Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Každopádně byl slušný, oproti tomu na hradě.

15 0
možnosti
ČP

I kdyby A.Babiš již nic pozitivního nevykonal, tak za toto jsem mu vděčný. Rozhýbal naši politickou scénu.

Pan Sobotka nebyl nikdy lídr, na pozici premiéra se ocitl jen proto, že byl manipulovatelný "kývač". Nikdy to nebyla reprezentativní osoba, měl zkušenosti jen a pouze z politiky, proto se také v politice tak dlouho udržel. No, ale o svůj další osud se obávat nemusí, zajímavých kontaktů má určitě dost a nepochybuji o tom, že na státním "cecíku" zůstane přisátý i nadále.

4 1
možnosti
Foto

Reprezentativní osoba...?Pod tím si mám představit koho?

3 0
možnosti
MZ

Úkol splnil dokonale, místo tradiční levicové strany ČSSD tu máme ANO, které na něm vyrostlo. Jeho servilita, slabost. Ekonomický růst vykoupeny větším zadlužením, jediná dlouhodobá reforma neprovedena. Sice mluvil slušně, ale to je na premiéra sakra málo. Takže nemám zabco děkovat, to.mozna nájemníci bydlící v bytech OKD. Můj komentář: pan Sobotka přežil 4 roky premiéra. Možná kdyby měl koule, přežil by jen 2, ale odešel se ctí.

8 0
možnosti
JF

J95i27ř51í 33F77o87g31e30l

23. 3. 2018 7:57

Pozitivní premiér???

Krátká nebo selektivní paměť. Stačí připomenout významné momenty jeho kariéry. "Naspoření" na byt, vyšetřován za tunel OKD. A to nemluvím o tom, že člověk, který nikdy reálně nepracoval, neznal pracovní prostředí by neměl v tak vysoké funkci co dělat. Jeho politické spolčení s Kalouskem, nesmyslné vyhození Babiše pár měsíců před volbami a pád strany pod jeho vedením na dno po něm nic pozitivního nezanechává.

6 3
možnosti
LB

Drahošovi bylo zase vyčítáno, že nikdy nebyl v politice.....:-)

3 0
možnosti
MD

Autor pise ze co vsetko Sobotka "ustal" ale realita vysledkov volieb hovori ze neustal. Cely tento blog skor odhaluje postoj autora: kto je proti Zemanovi a Babisovi je sympatak...

7 1
možnosti
PV

:-/ byl Sobotka, kdo vytahl Babise do vladnich kresel. Ten v predesle volebni kampani tvrdil, ze se bude ucit v opozici. Nevim, jestli je za co dekovat.

4 0
možnosti
Foto

Do vládních křesel vytáhli hnutí ANO voliči a nikdo jiný.

1 1
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz