Vodvářky.

4 1
možnosti
ZD

Další zbytečný okopávací příspěvek svědomitého zahradníka, který nevynechá jakoukoliv příležitost k manipulaci a vnucování svého pohledu..

Občané se podle Vás třesou ... jste zvoleným mluvčím mluvčím občanů tohoto státu nebo jste se té funkce zhostil dobrovolně ?

President - podle Vás - považuje osoby s jiným názorem za pitomce, idioty apod. Nikdy jsme nic takového neslyšel, že by pronesl. A to si dávám pozor. Kritikou nešetří pokud má k dané věci argumenty a nikdy je neopomene uvést. Současně si i rýpne do těch kteří informace ohýbají nebo s nimi manipulují - podobně jako Vy.

Ve finále to už přeháníte, pokud jednání presidenta považujete za doklad ubohosti a ztrátou sebekontroly.

Skoro bych řekl, že Vámi používané, přehnaně silné výrazy, odrážejí nedobrý psychický stav duše.

7 12
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZD

Psali jsme to současně. Autor se nedovede srovnat s tím, že se svět netočí podle něho. Podobně exaltované chování politiků, kteří zbrojí proti panu Babišovi, mu bezpracně nahání volební preference. Je to jeho utajená úderka :-).

5 10
možnosti
JZ

J93a23n 90Z39i25e23g23l55e23r

11. 12. 2018 15:16

Zasloužená karma. R^:-)

13 3
možnosti
MV

Dovolená to prý bude sportovní - běžky. A to chce jisté soustředění. Obávám se, že k přemýšlení o tom, o čem píšeš ty, nezbyde kapacita. Skol!

15 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,08
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám