Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Ti, kdo teď dělají stejnou chybu nejsou blbci. Jen chtějí ta křesla tady a teď! Je jim dlouhé čekat čtyři roky s nejistým výsledkem.

(Ten výsledek je navíc nejspíš jistý: s Babišem na téměř věčné časy a nikdy jinak. Nechce se tomu věřit, ale je tady osmačtyřicátý. V jiném hávu, a se stejně diktátorskými principy.)

3 6
možnosti
BM

Umění včas odejít je jednou ze skutečných hodnot našeho života. Ačkoli jsem pravicově orientovaný a tudíž "na druhé straně barikády" má můj respekt...

14 4
možnosti
KM

Souhlasím s Vámi, že umět včas odejít je skutečné umění.

Jenže ve zmíněném případě a i s ohledem na dosažený volební výsledek "oranžových", tady nastalo asi jediné přijatelné řešení ...a rozhodně pak v takovém případě to není nějaké umění, když vám prakticky už ani jiná možnost nezbývá.

0 0
možnosti
Foto

Už se to u nás stává takovou tradicí. Adorujeme lumpy, podvodníky, nekulturně se chovající individua a slušným lidem se vysmíváme. V případě premiéra Sobotky se dokonce někdo směje, že nemá ani tu trafiku. To je hodně absurdní.

Ani já nejsem volič ČSSD a ideálního politika si představuji jako charismatičtější osobnost, ale, jak Tomáši píšete, měli bychom být vděční za to, že se na vrcholné státní pozici pracoval čestný a slušný člověk. V době "vlády" Zemanů, Babišů, Okamurů a Filipů to není vůbec málo.

Vám, Tomáši, díky za správný blog ve správný čas. :-)R^

25 3
možnosti
SB

Víte, ona ta slušnost není v politice všechno.

Viz jistý pan Chamberlain.

7 2
možnosti
VH

Byl a jistě bude slušný člověk. Tak jsem jej vnímal a budu si jej pamatovat.R^

4 4
možnosti
Foto

Ale jo, v podstatě souhlasR^

2 1
možnosti

Takže čssd už je zcela burešizována...no, čemu se divíme, když si zvolili Zimolu...ach jo.

9 7
možnosti
KK

Sehrají svou roli a dojde na slučovací sjezd.

2 0
možnosti
ZH

Byl slušný a úspěšný, což se do češtiny překládá hloupý a neodpustitelně nápadný. Souhlasím a k díkům se přidávám. R^[>-]EU

7 3
možnosti
Foto

Sobotka je hlupák, kterému se nelíbila představa, že ČSSD bude druhá ve stínu ANO. Začal proti p. Babišovi brojit, vymýšlet obvinění a místo 20%, které mohla ČSSD při volbách bez problémů získat, dosáhla třetiny. Kdyby byl stratég, byl by s předpokládaným vítězem zadobře a jeho strana mohla být stejně oblíbená jako ANO.

6 17
možnosti

"Sobotka je hlupák"...

A mně se chce něco říct, pane Bicera...úplně se mi to dere do klávesnice...:-/

18 5
možnosti
MV

taky nejsem socanovolic, ale pokud porovnam soucasne vladni taskarice demi premiera /nespojovat s typem bujonu demi glace/ s vladou socialni demokracie, skoro bych je i volil (ty socany). BS byl vzdy opatrny, ale co jineho mu zbyvalo, kdyz mel za zady nazory casto meniciho prezidenta a ve svy parte takovy lumeny, jako je Zimola a Hasek. nevim, jestli byl dobrym premierem, to posoudit fakt neumim. byl pro me ale prijatelnejsim nez ten, ktery s moralkou prilis nekamaradi, bratrickuje se komousema a okamurovcema a komentuje praci novinaru podobne jako jeho partak Zeman.

7 2
možnosti
Foto

R^ Sobotku suše sejmuli a pak odstavili. Demise nedemise byla ukázka nadřazenosti a ponížení. Hrozná šáškárna.

8 4
možnosti
Foto

Naběhl si vlastní vinou a dal Zemanovi skvělo nahrávku. Ano, prezident je premiérovi nadřazen, ale ponížil se Sobotka sám tím, jak si naběhl.

8 13
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,70
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz