Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Neříkám, že Sobotku obdivuji, přeče jen je to levičák, nicméně se líbí, že jste také napsal vedle mnohých kritik i pozitivní blog a díváte se na věc optimisticky. Kéž by těchto blogů(nejen vašich) bylo více. Tečh kritických(které jsou samozřejmě také potřeba) je až příliš.

3 0
možnosti
JL

K tomu se rád připojím.:-)R^

6 0
možnosti
JS

Přesně takhle to také vidím, nejsem volič ČSSD, ale pan Sobotka byl jeden z mála čestných politiků, je ho škoda. A Vám karma :-)

7 2
možnosti
Foto

Jen jestli, paní Stehlíková, nezaměňujete nerozhodnost za slušnost.

4 1
možnosti
Foto

Dobré ráno Tomáši. Na mě to působí trochu jinak. Sobotka byl odejit. Poté, co se vyjádřil, že vládu ANO s ČSSD nepodpoří, tak na něj Babiš těžce vystartoval, že nikdy nepracoval a že by měl jít. A bezpečnostní divize Agrofertu má přeci svazek na každého.

Teď jsem jenom zvědav, jaký státní post dostane. On by správně asi dostat měl, zkušenosti má. Ale nebude to něco podobného jako svého času tři trafiky pro poslance ODS?

5 0
možnosti
Foto

Uvidíme. S tou složkou máte nepochybně pravdu, ale Andrej se už poučil z případu Šincl a případu Přibil a má to v sejfu.

Ale o tom blog není.

3 0
možnosti
LB

Pane doktore, Váš text mě moc potěšil, vnímám to úplně stejně.

Je smutným paradoxem, jakého vděku se dočkal premiér naší nejúspěšnější vlády. V této souvislosti se nabízí otázka: Zasloužíme si vůbec na rozhodujících pozicích slušné a kompetentní lidi?

Jen pro připomenutí: nemravný zákon o soukromých exekutorech, který ožebračuje chudé a plní kapsy advokátů, byl schválený v roce 2000, tedy v době, kdy byl premiérem Miloš Zeman. Sobotka byl prvním premiérem, jehož vláda se snažila s tím něco udělat...

Bohuslav Sobotka se role premiéra zhostil se ctí a zaslouží si za to poděkování!

P.S.

Nikomu nic nedlužím, ze zásady si nic nepůjčuji; ale není mi lhostejný osud lidí, kteří se dostali do neřešitelné životní situace a kterých je cca 800 tisíc.

23 1
možnosti
Foto

Děkuji, poslední dobou mám pocit, že nějak přestávám rozumět češtině...;-)

3 1
možnosti
PK

Dlouho jsem měl v souvislosti s panem Sobotkou pocit, že je velmi spokojený sám se sebou, což je charakteristický rys pro lidi, kteří mají špatný vkus. V jeho politické kariéře, která byla velmi dlouhá nestačil pochopit jednu, možná nedůležitou poučku, že je daleko rozumnější změnit mnoho menších věcí, než jednu obrovskou, tím mu nechci lichotit. Mnoho z nás jistě souhlasí že, nic není moudřejšího, než přesně vědět, kdy máš co začít a kdy s čím přestat, ale né každý z nás to v životě dostatečně rychle pochopil. Slušnost u lidí vysoce oceňuji, ale bohužel to není dostačující vlastnost pro výkon fce politika, lídra strany v tomto ohledu mu mnohé potřebné vlastnosti bohužel scházely. Snad bude v právní oblasti úspěšnější a snad se neušpinil kauzami, které se mu vyčítají, jako v případě OKD.

4 0
možnosti
Foto

Prvních pět diskutérů (bráno chronologicky) to řeklo za mě. Netřeba říkat více. Snad jen to, že takový nesmysl jako demise - nedemise mohl vymyslet snad jen Sobotka. A v očích mnohých tím hodně ztratil.

3 3
možnosti
Foto

"Netřeba říkat více". Beru vás za slovo, pane Hermánku.

13 0
možnosti
Foto

Přesně tak, dovolím si připojit se k vašemu poděkování, pane doktore.

6 2
možnosti
Foto

Tak já fanouškem ČSSD nejsem. A proto Bohuslavu Sobotkovi za těch jeho 7% srdečně děkuji.

2 1
možnosti
MB

Sobotku nevolím, ale uznávám, že se prasosystému, většiny politiků zcela vymyká ! Pro mne středopreavicového - sice nepřijatelný, nicméně z levicového pohledu pak nejúspěšnější premiér. Nehodnotím jej, jako vůdce ČSSD, ale jako člověka. Pak,snad s vyjímkou bytu z náhrad, (předal manželce), nic nevidím. Nevidím jeho sexuální aféry, podlost 7x soudně odsouzeného člověka z Hradu - za pomluvy , nebo proměny názorů jako u A.Babiše. Prakticky první člověk, který přišel a se ctí odešel ! Po něm zůstává ČSSD zcela jiná - ochotna ke kolaboraci s velkokapitálem ! Není bez zajíámavosti, že hanlivě se k němu vyjadřují J.Paroubek i M.Zeman - Nu, mravní veličiny národa ... :-)

11 1
možnosti
Foto

Jsem rád, pane Bučku, že jste pochopil, o čem píšu. Nezpochybňuji, že pan Sobotky za dobu 4 let udělal i chyby (kdo se jim vyhne v této pozici). Problémem je to, že na naší politické scéně máme raději hulváty, přistižené a usvědčené lháře, dokonce trestně stíhané jedince. Takže ten, kdo se tak nechová, je "slabý".

11 0
možnosti
Foto

Sobotka prostě nechce být u toho,až bude ČSSD dělat křoví a otloukánka pro Babiše,na nic víc ji ve skutečnosti nepotřebuje.S komunisty a Okamurou,kteří by v oficiální vládě nevypadali moc dobře,je vždy v pohodě přehlasuje.Existence ČSSD v podstatě ztratila smysl,skoro všechny levicové voliče přetáhl Babiš...

5 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,69
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz