Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na druhou stranu, ale, utřít Davida Ratha bylo velmi případné, ať již v jakékoli souvislosti. Ostatně MUDr. Macek to provedl velmi správně.

2 0
možnosti
AL

Lze jednoznačně říci, že stav našeho zdravotnictví je srovnatelný s tím, co je poskytováno pacientům třeba v Itálii či Francii /mnohdy i v lepší kvalitě, než v těchto zemích/. Léčebné postupy v současnosti umožňují dlouhodobé a kvalitní přežití i u nemocí, u nichž za socialismu bylo zjištění této diagnosy rozsudkem smrti v krátké době

4 0
možnosti
AL

10. 04. 2013 16:00:00

Tomáš Vodvářka

:-)?

0 0
možnosti
PD

P81e73t88r 49D89u20s

18. 4. 2018 13:01

Smutná karma.

4 0
možnosti
MB

Vy neustále prudíte a přitom se dějí fantastické věci ! Problémy nejsou ve zdravotnictví, ale u velkoagrárních celků ! Tam Vláda úpravou rozpočtu 2018 - IHNED přesunula 1 miliardu Kč ! Podobně zpomaluje průměrná rychlost vlaků - to je dobře, protože ty rychloželeznice jsou nesnesitelné, pak tedy miliardy Kč na slevy ! I dálnice se rozvíjejí dobře, protože A.Babiš a D.Ťok podepsali Petici - Za rychlejší výstavbu ! Ani zácpy nebudou - viz Čipy do osobních aut k jejich zjištění, kde se vlastně tvoří ! (Jiný článek). Sice píšou, že kvalitu cest máme jako v Egyptě - to bude pomluva škarohlídů ! Čili, je lépe, proměry jsou obrovské, co furt máte ? - Jak bude hůř ? - Řeklo se - Bude lépe ! Prostě jsme to řekli a zařídili ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Jsem takový depresivní šťoural, pane Bučku. Ale uklidnil jste mne, fakt ANO.

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám