Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, zřejmě Tě trumfnu. U nás kandidoval MUDr. Rath!!

4 0
možnosti
Foto

Ale to já vím. A dopadlo to dobře.....;-)

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
FS

Pěkná úvaha, pana autora, chválím ho. Chtěl bych při této příležitosti upozornit na jistý zřejmě nový druh psychické úchylky, možná je to i nová nemoc.

Jde o toto: Důvody kandidatury bývalých funkcionářů (i mnoha nových adeptů) do senátu jsou jasné, prostě byl by to vynikající "džob". Prostě těch sto tisíc Kč i více měsíčně v domácnosti se hodí! Ale u bývalých vysokých papalášů se projevuje další nějaká mánie a jsou posedlí myšlenkou, že lidi na ně nezapomněli a myslí na ně stále a v dobrém, že oni byli vynikající a celý národ je stále miluje, že je chce, že je nutně potřebuje!! Jenom na ně trochu pozapomněli a kdyby je ČT pouštěla trochu na obrazovky tak by to bylo hned jiné. Vysledoval jsem to např. z vyjádření takových kapacit jako byli pánové Škromach, Bém, Hašek, Topolánek atd., atd. atd. No a pan Paroubek v tom vyniká, zřejmě má nejhlouběji do kapsy......

6 0
možnosti
Foto

Není důležité zvítězit, stačí se účastnit.

1 0
možnosti
Foto

Krleš. A pak to vezmeme šturmem.

2 0
možnosti
JK

J35o74s67e84f 35K72l86a96t

7. 10. 2018 21:13

Bohužel jste zapomněl na jednu maličkost. Všechno to,co bylo vlastně nebylo protože žijeme ve virtuální realitě virtuální reality.

0 0
možnosti
Foto

Docela jste mě zklamal. Osobně jsem rád, že pan Paroubek neuspěl a zase kousek poodskočil na smetiště dějin. To co mě vadí, je radostné křepčení nad politickou mrtvolou, potom, co Vám vadilo vystupování prezidenta vůči všem jeho nepřátelům. Dost jste se k němu přiblížil, kde je ta "sláva vítězům a čest poraženým" ????

5 5
možnosti
Foto

Děkuji za reakci a pokusím se objasnit svůj postoj. Pan Paroubek je od samého počátku své politické kariéry prototypem papaláše, a to ještě s neuvěřitelně hypertrofickým egem. Jeho sebestřednost je opravdu již patologická. Každý normálně uvažující člověk by již dávno seznal, že má odejít, uchýlit se do ústraní a dál svou existencí nezamořovat veřejný prostor.

Srovnávat můj postoj s reakcí presidenta na své protivníky neobstojí. Nejsem protihráčem pana Paroubka, nejsem politicky nijak aktivní a nijak nesoutěžím s panem Paroubkem o cokoli.

Zmíněné heslo platí pro běžné lidi. Pan Paroubek byl tak často poražen, že už žádnou čest nemá.

27 1
možnosti
VF

Dnes jste tu pane doktore zgruntu vyvětral, diskuse není zamořená, líp se dýchá.;-)

5 1
možnosti
Foto

Jak jsem již objasnil, v mých diskusích se již nebude objevovat pan Jiří Hermánek.

5 1
možnosti
Foto

O56t71a65k57a14r 81S52e81k43l

7. 10. 2018 18:13

Mno , Jirka P. mně byl vždy protivný jako pracovní sobota. Nikdy jsem ale nepochyboval o jeho inteligenci ( či chytrosti) a schopnosti předvídat. Proto jsem byl velmi překvapen jeho nepochopitelným tahem - kandidovat jako Pražák v Ostravě , známé svou averzí vůči metropoli ( P--o , Banik).

Možná už doléhá přes obarvené šediny stáří a podobně jako další podobný relikt dávných časů a mravů-MZ- se špatně orientuje v nových časech.

Ani jednoho nebude škoda.

9 0
možnosti
Foto

Ten tah nebyl zase tak hloupý,Osstrava je nejvíce levicové město,stačí se podívat na výsledky.Jen tady měl Paroubek víc než teoretickou šanci.V Praze by těch šest procent nedostal,tak jedno procento.Prostě jen zoufalá akce zoufalé politické mrtvoly....

6 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,99
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám