Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Domnívám se, že nemalou část karmy máte díky těm co přečetli jen nadpis. Ale dobře jim tak.

10 2
možnosti
TK

Mimochodem nikomu asi nevadí předávání cen umělcům, pokud je ale zneužito k politickým proklamacím pak ano. Stejně tak mi vadí vymývání mozků dětem v dětských pořadech, jak je nutné u nás chlebem a solí vítat kamarády marťany/migráčky. Šířit EU propagandu by opravdu úkolem ČR být nemělo.

14 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 6
možnosti
Foto

Jen dotaz, pane Konráde. Kam ti "dobří" autoři odešli?

10 2
možnosti
Foto

Já bych ji rovnou zakázal! K čemu nám vlastně je, nějaká ČT, navíc prý veřejnoprávní - co to vůbec je, televize nemá ani pěticípou hvězdu, ani srp a kladivo ve znaku, a která si navíc vysílá co chce a nerespektuje výsledky voleb:-/ ... tss, tss, kdo se na to jako má koukat - dokonce si dovoluje zesměšňovat našehovašeho" prrzidenta, dělá si srandu z SPD a Pi Tomia, a nevěnuje mu ani tolik času, jako nějaký 5% straničce a jejímu bývalému šefovi, který ji vlastně řídí - skrzevá poplatky, ne? ;-D;-DRv Karma;-)R^

11 4
možnosti
Foto

Karle, souhlas. K čemu nám ČT je, kromě placení poplatků...

2 2
možnosti
ČP

Vážený pane, vypreparoval jste několik pořadů, které ve své podstatě ani neobjektivní nemohou být. Měl byste občas mrknout i na publicistiku. ;-)

Jste stejně "objektivní" jako naše ČT...

13 8
možnosti
Foto

Ale já se dívám, vážený pane, jen odmítám paušalizaci. Pamatuji Vaši " karma stupida". Myslím, že není v mých silách napsat cokoli, co byste nekritizoval. Ale i tak díky a klidný večer přeji

6 0
možnosti
MK

M89i63l39a94n 91K65e10s88l

25. 3. 2018 21:56

No a zapomněl jste se zmínit o vynikajících zábavných pořadech natočených v průběhu minulého století se všemi těmi soudruhy,úderníky,hrdinnými eSeNBáky atd.,které jsou trvale zakotveny v jejím programu.

12 0
možnosti
Foto

ČT je ukázkový příběh soukromého podniku. Povyprávějte dětem, co byl Pionýr a SSM, že tehdejší ČST vysílala propagandistický pořad pro mladé Vlaštovka, a pak jim ukažte současné Zprávy. Ta, co před lety uváděla Vlaštovku, dneska uvádí hlavní zpravodajskou relaci. Mluvila tenkrát pravdu? Nebo se přetvařovala a pravdu mluví dnes? A takových lidí jsou v ČT dodnes desítky, další stovky tvoří jejich potomci z druhé tři třetí generace. Já dětem říkám, že jde jen o boj o korýtka. Nic víc, nic míň.

18 3
možnosti
JV

J20i98ř92í 36V79o40l70e36k

26. 3. 2018 0:33

uvádění Vlaštovky vadí, ale stbácký a trestně stíhaný premiér, usvědčený lhář na hradě či policejní mlátička v parlamentu nevadí, ale co se divím

9 2
možnosti
MZ

CT absolutně nejlepší produkt na našich kanalech.

9 3
možnosti
MK

Ano, trefil jste to: nejlepší produkt z KANÁLŮ!!!

4 5
možnosti
Foto

Nemohu autorovi dost dobře oponovat v souvislosti s rozborem programů kanálech ČT. Pro mně ČT začala končit v momentě, kdy se na trh dostaly komerční televize a zmizely slovenské pondělní podvečery. Dřív jsem koukal hlavně na večerní zprávy v 19:30h. Když počala vysílat NOVA a večerní zprávy dala na stejný čas, tak jsem průběžně přepínal oba programy. Potom veřejná televize udělala majstrštyk a přesunula zprávy na 19h. OK, koukal jsem postupně na oboje. Do toho "vlezla" Prima.... tenkrát vlastně Premiéra a dala zprávy na 18.50h. Dilema.Takže večerní program (pokud nejsem v práci na noční, nebo na pivu) vypadá asi takto: 18:50h Zprávy Prima; 18.55h Předpověď počasí ČT24; 19.h zprávy Prima; 19.20h zprávy ČT24; 19.30h Zprávy NOVA. Když na ČT24 začnou moc kecat, myslet a tvořit (místo aby reportovali bez přidaného názoru, co se kde děje) a podávat mi na stříbrném tácku, co si o tom, či onom mám, nebo nemám správně myslet, abych byl v lajně, tak okamžitě přepínám někam jinam. Kamkoliv. A potom už mám na výběr sci-fi, kriminálku (nikoliv tuzemské provenience), nebo něco takového. Případně vypínám televizi a odeberu s ke kompu, nebo do postele.

Takže za mně osobně: Z ČT by mohly zůstat hlavní zprávy v celou hodinu, předpověď počasí (to je asi tak nejlepší a nejkvalitnější pořad celé veřejnoprávní ČT) a potom ještě přímé přenosy z parlamentu. Na to koukám poctivě a královsky se při tom vždycky bavím. To ani nejdu na pivo, ale vytáhnu si jen lahváče z lednice.R^

9 3
možnosti

A co vzdělávací programy? A co pořady z historie? Co pořady z oblasti umění? Co programy z oblasti vědy? :-) Proč si tak nesmyslně lžeme?!? :-)

3 0
možnosti
BP

Přemýšlím, zda to bylo psáno vážně nebo ironicky. Poplatky vadí většině z nás, ale na co se tedy díval autor článku? Přiznám se, že když jsem zahlédla ukázky pana Soukupa, o čem se bude debatovat na TV Barrandov, věděla jsem, že na to se dívat nebudu. To si raději vezmu do ruky dobrou knihy a nedívám se ani na ČT ani na Barrandov, ani na jiné. Co se týká zpráv, myslím že na ČT se nejvíce přibližují objektivitě.

3 1
možnosti

Poplatky nikomu nevadí, protože jsou zanedbatelné vzledem k obsahu, který se nám za to dostává! Za film, který vidíme na ČT, platíme v kině STONÁSOBEK! Nelžeme si! :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,62
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám