Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Je směšné, jak si tihle antibabišoví pisálci myslí, že dělají záslužnou činnost a až se Babiš postupně sám znevěrohodní, to budou vydávat za svou zásluhu.

8 5
možnosti
JJ

J46i67ř14í 39J24a59n54d32a

25. 9. 2018 20:38

Problém některých lidí, mezi něž patří i autor je to, že si v politice dokážou představit jen dva póly. Obdivovat, nesnášet, být fascinován .... Neznám nikoho, kdo by byl "fascinován" Babišem. Pokud ano, tak je to v negativním smyslu jeho zarytý odpůrce. Opravdu si někdo myslí, že novinář pracoval v LN protože byl fascinéván Babišem? To je novinář v HN fascinován Bakalou?

7 3
možnosti
Foto

Přečtěte si prosím pozorně ještě jednou článek. Pusťte si předvolební šoty před parlamentními volbami.

7 3
možnosti
ZD

Dost mi to připomíná hysterii. Proč naděje, které někdo vkládá do člověka, který by mohl do hnijící stojaté vody českého rybníčku klasických stran vnést nějaký pohyb nazývá autor fascinací? Jestli je to dle hesla "Podle sebe soudím tebe" a autor buď fatálně miluje nebo k smrti nenávidí tak to chápu jako jeho pohled. Proč ale takto soudí = rozděluje naší společnost nechápu. Copak mezi fascinací a nenávistí nic není? Zřejmě je autorovo vnímání omezeno jen na tyto dvě polohy?

8 3
možnosti
JJ

J26i90ř40í 28J45a15n57d82a

25. 9. 2018 20:41

Nezávisle jste mě předběhl. To je něco jako fotbalový ultras. V tomto případě "politický ultras".

7 1
možnosti
ČP

Budťe v klidu, pane doktore. Fascinace Babišem nekončí.

8 0
možnosti
Foto

No, jak vidím a čtu, tak přinejmenším u některých zatím ne. Je třeba ještě trochu času. Pěkný večer.

6 6
možnosti
Foto

Můžete Babišovi nakydat na hřbet fůru hnoje a přesto bude mnohem lepší, než to všechno, co nám stávající politický ansámbl nabízí.

14 12
možnosti
PH

Fendrych tam ještě pořád je? Jestli odejde i on, tak lidovky možná začnu číst. :-P

7 2
možnosti
MS

Fendrych je dlouho na aktualne.cz, nevšiml jste si?

3 0
možnosti
DV

D26a61v88i69d 46V91l45k

25. 9. 2018 18:56

Politici ANO jsou třetiligoví statisté. Squadra kývajících servilních oslů, kdyby to šlo vymění je Babiš za dřevěné. Zatím má strach , že by si toho někdo všiml

24 10
možnosti
Foto

Půjdu přímo k věci, Stalina a Hitlera vynechám, dokonce vynechám i paní Procházkovou. Většina z nás si jistě vzpomene na zdejší adminku Terezu, která z iDnes před časem odešla na protest proti AB. A stalo se něco? Podpořili ji zdejší blogeři, že by na Babišově prostoru přestali psát (od některých bych tuto podporu rozhodně očekával)? Nestalo se nic, tým adminů se doplnil a jede se dál. A tak to bude i v Lidovkách. Jedna redaktorka odejde, možná získá díky svému "statečnému" postoji místo v Bakalových médiích, ale ti, co údajně odchod z Lidovek rovněž zvažují, si to rychle rozmyslí. Pokud odejdou, pak těžko budou hledat uplatnění na pracovním žurnalistickém trhu, ten je přesycen a navíc na jimi uvolněná místa čekají stovky uchazečů, jež rok co rok chrlí vysoké školy. Takže si tito redaktoři svůj odchod setsakramentsky rozmyslí.

A ještě jeden důležitý fakt. Lidovky jsou drženy spíše z nostalgie, jsou prodělečné a prodaný náklad tištěných novin je 4x menší než má MF Dnes. S návštěvností jejich webu to bude mnohem horší, vždyť kvůli minimálnímu zájmu zrušili i tamní blog (čímž nás ovšem obohatili o některé VIPblogery).

Než mě začnete minusovat, tak zauvažujte ekonomicky. Je pro AB ekonomicky výhodné držet prodělečný list? Výhodné pro Babiše je jedině to, že Lidové noviny mají renomé z dávných časů, tudíž je neprodá, ale ponechá si jejich ochrannou známku a zastaví jejich vydávání, případně zůstane jen jejich elektronická verze. Zřejmě se tak stane ke konci letošního roku.

14 2
možnosti
Foto

Ekonomicky výhodné to není. On ho také nedrží pro zisk, ale pro to aby podporoval jeho "politiku" a podporoval ho v uskutečňování jeho plánů. Ale k tomu potřebuje fanaticky oddané lidi, kteří budou poslušně plnit jeho přání. Takže: máte šanci pane Preslere.

3 9
možnosti
Foto

Tome, souhlas. Jen mi hlava nebere, jak někdo může jen trochu při smyslech podlehnout takovému....doplň si sám...

6 6
možnosti
Foto

Mě je u "lidovek" hlavně smutno, že jsem od devadesátého dlouhá léta četl denně... na "učňáku" jsem byl trochu za exota a nezachránil to ani Sport jako druhé pravidelně odebírané periodikum ;-D.

1 0
možnosti
Foto

Byl jsem na tom podobně, Filipe. díky za vizitu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz