Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Trojský kůň se v řecké mytologii zcela osvědčil . Jan Veleba má 71 let, jako člen KSČ s ideologií zkrachoval, jako SPO s 0.36 % - 2017, zkrachoval. Užívat důchodu nemůže, protože má poslání - Celoživotně a bezpracně - někoho velebit ! Je to neuvěřitelné, ale stačí to a dokonce vynáší ! Hamáčku, vemte si Zemanova koně - už se sune na pomoc ! ... :-)

12 0
možnosti
PK

Netleskám příliš jednostranným atakům a to na obě strany dnes rozdělené republiky. Pana Velebu jsem zaregistroval při jeho odchodu ze studia, jinak o něm moc nevím, asi to bude pěkný ptáček. Ale pokud je řeč o senátu musím s lítostí říci, že mi stávající senát a jeho obsazení připomíná semiautonomní organelu. Je sám pro sebe, bere od nás, jako od zaměstnavatelů slušný peníze a nic moc nám nepřináší.

Občas zaperlí a to například jako jeho špičkový představitel: Myslím si, že je tu velká skupina lidí, kteří pracují jako OSVČ a nejsou z národohospodářského hlediska efektivně využití.“ No já jako nepříliš zručný kutil, bych bez této skupiny nepřežil.

Avšak jak rce staré přísloví I stařec je k poučení vždy dost mlád, rásd si poslechnu ty chytré a slušné z tohoto spolku (Wagnerová, Bublan) a ty co své straně vždy trochu rozproudí krev v žilkách jako je pan Čuněk.;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Pane Korecky, zaregistroval jsem vás četbou vašeho příspěvku do téhle diskuse, jinak o vás moc nevím, asi budete pěkný ptáček. (Další vzorový příznivec slušného idealisty.)

0 1
možnosti
MV

Není senatorovo příjmení odvozeno od slova "velebit"? Tak PROC to nedělá?

1 0
možnosti
SB

Hamáček a Veleba , to už jsou poslední kapky ČSSD. Pokud budou předčasné volby, tak nebudou mít ani 5 %.

0 0
možnosti
Foto

Jo pan Veleba, to je figurka

4 0
možnosti
MC

Však je jedno kam se ta chátra přilepí, zda na ČSSD, KSČM či SPD. Aspoň ty loupežníci budou pod jednou střechou. To jejich vymezování navzájem je jen na oko, pro ty jejich ovce. To, že se nemohou shodnout, jak přesně ten socialismus zrealizovat je zjevné v celém spektru výše jmenovaných falešně navoněných altruistických stran.

3 0
možnosti
Foto

Neuspějí v ČSSD, tak se třeba chytnou v SPD, nebo KSČ(M). Jim je stejně jedno pod jakou hlavičkou se přiživují.

7 0
možnosti
Foto

Mají nezanedbatelnou přednost, umějí sehnat sponzory.

1 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,93
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz