Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Myslím, že voliči ČSSD panu Sobotkovi ve volbách poděkovali i za Vás :-)R^

5 0
možnosti
JN

Slušnost a kultivovanost mu opravdu nelze upřít, zejména v porovnání s humpoláckým Babišem.

8 3
možnosti
Foto

R^:-)ne vše se mi líbilo, to je třeba říct, ale on bohužel vždycky bude vypadat divně... divně už proto, že ať bylo, jak bylo - nikdy neukazoval malost, vždycky věci prezentoval s klidem, nepotřeboval být tankem a hodnoceno zpětně - působil pro okolí odpočinkově a nehroceně... slušně. At byl, jaký byl - v něčem byl o tři míle dospělejší než to všecko, co musíme přijímat a tvářit se, že se nic neděje. Byl politik... a s umrněností Haška jako typického dělňase, co se změní mávnutím prutu, když se dostane k moci, v kombinaci s libovým frajerem velkopanských manýr, pokryteckým krasavcem Zimolou, je prostě BS elegantní a vyzrálý chlap formát.

15 3
možnosti
Foto

;-D Pan Sobotka nebyl o nic čistší, než jeho předchůdci. Ovšem, m.j. i on ovládal též ,,metodiku" gramodesky. Jinak i u něho platí, že čím kdo zachází, tím také schází. A např., viz.:

https://www.securitymagazin.cz/komentare/skoncily-zlate-casy-silneho-tria-sobotka-pokorny-a-ruzicka-1404059497.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetuR^!

P.S.: nebyl to M.Z., kdo mu ,,namydlil schody", ten dal ,,jen" tehdejší partě socdemáků šanci, aby se srovnali, pokud chtěli mít svého premiera a sestavovat vládu. Schody mu namydlila tehdejší opozice v parlamentu, a on se tach chytil do jejich lasa, ovšem oni také, což se projevilo, a velice, v posledních volbách do PS, nakonec pak i při volbě prezidenta;-)

6 3
možnosti
Foto

po poslechu několika minutového vystoupení Sobotky jsem často marně přemýšlel, co posluchačům chtěl sdělit.

8 0
možnosti
VV

Podle mne z tech oranzovych nejlepsim. Jen tou hloupou stvanici na ANO to v zaveru vse pohnojil.

6 0
možnosti
Foto

S tou druhou větou lze souhlasit.

6 2
možnosti
KM

Pan autor kdesi vprostřed článečku píše, cituji :

"...a kolem jeho osoby nikdy během jeho vládnutí nevypukl žádný skandál."

Zajímavé, že právě včera na ČT 24 ve večerních hodinách po 22,00 hod. hodnotili období jeho vlády připomenuli, jednu zajímavost, kterou bylo určité zneužití náhrad, které využil v rozporu s podmínkami pro poskytování náhrad na pořízení bytu a z kterého se zodpovídal před PS Parlamentu.

A v té souvislosti je zvlášť zajímavé, že pan autor zrovna v jednom svém diskuzním příspěvečku zveřejněném předevčírem, dne 21.3. v 15,11 hod. doslovně uvádí :

"... a tak mne štvou věci okolo mne, na kterých jsem nucen participovat. /platím daně/."

Takže vadí, nevadí ?

Opravdu zajímavé "měření jedním metrem".

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
KP

Pan Sobotka by zaslouzil podekovani za praci, pokud by odesel do ustrani po minulych volbach. Pokud je jeho jedinnou devizou tzv. slusnost, pak volebni vysledek CSSD po jeho ctyrletem vladnuti hovori za vse. Ostatne neco podobneho urednicky slusneho nas cekalo v podobe pana Drahose. Zda se, ze predpokladem uspesneho politika je krome slusnosti i osobni charisma a rozhodnost. Bohuzel osobni charisma pana Sobotky se limitne blizilo byvaleme prezidentu EU .

7 2
možnosti
TB

Úsměvné. Sobotku, kterému obzvláště tady na idnesu v diskuzích většina lidí posměšně říkala Dluhoslav, tak najednou ho budou ještě oplakávat, to je komedie :-)

10 2
možnosti
JN

Jenže je to nejmenší zlo.

1 3
možnosti
JS

Nebyl ojedinělým. Stejnou loutkou byl Nečas.

6 0
možnosti
KM

Ono těch loutek máme v tom našem politickém kabaretu poměrně dost. Vždyť vzpomeňme na nedávné prezidentské volby. Tam byla zvlášť jedna loutečka skutečně dokonalá...

4 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,43
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám