Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Děkuji, Tomáši, karma. My jsme doma nevěděli, zda se smát či plakat. Pan Stárek něco podobného zažil, bohužel, na vlastní kůži. Lidský hyenismus nezná mezí. Protože zneužívat lidského zoufalství není nic jiného než bohapustý a trestuhodný hyenismus. A jediné, co mě s léčiteli tohoto typu (a všemi jim podobnými) napadá, je, že na každou samici rodu vepř se v kotli voda vaří. A zbývá jen doufání v účinnost Božích mlýnů.

6 0
možnosti
Foto

R^Tome, já se tomu už ani nedivím. Ale je to děs běs a nejhorší na tom je, že tomu spousta lidí uvěří, zaplatí, začnou doufat a ztratí tím spoustu času. Když konečně zjistí, že to nefunguje, může být na skutečnou léčbu už pozdě. Je sice pravda, že to může lidem poskytnout určitý placebo efekt, ale ten jak známo na některé choroby prostě nemá šanci zabírat.

4 0
možnosti
IP

Protože se to netýká politiky, zcela výjimečně plně souhlasím. Kupodivu žádná zmínka o Zemanovi. Prostě zázrak!

5 2
možnosti
JH

Tomáši, sledoval jsem. Nevěřícně. Já mám celý život štěstí na lékaře, ale narazit na tohle... Na jedné straně potkáte v nemocnicích třeba laskavé dámy bez vysoké kvalifikace ale s obrovskou obětavost, na straně druhé podobná špína. Vím, že jsem naivní, ale tady bych trestal velmi tvrdě!!

8 0
možnosti
Foto

Tomáši, byla jsem naprosto konsternovaná, pak rozčilená a nakonec bezmocně nasr...

Při "vykadění rakoviny" jsem se hystericky smála, asi ze zoufalství. A při popisu, jak v USA měněj lidem DNA jsem měla chuť tlouct hlavou o zeď. Přeháním zcela úmyslně, ale nejsem daleko od pravdy. Vím, že takováhle šarlatánská místa existují a že tam lidé chodí. Ale takhle to vidět.... Naprostý hnus.... Oni ale takhle nejenom oblbují nemocné, zoufalé a vystrašené lidi, což je příšerný, ale taky lidi poměrně zdravé. Vinou takových "léčitelů" a novodobých světlonošů jsem přišla o celoživotního kamaráda. Už rok se mnou nemluví, protože jsem podle něj zlá, nasávám negativitu a nic se svým duchovním životem nedělám. Velmi jsem to zjednodušila, protože pořád je to pro mne tak bolestný, že to nechci rozebírat. Píšu to sem jen proto, že takový xindl vydávající se za pomocné centrum má dosah i daleko za své"klienty". Přála bych si, aby tenhle dokument dávali obden, protože jsem skeptická (při svém neutuchajícím optimismu), ohledně sledovanosti. Při dnešních přiblblých názorech na ČT... ALE JE TO NETU!!!!! - pro všechny, kdo neviděli! Tomáši, moc ti děkuju, žes tohle napsal!!!R^R^R^

19 1
možnosti

Ano, ty dva momenty...ta vykaděná rakovina a to DNA, byly ty pověstné hřebíčky...Přesně jak píšeš. Měli by to často opakovat, aby to vidělo co nejvíce lidí.

8 0
možnosti
Foto

někdo zas radí pomodlit se a nechat to na pánu Bohu-stejný princip-strach a neznalost lidí se dá využít různě:-/

2 4
možnosti
Foto

dneska se s tou vaší antináboženskou posedlostí nechytáte.

4 1
možnosti

Není snad nic horšího než obchod se zdravím a lidskou důvěrou. Je to odporné. Na jedné straně hyeny, na druhé lidi s nadějí (a bohužel naivitou). Nechápu, jak toto může být legální. Snad takové pořady lidem pomohou pochopit...

Díky za blog!R^

7 0
možnosti
Foto

Úplně mě to odrovnalo, Marie... Zavřela bych je, až by byli černý.... Bez milenců a podpůrných kapiček!!!!!

7 0
možnosti
MM

Viděl jsem a dlouho jsem po tom pořadu nemohl usnout

Ten hyenismus oné "kliniky" mě šokoval, stejně je mně zle s reakcí místního Arnolda.

Vám karma.R^

6 0
možnosti
PK

Tomáši karma. Sice jsem pořad neviděl, ale podívám se na něho v archivu. Bohužel rozumím lidem, kteří mají např. rakovinu a řídí se příslovím “tonoucí se stébla chytá”. To je půda pro různé “šmejdy”. Věřím, že osvěta je cestou, aby i nemocní lidé byli schopni svoje finance investovat správným směrem.

6 0
možnosti
Foto

Na pořad jsem se podíval a nepřestal jsem žasnout. Ta odborná úroveň, vyjadřovací schopnosti..... prostě mazec.

Takovéhle strašení nemocných lidí a přístup k jejich "léčbě" by měl mít v postizích trestní řád, protože i ten šaman v pralese je léčebně kvalifikovanější. Jejich doporučení jsou jednoznačně zdraví ohrožující a škodlivá!!!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,87
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz