Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^ R^Nic bych za to nedal, že Zeman teď bude masírovat vedení ČSSD, aby na tu "fúzi" přistoupilo. Na své "kamarádíčky" nedá Zeman dopustit, i kdyby se z nich měli stát takoví trafikanti, jako ing. Čuba.

9 1
možnosti
VH

Jj, pan Veleba je Velký pracant a za odměnu bych jej poslal do milovaného Ruska, škoda si držet takového odborníka jen u nás...R^

21 1
možnosti
AR

R^ R^ Veleba ví, že s ukončením postu senátora se jemu ukončí veřejná politická činnost. Má však touhu pokračovat a to tak, že se přilepí k socdem. Je vidět, že až tak naivní ve vedení socdem nejsou. Přilepit se chtěli vloni k Okamurové SPD před parlamentními volbami. Jenže toto Okamura nechtěl.!!

8 0
možnosti
Foto

A pod odborným "mičurinským" vedením pana Veleby také celá slavná Agrární komora ve skutečnosti k ničemu přímo kvetla (a jako nezralá a nezalévaná nakonec spadla rovnou na zem).

7 0
možnosti
Foto

Veleba , to je ten co utekl Veslovskému z diskuze, když nebyl schopen vysvětlit jestli jeho fans klub SPO sponzoruje tatíčka emana při volbách??

13 0
možnosti
Foto

omlouvám se, vypadlo mi pismeno Z, takže tatíčka Zemana?

3 0
možnosti
Foto

František Ringo Čech žádnou "Antichartu" nepodepsal, protože žádný dokument toho jména nikdy neexistoval.

A doporučoval bych mladým, rychlokvašeným z DVTV a odjinud, aby nechali normalizační umělce na pokoji, protože situaci, ve které se tito umělci tehdy nacházeli chápat nemohou nebo nechtějí.

Je to opravdu nesmírně aktivistické a vrcholně nevkusné. To by si dnešní normalizátoři měli uvědomit, protože jejich působení si s těmi Husákovými pohůnky vůbec nezadá a ještě je šířeno daleko sofistikovanějšími prostředky.

5 27
možnosti
Foto

stejně tak by měl normalizační umělec zanechat svého politikaření, se musím stydět za něj

5 2
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz