Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Naprosto přesné, zasloužená karma. R^:-)

5 4
možnosti
VB

Zde je seznam zatím 62 afér Zemana v průběhu jeho kariéry. Pokud někdo najde další, rád doplním, jen to nebude časově srovnané.

Teď mě napadlo, že jsem zapomněl na virózu u korunovačních klenotů.

4 0
možnosti
BM

Prezident je takový jaký je. Co na srdci to na jazyku. Je třeba dobře poslouchat a ne jen prezidenta ale i jiné co a jak říkají. Mnoho situací vzniká tím že někteří nejsou ochotni, nebo schopni jejich slova pochopit. Pak dochází k různému napadání apod. Nejznámější příklad. Na dotaz „Jak se zbavit Sobotky“? Prezident odpověděl: „Jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje se lze zbavit dvěma způsoby, demokraticky tzn. jít k volbám a nebo kalašnikovem“. A co z toho vzniklo? Buď záměrně a nebo z nepochopení řečeného, že chce na Sobotku vzít kalašnikova. Toto je jeden z mnoha případů kdy se pravděpodobně záměrně změnil smysl jeho slov. Dalo by se pokračovat, ale má to smysl?

3 5
možnosti
JM

Jak si může prezident demokratického státu vůbec dovolit na veřejnosti prohlásit, že jiného politika se lze zbavit i vraždou? Vám to nevadí? To o Vás cosi vypovídá.

4 3
možnosti
JS

J68a35n 48S48v89a85t22e96k

21. 8. 2018 9:24

A ještě poznámka k tomu, že někteří blogeři pod svými články neotvírají diskuzi:

Je to zajisté jejich právo, nicméně v takovém případě by bylo vhodné, aby Idnes zavedlo pod blogy nejen tlačítko pro zvýšení karmy, ale také tlačítko pro vyjádření nesouhlasu.

Nemuselo by přitom jít o součet (resp. rozdíl) hlasů pro a proti. Jsou články a autoři, kteří jsou venkoncem kontroverzní, ale mohou mít i tak vysokou karmu.

Zdůvodnění návrhu:

Pokud autor neotevře diskuzi pod svým článkem, nemá vlastně žádnou odezvu na to, co napsal (přitom naše příspěvky v diskuzích podléhají automaticky hlasování +/-), vyjma karmy (tedy buď mu ji někdo zvýší nebo nezvýší).

Pakliže autor neotevřením diskuze tuto odezvu nemá, je ochuzen o zpětnou vazbu a zároveň svým způsobem dává najevo, že čtenáři buď pohrdá nebo mu jsou víceméně fuk.

6 1
možnosti

Nemusí to být tak. Naposledy jsem neměl odvahu otevřít diskusi, když jsem si představil to hejno komunistů a estébáků, kteří diskusi pokvrní hnilobou svojí nenávisti. A to jsem nechtěl. Ta jejich nactiutrhání nejsou přínosná pro nikoho! A jejich lži jsou nepřínostné též! A tak si nejsem jist, že Váš návrh je smysluplný... :-)

0 1
možnosti
JS

J82a39n 72S94v55a18t96e67k

21. 8. 2018 9:12

Těm, kteří se vymezují proti kritikům pana prezidenta a kteří tyto kritiky považují šmahem všechny za vulgární či dokonce nesvéprávné (rozuměj zblblé tzv. pražskou kavárnou) a nedemokratické (jednou jsme si ho zvolili, takže mlčte) bych rád připomenul, že první, z jehož úst jsme slyšeli vulgarity, první, kdo se choval na veřejnosti opravdu nevhodně (minimálně nevhodně vzhledem ke své funkci reprezentanta státu) byl právě vážený pan prezident Zeman.

A jak známo, Češi jsou "smějící se bestie", takže neváhají na páně prezidenta chování patřičně (někdy i nepatřičně) reagovat.

A nejen teta Kateřina by všem zavilým zastáncům pana prezidenta zcela jistě připomenula, že:

1) Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

2) Na hrubý pytel hrubá záplata.

7 1
možnosti
OU
Foto

Nikdo nezpochybňuje, že byl zvolen. Článek se však týká čehosi jiného, pane Nováku.

4 2
možnosti
IM

I45v70a24n 96M22i96n54á94ř

21. 8. 2018 6:17

Ať již je prezident jakkoli rozporuplný - je nutné si vždy uvědomit, že dostal hlasy od většiny voličů. To platí zejména pro druhý případ jeho znovuzvolení. Zeman obdržel většinu hlasů i navzdory vlastnostem - které jeho příznivcúm .. zřejmě nevadí.

5 5
možnosti
Foto

Což samozřejmě nemůže omezovat kritiku těch, kterým jeho způsoby vadí. No, a pakliže jeho slovník, alkoholismus, tabakismus a zřetelné projevy choroby, znemožňující výkon funkce, většině nevadí, je třeba se zamyslet, co chce český národ.

11 2
možnosti

Slusny clovek ani na hulvata nereaguje hulvatsky, takze Zemanovi odpurci, co jsou navic mnohem neslusnejsi, nez on, mu opravdu nemaji co vycitat. Rozmohl se nam tady takovy nesvar... pata kolona nazyva patou kolonou jeji nazorove odpurce, agenti nazyvaji agenty jejich nazorove odpurce, a sprosti hulvati nazyvaji hulvaty slusnesji nez jsou oni. Hezky to motaji novi soudruzi, a mysli si, ze jim to nepraskne.

5 5
možnosti
Foto

Slušných reakcí na pana Zemana je mnohem více, než těch méně slušných. Zatímco reakce pana Zemana na své odpůrce jsou toliko neslušné.

17 4
možnosti
JN

Problém některých Zemanových odpůrců je ovšem v tom, že za neslušné označují i ironické reakce, které by například v případě Schwarzenberga označovali za vtipnést či noblesní.

2 5
možnosti
DS

Naprostý souhlas a obrovská karma, TomášiR^.

9 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,62
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám