Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Mně by nepomohla ani Panenka Marie. ''V kolektivu působí jako rušivý element.''

Nic jiného mi nezbylo než hledat díru v plotě.;-D

Jó, tak to tenkrát chodilo.:-)R^

11 0
možnosti
Foto

Cesty Páně jsou různé, mě pomáhala ta chvíle u sv. Michala.

0 0
možnosti
Foto

Tak po Chartě 77 a Helsinkách už byli soudruzi tolerantnější.

2 0
možnosti
Foto

no, on si to ten dotyčný pán stejně vyloží po svém, jeho ;-Dlogika;-D je pověstná.

8 0
možnosti
Foto

Pane Matuško, píšu výše paní Jandové, že má naděje nezná hranic.

2 0
možnosti
Foto

moje matka byla historik amatér s velice dobrými znalostmi a občas mě poučila...Jednou se v dějepisu soudružka učitelka zmínila o Katynském lese...uniklo mi...jen jestli to nebylo obráceně...Rudá soudružka ještě víc zrudla a okamžitě jsem naklusal k panu řediteli...byl to ale slušný člověk a patrně i věděl, a tak celou aféru soudružky, která byla schopna to pohnat nevím až kam...zametl pod koberec.

7 0
možnosti
Foto

Neměl on ten pan řídící polské předky? Nebo prostě nesnášel tu rudou soudružku. Každopádně jsi měl docela kliku.

2 0
možnosti
LB

Pane doktore, připomenul jste mi dobu, kdy se do osobní charakteristiky žáka základní školy, jež se přikládala k žádosti o studium na střední škole, objevovala kouzelná věta: "U žáka se dosud neprojevily negativní postoje k naší socialistické vlasti".

Týkala se sice čtrnáctiletých dětí, ale jinak jsem tu větu přímo milovala, neboť skrývala naději, že se jednou negativní postoj projeví :-)

20 0
možnosti
Foto

To je báječná věta, taková optimistická pro obě strany. To já jsem měl už na ZDŠ škraloupy kvůli rodině a vyznání. Naštěstí rudá třídní, která tento posudek vypracovala / a s kterým bych se dostal maximálně do rubání uhlí a to prosím byla jazyková škola/, tak odešla jinam a v 9. třídě jsem dostal jinou paní učitelku, která si ihned pozvala moje rodiče, dala jim přečíst v podstatě rozsudek smrti na mou osobu, před jejich očima jej roztrhala s větou, že nikdy nikomu nebude škodit.

Dodnes ji mám v úctě a občas na ni vzpomínám jako na anděla. V

2 0
možnosti
KN

Krásný to kádrový profil, napadlo mě při četbě.

1 0
možnosti
PS

P86e95t10r 21S25k66á31l60a

10. 3. 2018 9:03

R^ já sice z té doby nemám zkušenost s cestováním, mám ale obdobnou zkušenost s tím, že bylo možné narazit na slušného člověka tam, kde jste to nečekal. Bohužel občas i naopak.

9 0
možnosti
Foto

Ano, napadají mě asi dva případy, kdy dotyčný u komoušů nebyl, ale darebáci to byli. Ten jeden se velmi aktivně snažil, ale oni se ho báli natolik, že ho mezi sebe nevzali. Asi znali Archimeděnkův zákon: důležitost soudruha je přímo úměrná důležitosti soudruhů tímto soudruhem při šplhání potopených.

1 0
možnosti
DV

D49a53v84i42d 66V42l24k

10. 3. 2018 8:54

Tome, já myslím, že pan Petřík, kterému adresuješ tento blog vůbec nestojí za to, aby ses musel obhajovat. A vlastně proč taky? Protože Tvůj světonázor není na rozdíl od pana Petříka prodchnut duchem Marxismu Leninismu kříslého s Velkoputinismem??

Já myslím, že pokud někdo vystuduje v jakékoliv době na lékaře, tak to o jeho inteligenci, pilnosti a pracovitosti vypovídá dostatečně a pokud má rozumné názory jako Ty, tak je zřejmý i jeho kladný charakter, takže okopávači kotníků zůstanou okopávači kotníku a jak říká staré arabské přísloví: "Psi štěkají a karavana táhne dál."

13 0
možnosti
Foto

Davide, jsem v podstatě velmi vstřícný člověk. A pana Jaromíra Petříka je mi svým způsobem líto. Tak jsem mu chtěl udělat radost, když nám začíná jaro.

10 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz