Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J42o18s27e49f 50H89e19j93n30a

28. 12. 2017 15:21

Tomáši, mou odpověď snad znáš!!

2 0
možnosti
ČP

Já také, nevadí, že jo.

0 1
možnosti
PV

Když ono je to s těmi otázkami někdy ošidné. Jako třeba s tou první. Vadí lidem, že členem KSČ byla Zdenka Mašínová? Vadí lidem, že členem KSČ byl Jaromír Štětina? No, ať si to posoudí každý jak chce, já dám hlas v prvním kole Horáčkovi (a druhého se nejspíš nezúčastním, neb truc volba je mi proti srsti).

1 2
možnosti
Foto

Musíte přihlížet k okolnostem a době. MZ v době, kdy vstupoval (68), už mohl znát všechny hříšky této partaje. Jsem jen o rok starší než on, a já je znal, ba poznal na vlastní kůži. I naše příbuzenstvo.

Jaromír Štětina byl údajně členem KSČ od r. 1995 nebo 1967 (zápisy se rozcházejí) a vystoupil v r. 1968 na protest proti okupaci. Ač je též o rok starší než MZ, patrně to stačilo, aby prohlédl. V r. 1987 - 1989 byl za svou činnost pronásledován StB. Psal pravdivě o různých událostech (např. jugoslávské krizi a poměrech v SSSR) a proto je dodnes příznivci komunistů nenáviděn a ostouzen, i za to že označil Rusko za říši zla. Dostal cenu Ferdinanda Peroutky, kdežto MZ o Peroutkovi tvrdil, že adoroval Hitlera.

7 0
možnosti
JV

J10i62r44i 56V54r16a70b97e70c

28. 12. 2017 15:20

Ten chlap mi VADí ;-O

7 0
možnosti
RE

ad 2.) Statisticky to pravda byla. Měli jsme ale výhodu(oproti těm srovnatelným zemím), že jsme měli tak šikovné lidi, kteří "si dovedli vždy nějak pomoci."

1 0
možnosti
Foto

Dovolím si reagovat pouze na "Kauzu Olovo". Situace totiž byla taková, že bylo podezření, že jedna mladá studentka s velkými přednostmi si svůj šatník doplňovala "z cizích zdrojů", tedy samozřejmě nelegálně, doprovodem cizinců.

Já, jsem sice dělal skoro totéž, doprovázel jsem cizince, ale chyběly mi ty ony "přednosti" pro tuto práci. Kromě toho také ta hlavní, o které se Miloš Zeman také zmínil a vzbudil tím velký rozruch.

A tato činnost pro mladou hezkou studentku znamenala též zájem ze strany tajné policie, protože za Marky DDR se toho v Tuzexu zrovna moc koupit nedalo a zákonitě se tedy jednalo o informace o západních občanech.

A Zemanův tým tyto a jiné drby shromažďoval a někdo to vykecal. Následovala geniálně vypracovaná kontrarozvědná akce, po které vše, co bylo na milou političku shromážděno, včetně oněch žižkovských dobrodružství, k ničemu.

Prostě, kdo umí, ten umí. Zemanův tým shromažďoval kompromitující materiály a dostal, lidově řečeno, přes ústa.

P.S. Jinak si myslím, že psát nějaké dlouhosáhlé trachtáty proti Zemanovi, nemá valný význam. Ti, co ho volit nechtějí, si to možná přečtou a ty, co ho volit chtějí, délka článku odradí a na správnou víru je stejně nepřivede.

2 9
možnosti
VS

Jako poslanec za OF vyslovilo nesouhlas s vysídlením Němců z Československa, které označil za porušení demokracie a přirovnal to ke stalinovským nuceným emigracím. Poté co se stal prezidentem, prohlásil na návštěvě Rakouska o sudetských Nemcích: "Když občan nějaké země kolaboruje se zemí, jež jeho stát okupuje, tak je vyhnání mírnější než trest smrti."

A mohl bych dál a dál pokračovat. Ale musím uznat, že Miloš Zeman je geniální manipulátor. Vždy ví kdy a co říci, aby jeho voliči nadšením řehotali.[>-]

13 0
možnosti
Foto

Horší je, že v případě těch sudetských Němců šlo přinejmenším o nepřesnost, což při sloní paměti Miloše Zemana lze považovat za těžkou vadu na kráse. Viz memorandum čs. vlády, připojené k Československo-sovětské smlouvě z r. 1943, kde se praví, že sudetští Němci mají být a mohou být odsunuti, protože se jedná o německé občany, jimiž se stali mimochodem ještě před 15. březnem 1939.

1 1
možnosti
Foto

Řeknu to takto, pane doktore. Slušným lidem to vadí, Zemanovým voličům to nevadí. Vám karma za hezké shrnutí.

17 3
možnosti
Foto

Ano, s tím lze souhlasit. Až na to, že rozlišovat slušnost a neslušnost podle toho, kdo koho volí, je vrcholně neslušné.

6 4
možnosti
ES

Nevadí a to nic ba naopak vše je normální a sympatické. Zkuste to samé udělat na ostatní kandidáty.Hrůzou Vám budou vstávat vlasy na hlavě.

5 12
možnosti
  • Počet článků 984
  • Celková karma 33,10
  • Průměrná čtenost 2533x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz