Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O51t51a 24K39i18n43c

29. 12. 2017 0:46

Po přečtení níže uvedených diskuzních příspěvků k tomuto blogu jsem se utvrdil v názoru, že moje rozhodnutí volit za prezidenta republiky profesora Drahoše je naprosto správné.

6 5
možnosti
KT

Není nutno, aby bylo přímo veselo, hlavně nesmí býti smutno, natož aby se brečelo.

Takže kdokoliv jiný, než ten současný...

3 1
možnosti
JK

Já se vyjádřím jen k té devítce, se kterou nesouhlasím. Společnost nerozdělil Zeman, společnost byla rozdělená už před ním. A je i v zahraničí. Je to poznat z posledních voleb jak třeba ve Francii, Rakousku nebo Německu. Dělí se na městské intelektuály a venkov, popř. bývalá průmyslová (chudá) města. Tak to prostě je, Zeman toho jen využil.

6 2
možnosti
Foto

Samozřejmě, že nemusíte souhlasit s žádným bodem. Nicméně - pokud se třeba podíváte na Slovensko - opravdu pan Kiska má potřebu svými projevy rozeštvávat národ? Pakliže jsem jej několikrát slyšel, tak jsou jeho projevy velmi vyvážené, státnické a situaci zklidňující. Rozhodně nehrozí z obrazovky pěstí.

Rozhodně nenazývá své odpůrce hnojem. Nechává - i přes názorové rozpory - vládnout pana Fica.

Možná právě i jeho přispěním zmizel pan Kotleba a jeho parta z dějin.

6 2
možnosti

Vadí! Zatím se zdá, že falešný populismus je silnější než liberální demokracie.

:-)

7 0
možnosti
JK

Zajímavé je, že v posledních letech někteří lidé mají utkvělou potřebu ke slovu demokracie přidávat přívlastek "liberální". Tak nějak mi to připomíná snahu komunistů zlegalizovat svůj režim používáním podobného přívlastku - lidová.

3 2
možnosti
PL

P21e85t43r 95L82a94n14g30e50r

28. 12. 2017 20:26

Kdybyste místo knihy hříchů Zemana, sepsal pozitiva svého favorita. Přehrabováním se v hnoji oponenta ty volby nevyhrajete.

Osobně volím Topolánka.

5 4
možnosti
Foto

Že byste také napsal proč?;-)

5 1
možnosti
LJ

Mne na Zemanovi vadí také to, že jako premiér odpustil Rusku státní dluh. Za pár let tam pak jel další premiér, totiž Topolánek, jednat o tom, aby nám v zimě nesnižovali dodávky plynu. Je vidět, že Rusové měli prostředky na umoření tohoto dluhu, proč jim ho tedy odpouštět?

Pak mi vadí, že v předvolební kampani zahájil stavbu dálnice Ostrava-Praha i když věděl, že stavba je na několik let odložená.

8 0
možnosti

Tak jste si ulevil volimKarle, totiž vlastně volimDrahoši ? Jinak zbytečná námaha. Jak jste sám opsal Zemanova slova, po třech větách bylo jasno...

3 7
možnosti
Foto

Tak jste si ulevil, jednoduchý člověče. Nemáte argumenty, proto nálepkujete. Jak oduševnělé a statečné...

12 1
možnosti
JZ

1.-3., 8., 10. - nevadí

11. - nevadí, ba je to plus

4.-7. vadí

9. - ačkoli i s jinými body mám částečně problém, tento konkrétní je blábol od začátku až do konce, takže ho ze svojí strany z ankety vyřazuji

2 1
možnosti
MK

RvRv Měl jste napsat: Nemám rád Zemana; to Vaše dílko byla zbytečná námaha, když současně nenabídnete Vašeho favorita. Pak je o čem se bavit.

Ano, také mám výhrady k současnému prezidentovi, ale zatím není na scéně nikdo, kdo by ve strategických záležitostech státu byl lepší.

9 8
možnosti
Foto

a PROČ by měl někoho nabízet???

Autor hodnotí toho jednoho určitého.

9 2
možnosti
  • Počet článků 984
  • Celková karma 33,27
  • Průměrná čtenost 2533x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz