Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Cely rodinny klan uvedene "divky" (na fotografii s Abbasem vidime korpuentni zaoblenou osobu) se specializuje na podobne provokace. Vyprovokuji incident, (kopani, rany pesti, kousani... ) a nataceji to na video, ktere pak zverejnuji na socialnich sitich. Pokud by uvedenemu vojakovi ruply nervy a provokaterku uderil, nebo dokonce v sebeobrane zastrelil spusti se plactiva a odsuzujicci kampan Izraele v celem "civilizovanem" svete.

25 0
možnosti
VB

Není to nic neobvyklého. Tady to dělají policistům.

0 0
možnosti
Foto

H26a74n45a 66V15l50k18o41v96á

30. 7. 2018 22:07

Ano doktore, máte pravdu.

V postoji Izraele jsem dlouhodobě na jeho straně a přístup vojáka mi přijde příkladný.

Pro celou Evropu.

Abychom se účinně dokázali bránit když na naše vojáky či policisty zaútočí "utlačovaná menšina".

7 0
možnosti
Foto

Některé dívky jsou v pubertě nezvladatelné, to se stává. I u nás po roce 68 zkoušely mladé slečny fackovat sovětské vojáky, to se ale vždy podařilo urovnat dobrým slovem.

1 26
možnosti
LB

O mladých slečnách, které zkoušely fackovat sovětské vojáky jsem nikdy neslyšela, ale existují nezvratné důkazy, že sovětští vojáci stříleli (nejen) po mladých slečnách ze samopalu.

24 1
možnosti
JL

Ahid asi dlouho žít nebude, je to neklidná půda.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel, můžete mít pravdu. Protože nulovost inteligence jejích palestinských führerů je tak nízká, že až zjistí, že nevzbuzuje kýžený zájem veřejnosti, zlikvidují ji oni sami a budou se to snažit hodit na Izrael.

11 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, pane doktore, ale já už přestávám věřit tomu, že někdy dojde k míru. Situace se spíše zhoršuje než zlepšuje, jak ukazuje příklad Turecka.

9 0
možnosti
Foto

Některým zase stačí kampaň na FB.... pak se média přetrhnou a názory rozmazlené holky v hidžábu použijí k propagaci "hodného" islámu.

4 1
možnosti
Foto

Měla dostat doživotí, takto ponížit izraleského vojáka. A stát se symbolem odporu. To se nesmí. Však se na ni chystali členové Knessetu, že by ji taky rádi zfackovali. Ale co Izraelci, nechali ji ve vězení dostudovat školu. Tak na ni byli hodní. A holce se zvedl nosík,. Ano, měla by odsoudit ničící hořícími draky úrodu, stejně jako je odsoudit izraelský ministr školství, i přes protesty některý poslanců, a žádá pro ně zcela spravedlivě trest smrti. Ta holka je nepříčetná. A kdo za to může Mahúd Abbás, kterí ji prohlásil za národní hrdinku, místo aby, jako prohlásil prezident Zeman o dvou holkách unesených v Pákistánu, že by zasloužila na holou.

5 2
možnosti
JB

J14a90n 16B11í72l32ý

31. 7. 2018 19:50

trolling se musí umět

1 0
možnosti
PK

Arabové znají jedinou ideologii...Islám, nedokážou rozlišovat mezi sionismem jakožto politickým hnutím a judaismem jakožto náboženstvím.. co se týče popisovaného případu té arabské „hrdinky“až se i se arabské děti začnou místo nenávisti učit toleranci a pochopení druhých, což je jediná cesta, jak se vyhnout sektářskému fanatismu, pak se takovéto případy stávat nebudou a to jsem si jistý, že se toho mnozí z nás nedožijí... karma autorovi a palce nahoru pro izraelR^R^R^

16 0
možnosti

Tady jde jen částečně o Islám. Problém je v tom, že Židé zabrali území, kde měli dříve jasnou většinu Arabové. Což je fakt, který se blbě okecává. Ale určití lidé to zvládnou.

0 2
možnosti
OP

Ve skutečnosti je to nešťastná holka, kterou horem dolem krmí nenávistí

11 0
možnosti
JL

Může to být docela obyčejná hysterka, není proč ji litovat.

3 0
možnosti
PV

Karma. Jinak, je dobre, ze tak stupidni napady nemaji izraelska devcata, ze by chteli fackovat palesticke vojaky, asi tezko by to skoncilo jen vezenim.

15 0
možnosti
SS

Holky z IDF nefackuji ... Ty preferuji strelbu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám