Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Proč nechceme Čínské křestany příjmout to skutečně nechápu a popravdě řečeno vzbuzuje to ve mě velmi nepříjemné asociace, na druhé straně děkuji pane Seehoferovi za dnešní jasné vymezení proti muslimům v Německu.

7 0
možnosti
Foto

Já to celkem chápu:

"„Vnitro využilo všech zdrojů k ověření těch lidí, zda s Českem nehrají nějaké hry. Ověřovalo to i přes české tajné služby,“ sdělil redakci zdroj seznámený s výsledky šetření ministerstva. Čínská média v minulosti uvedla, že tato velká skupina žadatelů o český azyl se za křesťany jen vydávala a že jde fakticky o nelegální ekonomické migranty. „Část z nich skutečně čínskými křesťany nebyla, ale ani být nemusela. Protože v rámci tzv. doplňkové ochrany lze udělit azyl i osobám, kterým v jejich vlasti hrozí ze strany státních orgánů pronásledování, nebezpečí, ale i třeba mučení či dokonce trest smrti,“

0 0
možnosti
AL

Kdyby tam nebyl ten zbytečný ideologistický balast (třicet roků od konce vůdčí strany KSČ) tak by ten článek měl větší přímočarost a přesvědčivěji ukázal, že vám opravdu o tyto lidi jde.

Ale jinak souhlasím s tím, že by se těmto lidem mělo pomoci, hlavně po konzultaci s nimi, jaká pomoc by pro ně byla nejvýhodnější.

Karma.

1 4
možnosti
OK

O39t42a 47K39i79n88c

16. 3. 2018 19:15

Faktem ovšem zůstává, že naši komunisti nenáviděli křesťany stejně tak jako je nenávidí čínští komunisti.

11 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám