Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Dobře, pane Tomáši, jako (skoro) vždy. Lepší včas vycouvat, než pozdě litovat.

3 0
možnosti
Foto

prosím, odpusťte si toho pana. Díky za návštěvu Karle.

0 0
možnosti

Nezávislí novináři prchají do nezávislých novin oligarchů Bakaly,Křetínského,a dalších,protože jediné závislé noviny jsou ty Babišovy.Všude jinde vlastník neurčuje směr,cíle a kampaně v tisku.Jsou to totiž andělé a k tomu by se nikdy nesnížili.Opravdu je tady někdo,kdo věří v nezávislost tisku?;-D

13 1
možnosti
ZD

Věří tomu zjevně autor uzavřen ve své názorové komůrce, ve které hledá ideál mezi reálnými lidmi. A chytá se čehokoliv, co by se dalo eventuálně vykládat jako podpora jeho myšlení.

7 2
možnosti
PK

Nemyslím si ,že končí ,spíše bych řekl,že je to dlouhodobé přání autora a tím,že jedna novinářka opouští svůj list se moc nezmění. Jen pro osvěžení paměti například si jistě vzpomínáte na Sarajevský atentát modrých ptáčků a na smlouvu mezi ODS a CSSD,jejiž důsledky pro demovývoj v této zemi příliš nepřispěly.

Důsledkem prolínání střední a nejnižší vrstvy společnosti se vytváří dominantní masa, která je logicky orientována středolevicově – stát zajišťující bezpečnost; spravedlivější distribuci výsledků hospodářské produkce, než volné tržní síly; hospodářský růst (či alespoň stabilitu); pořádek. To je kompromisní program, přijatelný téměř pro všechny.

Babiš jen sleduje program, který dlouhodobě udržel u moci T. Blaira v Británii – tzv. „catch-all party“. Takový program, pokud je vládou realizován v praxi, je jistě správný, protože udržuje sociální smír a stabilitu. Je to dokonce přirozenou povinností jakékoli vlády starat se o všechny občany, kteří jsou schopní a ochotní podílet se na národní produkci. Stát s odlišnou koncepcí se s vysokou pravděpodobností stává státem totalitárním (příkladem je „diktatura proletariátu“ nebo argentinská vojenská diktatura, jejíž asociální a protiodborovou hospodářskou politiku utvářeli ekonomové tzv. „chicagské školy“).

8 0
možnosti
SN

:-)......Po sváteční návštěvě jsem se vrátil k diskusi a nezbude mi nic, než autorovi blahopřát! Napsal jste dokonalý článek, oponenti jsou v promilovém množství a ještě patřičně dehonestováni , neřkuli, potupeni. Víte, jak se mi to vzájemné plácání plácání po ramenou majitelů jednoho názoru líbí? Tak si představuji budoucí svět......jeden vůdce, za ním stádo přikyvovačů ! Tentokrát jste pane autore vyhrál, gratuluji!

8 18
možnosti
Foto

H78a31n20a 46V98l16k26o83v78á

25. 9. 2018 15:15

Celkem jsem se sem nachomýtla náhodu. K Babišovi mám mnoho výhrad.

Jen mi přijde že zdejší Babišobijci ho tak nějak skrytě podporují (třeba eurohujerským chováním k dotacím - ty podle některých (a mne) křiví tržní prostředí, "intelektuálové s povinností přemýšlet" je ovšem považují za nezbytné. A potom se diví že nejmocnější muž ve státě z nich také nejvíce těží....

Inu - a Petře Procházkové to trvalo dlouho....možná ano. Ale vy zde (na Babišovom) "správňáci" zůstáváte pořád......

Tak jo, ta Petra Procházková není tak úplně "správná"....

7 1
možnosti
Foto

Spíš mi to připadá jako zbožné přání... :-/ Zřejmě má Andrej Babiš, na rozdíl od jiných, jakési osobní charisma, a pak ví, a to je to hlavní, jak na to... Nevěřím, že by se jeho strana ANO z ničehož nic přeměnila na stranu NE... Chytrost nejsou žádné čáry. A on to ví... ;-)R^

4 2
možnosti
SN

:-)......Po sváteční návštěvě jsem se vrátil k diskusi a nezbude mi nic, než autorovi blahopřát! Napsal jste dokonalý článek, oponenti jsou v promilovém množství a ještě patřičně dehonestováni , neřkuli, potupeni. Víte, jak se mi to vzájemné plácání plácání po ramenou majitelů jednoho názoru líbí? Tak si představuji budoucí svět......jeden vůdce, za ním stádo přikyvovačů ! Tentokrát jste pane autore vyhrál, gratuluji!R^R^

0 8
možnosti
SN

:-)......Po sváteční návštěvě jsem se vrátil k diskusi a nezbude mi nic, než autorovi blahopřát! Napsal jste dokonalý článek, oponenti jsou v promilovém množství a ještě patřičně dehonestováni , neřkuli, potupeni. Víte, jak se mi to vzájemné plácání plácání po ramenou majitelů jednoho názoru líbí? Tak si představuji budoucí svět......jeden vůdce, za ním stádo přikyvovačů ! Tentokrát jste pane autore vyhrál, gratuluji! R^R^

1 3
možnosti
SN

:-)....Omlouvám se! Napíšu příspěvek, nezobrazí se! CHvíli čekám, pořád nic. Tak ho tam dám znovu. Pustím se do dalšího čtení jiných blogů, zkontroluji, zase nic. Tak to tam posunu znovu. To je výsledek. Proč se to nezobrazí třeba do dvou minut?

0 4
možnosti
Foto

Snad už konečně skončí, i když některé skalní obdivovatele čeká polknutí hodně hořké pilulky vystřízlivění.

Vám karma.

9 3
možnosti
JL

Babišónek, to je tvrdý bonbónek. Ideální pro slabé a politicky nevyzrálé jedince.R^

7 3
možnosti
Foto

Divím se , že dotyční nezrušili své smlouvy s LN mnohem dříve. Jak je to vůbec možné, že tolik let ochotně spolupracovali?

8 2
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,91
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz