Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Je 22:02 a musim napsat, ze jsem se diky reakcim takediskuteru opravdu pobavil.

preju vsem opravdu dobrou noc.

3 0
možnosti
Foto

Je nutné uznat, že jsou mým coming outem v šoku a mají právo na své zmatené reakce. Třeba Arnold Lička to ne a ne rozdýchat.

2 0
možnosti
Foto

J68a14n 95A89n84d75r90l86e

14. 11. 2018 21:50

no konecne, doktore, vzdyt uz to v Tobe bylo jako v koze ;-D

R^

3 0
možnosti
Foto

Všichni to věděli, všichni. Tak jsem prostě udělal, co bylo nutné. A bude klid v české kotlině.

3 0
možnosti
Foto

;-DR^ No já byl na báňské, takže si "pro blahobyt" zavřít nemohu dovolit ;-D

1 0
možnosti
Foto

To buď rád, jinak bys byl členem odporné bílé mafie. R^

3 0
možnosti
VB

V32i79l47é81m 66B43a72r78á71k

14. 11. 2018 19:30

Jasně, nadsázka, fikce. To, že někteří doktoři účtují pokladnám za den 28 hodin práce, tak srandovní není. Stejně jako to, že záznamy vzniklé za peníze pokladen jsou lékařů, že nechtějí e-recepty a e-neschopenky (prý neumí s počítačem, možná řeknou, že neumí číst a psát a dostanou asistenty). No a také si myslím, že by měli mít povinně el. rezervační systém.

Zcela signifikantní je, že prezident ČLK Milan Kubek třeba nazývá hlupáky ty, co nechtějí „volat na telefon nebo záznamník“ a požadují objednání přes internet (zde). I když, nejen lékařům a nemocnicím, ale i zdravotním pojišťovnám a politikům vyhovuje současný chaos, kde se nic nedá dohledat (kolik třeba chybí lékařů a sester), nikdo v podstatě za nic neodpovídá a současně se každý může vymlouvat na toho druhého a podle libosti manipulovat s veřejným míněním.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=545822

3 3
možnosti
Foto

No jasně, proč bychom to dělali, když k vlastní obživě nepotřebujeme pacienty, tak na co nějaké e recepty a e neschopenky. Koneckonců, z golfového hřiště není šance poslat e neschopenku. R^

4 0
možnosti

Tady se nějakej Vodvářka chlubí luxusním životem a pak z něj vypadne, že kouří doutníky z quatemaly ;-D

Jinak, když jsem kdysi pracoval pro stát, byl jsem jediný z celého fondu, který upřímně říkal, že dělá houby. Zbytek se zaklínal jak maká :-P . Jen taková lehká paralela ;-)

1 1
možnosti
LF

L85u65k33a91s 94F14i34k84r

14. 11. 2018 19:48

qatemala? co to je??

0 0
možnosti
DG

To dobře znám. Má kamarádka zubařka zase tráví většinu dne v sauně a kosmeťáku a večery v kasínech.

5 0
možnosti
Foto

Má recht, proč se vrtat v zubech, když se může potit v sauně....bingo.

3 0
možnosti
Foto

Karma. Jen se bojím reakce těch zhrzenych nechapavcu kteří vedení národním sportem číslo jedna teplým bonzem poběží nebo už bezeli podat TO

2 0
možnosti
Foto

A s takovým....doktorem já sedím u jednoho stolu. Hanba mi.;-D

6 1
možnosti
JS

Neblbněte. Zaslouží úctu. Sice žvaní, ale dělá něco užitečného.

2 0
možnosti
Foto

R^:-)Jen tak dál, Tomáši. Medicína si žádá oběti. :-)R^

5 0
možnosti
Foto

Jdu do toho Emrichu, s plnou vervou.

3 0
možnosti
Foto

Tomáši, musím zmínit vynikajícího gastroenterologa docenta Jaroslava Šetku. Jeho heslem bylo: "Alfou i omegou lékaře by měl být pacient." Je to už hodně let zpátky, kdy jsem poslouchala rozhlas, kde byl pan docent hostem besedy o lékařské etice i etiketě. Když došlo na popis situace, jak se má lékař chovat k pacientovi a popsal, jak to dělá on, zavolal nějaký posluchač, který jeho vyprávění odsoudil jako nepravdivé, protože tak se přece lékaři k lidem nechovají a hlavně ne takoví slavní specialisté.

Pan docent totiž říkal, že jakmile pacient vejde, on povstane, přivítá se s ním podáním ruky a nabídnutím místa k sezení. A teprve pak přejdou k samotnému ordinování. Na závěr pacientovi vše důkladně vysvětlí, opět povstane a potřese si s ním na rozloučenou rukou.

A já to tehdy nevydržela, popadla sluchátko a do živého vysílání rozhořčeně sdělila, že pan docent si nic nevymýšlí,protože on se tak skutečně chová. Já jsem se k němu totiž úplnou náhodou dostala jako pacientka se zažívacímu potížemi, se kterými si u nás nevěděli rady. Prostě jsem k němu byla přidělena. Když jsem viděla, s jakou úctou se k němu kolegové chovají, jak si ho váží a potom zažila moje přivítání v ordinaci, udělalo to na mě obrovský dojem. Pan docent se s pacientem bavil jako rovný s rovným, z nichž jeden z nich je jen o něco lépe informovaný.:-) Když jsem se po sérii vyšetření a nasazení správné léčby s panem docentem definitivně loučila, chtěla jsem mu nějak poděkovat. Koupila jsem lahvinku značkového koňaku, na tu dobu i důstojně baleného v krásném pouzdře, a až na odchodu jsem mu dárek předávala. Ovšem pan docent se usmál, omluvil se velmi zdvořile, ale dárek si nevzal, prý pro něj bude největší odměna, když si to dobré pití naliju na jeho i moje zdraví, až mi léčba zabere. Pokud tedy existuje nějaká lékařská arogance, pak s výší vzdělání a profesního úspěchu nemá naprosto nic společného!

12 0
možnosti
AL

Paní Ortová!

Vy jste si tu otevřela svůj vlastní blog!

Ale jako obvykle, napsala jste to krásně.

Pěkný podvečer.

:-)R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 35,40
  • Průměrná čtenost 2552x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám