Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

husí kůži mám...nejsi daleko od skutečnosti, Tome...

29 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

Já ,ta tyto blogy přispívám, jako odkaz na poškozené komunisty. Myslím na svého dědka, otce a jim podobné. Vůbec nenaříkám a nemám osobní pocit ublíženectví - Oni to pocítili zcela bezdůvodně a naplno. Pak je logické, že Komunisté jsou v naší rodině hmotněním zla. Roky tady píši, že M.Zeman sebral kropičku a tou pohrobky čile polévá. Ve svém posledním mandátu už nabírá dokonce konve plné. Já lidsky sděluji, že se mi to příčí. Pane Miloši Zemane, běžte do jupy ! ... :-)

18 1
možnosti
Foto

Má tu jednu drobnou vadu na kráse. Náš pan prezident by nevydržel mluvit tak dlouho. Ale možná by to za něj dočetl Ovčáček. Ode mě karma.

36 1
možnosti
MK

Rv Ulevil jste si, dokonce někde i vtipně, ale to není o únoru a komunistech; Vaše nenávist k Zemanovi jde až za hrob!!

Už nemám potřebu s Vámi tříbit názor, na pět let mám postaráno o zábavu; každé špatné mrknutí hlavy státu najdu ve Vašich článcích.

Nu, hlavně ve zdraví.

10 21
možnosti
MV

kdyz nemate potrebu "tribit nazory" - proc tento prispevek?

12 2
možnosti
Foto

:-)R^A teď už jen stačí, aby mu to Ovčáček stáhl a opatřil několika historickými bonmoty a může směle vyrazit (mohou ho směle donést) v dubnu na ten rudý sabat.

Moc se vám to, Tomáši, povedlo, přesto bych řekl spolu s klasikem: jsou věci, o kterých se nežertuje:-)

11 3
možnosti

Ale né, dubna se ještě dožije! :-)

0 0
možnosti
MD

A pak, ze M. Zeman rozdeluje spolecnost.

4 3
možnosti
MV

kdepak, kamkoliv ten pan prijde, lidem omdlevaji nadsenim a ti co neodmli tleskaji a placou dojetim...

5 2
možnosti
Foto

Ježišmarja! To snad ne! Já nechci, aby moje vnoučata jednou malovala Aurory a stála u pomníčků s pionýrským šátkem.8-o Tohle bohužel nezní jako fantasmagorie, ale možná blízká budoucnost.:-P

25 2
možnosti
Foto

Raději je pro jistotu naučte, jak pomocí kružítka sestrojit pětiúhelník a dokreslit hvězdu. Já už tuto geometrickou konstrukci zapomněl a zdá se, že budu muset na půdu pro staré sešity. ;-(

1 0
možnosti
MV

potlesk a skandovani: promin, promin - to jediny me rozesmalo, ostatni jsem cet tak trochu s husi kuzi na zadku, Tome

jdu si pustit CT24 - pojedou tam reportazne hodinu po hodine z 15. unora pred 70 lety. doplnim si to, co nevim

12 0
možnosti
PK

Ahoj Tomáši, přestože vzhledem k mému věku znám únor 48 pouze z historických pramenů, dovolím si malou polemiku. KSČM a spol. využívají principů kapitalismu. V konkurenčním boji stále zaplňují díru na trhu pro x % voličů, kteří hledají či vzpomínají s nostalgií na léta dávno minulá. A jak ta díra bude velká, to mohou ovlivnit ostatní strany a politici.

Jeden příklad za všechny. V tomto týdnu proběhla informace o nástupním platu v Lidlu 29.000 Kč. To je přes 20.000 čistého. Nájemní bydlení lze pořídit kolem 6.000, auto na splátky za 2.000, dovolenou u moře za 1.000 korun měsíčně v průměru atd. Stále zůstává kolem 10.000 měsíčně, tomuto zaměstnanci Lidlu. Je to výsledek tržního hospodářství, ekonomického růstu, chceme-li, kapitalismu. Pokud strany ČSSD, ODS, KDU, TOP a jiné neumí ani tohle ukázat, tak náš prezident nemusí mít ani plamenné projevy a KSČM bude stačit věta, “za nás bylo lépe”.

Samozřejmě jsem to zjednodušil, ale můj komentář je již i tak dlouhý. P.

6 2
možnosti
Foto

Ahoj Pavle, díky za reakci.

Nikdy se nebudou mít všichni dobře. V každém státě na světě jsou ti, kterým se vede dobře a pak ti, kterým se to nedaří. U těch druhých pak jsou ještě dvě podskupiny, jedna z nich si za to může svou leností a nechutí pracovat a pak - dle mého menší skupina - která za to prostě nemůže.

V současné době je počet těch, kterým se vede dobře, jistě mnohem větší, než tomu bylo za komunistů. Myslím si, že kdo to vidět chce, tak to vidí, a není třeba to dnes a denně vytrubovat. Ti, co to vidět nechtějí, nepřesvědčí ani denní půl hodina projevu kohokoliv televizi doplněná o grafy

V každé zemi bude vždy skupina voličů, která bude prudit a nadávat, hledat nepřítele atd.

President by měl podobné strany míjet a ignorovat.

O tom je meritum mého blogu.

Přeji pěknou neděli.

21 2
možnosti
PK

Miloval jsem vždy britský smysl pro humor a z politiků W.Churchilla, který se příliš tzv. nepatlal s vyjádřením svého názoru a tak možná jeden z jeho výroků by se hodil....jeho pochopení resp,. vysvětlení ponechám na ctěných diskutujících;-D;-D;-D

In the course of my life. I have often had to eat my words, and I must confess that i have always found it a wholesame diet.

1 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,75
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám