Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vzpomínám na doby, kdy se ještě fotbalové kluby nepodobaly cizinecké legii, ale v anglických klubech hráli Angličané (a Skotové), ve španělských Španělé a v italských Italové. Španělé a Italové se už tehdy chovali tak, jak popisujete a padali jako šraňky ostošest.

Avšak Angličané, to byl jiný příběh. Nepamatuji se, že by v těch dobách zůstal ležet na trávníku Angličan (snad jen s výjimkou případů hlubokého bezvědomí). Škoda, že takové týmy dnes už neexistují.

6 0
možnosti
VV

Ano, to byly doby, kdy klub smel mit v kadru maximalne a ted nevim zda 3, nebo 4 cizince.

Dnes je to spis naopak.

0 0
možnosti
MS

Pro mě majstrštyk předvedl hráč, který uchopil ruku vedle stojícího soupeře, bouchl se s ní do hlavy a následovala vaše varianta A2.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že by nebylo špatné provést jakýsi sestřih všech těchto úžasných scén a pak je pouštět pro obveselení diváků, kteří se na předváděnou hru nemohou dívat.

3 0
možnosti
MS

R^:-)

Myslím, že zrovna včera tam byla krásná scénka, když obránce poklepal soupeři zezadu na rameno a ten se svalil jako špalek. :-)

2 0
možnosti
Foto

I63v27a74n 45M70a20r66e58k

21. 6. 2018 15:59

Dnes karma p.Vodvářko. U nás v okresním přeboru byl jeden matador, který vojenskou zákl službu vykonával u parašutistů. Svou kvalifikaci zúročil tím, že po návratu z vojny jako útočník pokud došlo k jeho faulu (většinou vně velkého vápna) pomocí parakotoulů a salt dokázal vždy dopadnout na značku pokutového kopu. Co měl potom chudák sudí dělat ? 8-o

Takže nynější kaskadéři na hřišti se mají ještě co učit. ;-( R^

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Je to přesný popis. Oni totiž diváci často trpí totální nudou z předváděné hry a nanjdou na ní nic, co by je mohlo vzrušit a rozveselit. Pročež se takové scénky velice hodí jako jediný nezapomenutelný zážitek z celého zápasu. Další skvělou příležitostí jsou herecké etudy "já nic, já neviňátko čisté jako lilium", které vždy provádí hráč, který právě fauloval.

Mě však za posledních několik let asi nejvíc pobavil komentář poté, co jsme pohořeli na mistrovství Evropy. Někdo ze zasvěcených znalců prohlásil lítostivě, že "naši hráči nejsou zvyklí na tempo, jakým se fotbal v Evropě hraje". Znělo to jako výčitka, že ti všichni ostatní nás hnusně podrazili tím, že si dovolují hrát tempem, na něž nejsme zvyklí. A nějak mi to také připomíná mnohá zdejší skuhrání na tu "zlou" Evropskou unii. Ona nás také "hnusně zrazuje" zejména tím, že trvá na základních pravidlech existence a fungování civilizovaného světa. Anebo tím, že nám připomíná, že máme také své povinnosti a svůj díl spoluzodpovědnosti, že princip vzájemné solidárnosti a soudržnosti je základem dobré spolupráce.

3 0
možnosti
Foto

omluva za olšové prstíky: "nenajdou"

0 0
možnosti
PP

Nepolemizuji, ze nekteri hraci jsou tajtrdlici. Ale hral jsem to a ono to opravdu casto svinsky boli jen chvili a odezni to. Takze je problematicke takhle zevseobecnovat.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
PL

P81e71t56r 96L41a72n64g13e97r

21. 6. 2018 14:55

Sice lehounce prehanite, ale zde je to za ucelem pobaveni, coz se se vam u mne povedlo. Velka karma.

Mimochodem manzelka jin nerika fotbalisti, ale herecky.

2 0
možnosti
Foto

Jen trochu, a pozdravte paní....:-)

1 0
možnosti
Foto

R^To je trefné, Tome, pobavilo:-);-D

5 0
možnosti
Foto

Děkuji, taky se bavím

1 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám