Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Je dobře , pane autore , že se k tomu včerejšímu pořadu na čt vracíte tímto příspěvkem,protože to snad více lidím otevře oči a odvrátí se od podobných praktik těchto podvodných a primitivních šarlatánů. Vám karma.

7 0
možnosti
Foto

Tomáši, je smutné, kolik lidi věří různým šarlatánům, kteří vyléčí každého a ze všeho. I východní medicína má své limity a je velice účinná například ve fyzioterapii. Ale například civilizační choroby již nepostihuje a není je schopna léčit. Děkuji klasické medicině, že žiji, že vůbec nevypadám na sbírku mých nemocí. Nikdy jsem nepodlehla alternativě, protože mé nemoci jsou funkčního selhání. Je zarážející, že i na ně si troufá alternativa třeba i s bylinkami.

8 0
možnosti
Foto

Alžběto, já nejsem zásadním odpůrcem tzv."alternativní" medicíny /akupunktura, logoterapie apod./. Dokonce znám některé velmi schopné léčitele a veřejně přiznávám, že mám společné pacienty. Pakliže pomohou /jde samozřejmě o psychosomatické problémy/, pak je jejich konání přínosné.

Vadí mi grázlové, co slibují vyléčení rakoviny, různých neléčitelných nemocí a současně inkasují miliony od nemocných či členů rodin. Také znám několik podobných gaunerů ve svém okolí.

Proto vítám podobné pořady.

17 0
možnosti
Foto

Karma.Na strachu lidí a jejich hlouposti vydělává nejen tato "klinika".Stejnou mutodu používají velmi uspěšně i ruzní politici....také role spasitele,který zachranuje na "klinice" život je v politice podobná,jen s tí rozdílem,že zde spasitel "zachranuje" rovnou celý národ.Dost vystrašených lidí tomu i věří....

5 0
možnosti
Foto

spasitelé nejen političtí-náboženství také jen využívá lidského strachu

2 4
možnosti
AL

Někoho natáčet skrytou kamerou je neetické, pokleslé a morálně odsouzení hodné.

Ale to autora v článku zjevně netrápí, stejně jako redaktory ČT.

2 17
možnosti
PB

Pokud někdo hrubě porušuje etické principy, sám se z jejich okruhu vylučuje. Váš názor odhaluje v plné nahotě brutální zhovadilost komunistů, kteří prosazují totalitu a přitom se dožadují demokratického zacházení a svého práva na názor.

18 1
možnosti
AL

Od toho je lékařská komora, ve které je i autor.

Z lékařů se stali "soukromí podnikatelé" se svými ordinacemi (autor), kteří podnikají za účelem (stejně jako jiní) zisku.

4 6
možnosti
Foto

Vy pracujete zadarmo? 8-o

7 0
možnosti
Foto

Viděla jsem, žasla jsem, mohu jen potvrdit. Více takových pořadů, aby se lidem konečně otevřely oči.R^

9 0
možnosti
AL

Kdybyste věděla proč a za jakým účelem se tyto pořady točí.

Nic proti vašemu názoru.

1 4
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,91
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz