Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Sahodlouhe reklamy, to je to co CT chybi.

1 1
možnosti
JS

Jste si jistý, že by ty sáhodlouhé reklamy ČT měla, když by neměla povinné poplatky?

2 0
možnosti
AH

Jako ironická nadsázka opravdu dobré. Jenže za tou ironii hledejte i kus pravdy.

Zesměšňovat tak to nám opravdu jde. Jen do toho

3 1
možnosti
Foto

Nějak vám u těch umělců vypadlo hajlování v Lucerně, podpisy za trest smrti paní Štěpničkové, souhlas se vstupem vojsk, Anticharta.....Charakteři, co ?

8 4
možnosti
Foto

Pane Hegře, nevím jak Vy, ale já bych trochu odlišil dobu, kdy se popravovali lidé za maličkosti (třeba jen za poslech Londýna), dobu, v níž se vyhazovalo z práce (což třeba zrovna u umělců je dost podstatný problém) a dobu, kdy bylo třeba jen najít odvahu cosi říci.

Tím nijak neomlouvám ty, kteří opravdu dokázali být velmi klouzaví (kupříkladu zmíněná Jiřinka to provádí celý život). Byli však tací, kteří i v těžkých dobách dokázali být sví.

Je nyní snadné soudit. Podle Vaší fotografie jste toho z komunismu moc nezažil. Buďte rád.

9 1
možnosti
Foto

H54a89n36a 11V83l12k36o32v81á

25. 3. 2018 15:09

Inu, pane doktore, nechci být uštěpačná, ale s ohledem na karmu....Nemohu se ubránit dojmu že mnozí Vaši ironii nepochopili.

Za mne včera Jméno růže, protože práci Cesty domů znám z osobního kontaktu. A pustím si to z internetu.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že leccos vysvětluje příspěvek paní Leony Blahové níže, paní Vlková. ;-)

A jinak - včerejší Hyde park - civilizace byl excelentní.

2 0
možnosti
MK

Úroveň České televize i Českého rozhlasu hodnotím v porovnání s jinými médii - našimi i zahraničními jako velmi vysokou. Díky kabelu mám mám srovnání a na naši malou zemi máme dobrou státní televizi i rádio. Zprůhlednění financí neuškodí, ale za ostatní díky. Poplatek mi vůbec nevadí. :-)

18 4
možnosti
JS

Díky kabelu? To je pokus o vtip nebo to myslíte vážně?

0 0
možnosti
Foto

:-)R^Je to, Tomáši, opravdu hnus. Ptal jsem se odborníka, jestli by nešlo vysílání stanic ČT nějak z dosahu mého přijímače vyrušit a zároveň zkvalitnit příjem Televize Barrandov. Prý je to problém. Nevím, co mám dělat, asi rozbiji televizi.:-)

8 1
možnosti
Foto

Jiří, Vy se ještě díváte na ČT? Vy jeden masochisto? Vy nejste netrpělivý od čtvrtka do čtvrtka? Moc jsem se ve Vás zklamal.....

1 0
možnosti
MK

Chápu, že se jedná o ironii, ale co se týče umělců, tak bych se i pod to podepsal. Umělci jsou prodejní a je jim, až na čestné výjimky, komu slouží. V 1942 slib věrnosti Říši, opět čestné výjímky,jako například Oldřich Nový, který chránil svou židovskou manželku. Po roce 1948 to byla tato umělecká elita národa,která se podílela na formování národa a přeměnu myšlení národa. V 1977, několik tisíc umělců, lékařů, vědců, architektů, profesorů vysokých škol, podepsalo antichartu. V roce 1989 najednou byli všichni pro demokracii. Až na pár výjimek jako Jiřina Švorcová, která byla přesvědčená komunistka. Věřila tomu a nepotřebovala se otáčet podle větru, i když to pro ní znamenalo konec kariéry. Umělci jsou komedianti,kteří hrají, jak publikum žádá.

Co se týče ČT, nemohu soudit. Nesledují ji. Snad s výjimkou historie CS a Herbáře, ale to jen zřídka a většinou ze záznamu na stránkách ČT. Jinak je pro mě ČT moc levicová, snažící se vychovávat národ a formovat myšlení. Po pravdě, nevidím smysl toho, že platím poplatky televizi, kterou nesleduji a zároveň si platím satelitní vysílání,abych mohl sledovat například Fox News. Souhlasich bych s tím, aby to bylo jako v USA a Kanadě, kde si platíte kanály, které chcete sledovat. Bylo by problémech. Nikdy by si nemohl stěžovat na ČT, protože by se na ní dívali jen ti,co by si zaplatili a ČT by žila z peněz,které by dostala od svých diváků a z reklam.

Když si někdo stěžuje na objektivitu, tak možná ví proč. Také bych si mohl stěžovat a bylo to při pořadu historice cs,kdy se jednalo o islámu na našem území, kde nebyl ani jeden historik, ale hlavní slovo tam měl apologet islámu Bronislav Ostřanský, Luboš Kropáček a Miloš Mendel jen sekundoval, protože bylo na něm vidět, že nechce jít proti svým kolegům nadšeným z islámu a jeho krás.

14 1
možnosti
MK

Jinak doporučuji shlédnout tento díl s názvěm Češi a islám a nasledně si přečíst studii Miloše Mendela, která byla vydána pro potřeby akademické obce s názvem S puškou a koránem

0 0
možnosti
MK

Ono k tomu ještě nedošlo?! 8-o Kde udělali soudruzi z NDR chybu?!

Tome, budu Tě mít ráda, i když budeš lepit ty pytlíky ;-);-D ( zdravím kolegyni Radku K. :-))

Hezkou neděli :-)

3 0
možnosti
Foto

dyk já taky, Mirko..já to mám jako Bolek Polívka...dyť já tˇa mám rád i bez peněz, Ilonkoo...:))

2 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,53
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám