Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

jsem fakt zvedavej na ruzne vyklady tveho textu zde v diskuzi

ode me karma - je to sajrajt chlap, vlastne...chlap ne - tvor

11 0
možnosti
Foto

Ono tak úplně nejde o pana Stáníka ( s ním bych si asi dost těžko rozuměl v hospodě u piva), ale o princip. A jsem rád, že ty jeho výroky došly naplnění v trestním řízení.

2 0
možnosti
Foto

Perfektně formulováno, Tomáši R^

Postihem takových zhoubných nádorů (pardon, názorů) demokracie posiluje. A naopak, každá nedbalost a benevolence vůči nim je fatálním oslabením demokracie.

12 0
možnosti
Foto

děkuji za zastavení a postoj, Marku.

1 0
možnosti
DS

Děkuji, Tomáši a megakarmaR^. Myslím, že by si měl pan Novák uvědomit, že schvalování takového činu a odsuzování jeho potrestání nepřísluší člověku, který je také veřejně činný a zjevně neznalý ústavy, kterou by, jako poradce PSP, měl znát a jehož článek byl prohlášením pana Staníka evidentně porušen (či naplněn?)

12 0
možnosti
Foto

U těchto lidí je podivností více. Dík za palec.

1 0
možnosti
Foto

Trestní stíhání a dokonce nedejbože odsouzení člověka za to, že v soukromém rozhovoru vyjádříl soukromý nnázor je již za hranou demokracie. Pokud se něco takového stalo, měl by režim najít dost obranných mechanismů, aby eliminoval nepříčetná či nekompetentní justiční personál Rv

2 14
možnosti
Foto

chtěl bych vidět postoj justice, pokud by se o likvidaci křesťanů vyjádřil kdosi z druhého břehu.

2 5
možnosti
Foto

Společnost by měla mít ochranné mechanismy proti podobným excesům, ale ty právě spočívají v ochraně svobody projevu i po projevu ad absurdum, nebo nakonec bude považováno za trestné diagnostikovat na dálku.

1 7
možnosti
Foto

konkrétně v rozebíraném případě by úplně stačilo, kdyby všichni ostatní se obrátíli zády, ignorovali by řečníka a opustili místnost. Morální odsudek silnější trestního.

1 8
možnosti
Foto

No. masakr je, že ten člověk byl vedoucí brněnské kriminálky. Bych chtěl vidět, jak asi pod jeho vedením kriminálka vyšetřovala Židy, homosexuály nebo Romy...

19 1
možnosti
Foto

Z pytláka nejlepší hajný.

0 5
možnosti
JZ

Zasloužená karmaR^:-)

11 0
možnosti
Foto

J58a25k85u88b 68R19o94t51h

2. 8. 2018 12:44

Karma, a to říkám jako zásadní nepřítel existence verbálních trestných činů v trestním zákoně.

Jen by mne zajímalo, co by dělal Novák Večerníček na mém místě: v parku jsem hlídal dcerku a její kamarádku, když se tam přihrnul nějaký looser s taškou piv, shodil na zem kamarádčin batůžek, sedl si na lavičku, vytáhl pívo a čvaňháka a začal si užívat. Když jsem se jej snažil vypakovat, protože holčičky se ho bály (smrděl, krkal, něco si mumlal...) s tím, že v tomto parku je zákaz požívání alkoholu (je hned vedle školy). Když pominu jeho snahu vyprovokovat mne vulgaritami, v jednu chvíli se nechal slyšet, že jsem podle ksichtu jasnej Izraelec a na celý park zařval, že Židi a Cikáni mají jít ihned do plynu. Tak, a teď Večerníčku raď.:-/

12 0
možnosti
Foto

Vám lichotil, že jste Žid? To musel být na krupici.

1 5
možnosti
PB

Souhlasím, ten výrok je nepřijatelný. Karma.

9 0
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 33,21
  • Průměrná čtenost 2552x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám