Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ode mě karma. Bavím se tím, jak se tu hned zjevují:...."jisté části populace onen nezaměnitelný styl vyhovuje. Vulgarity, nezřízená životospráva, stupidní bonmoty, které vyvolávají pozdvižení i v celoevropském měřítku, jsou nejspíše žádoucí manou pro ty, kteří se tak nějak podobají či chtějí podobat hlavě státu."

15 4
možnosti
Foto

To jsou ale nápady. Něco vlastního by nebylo, pane Flaško?

4 10
možnosti

I44v72a13n 46Š36t44í14p33e81k

16. 12. 2017 13:14

První odstavec stačí, dál prostě nemůžu. "Volbám neuniknem", " maškaráda". Jmenuje se to demokracie, a je to to nejlepší, co nás mohlo potkat, pane autore.

4 7
možnosti
MD

Napriklad.

M.Zeman prijal dustojne cinskeho prezidenta, stejne tak, jak ucinila napr. i anglicka kralovna. A co za to 'sklidil'?

M. Zeman prijal dustojne prezidenta zeme, jez je nejvetsim veritelem BEZCHYBNEHO IDOLU v ocich mnoha lid, USA. A co za to 'sklidil'?

M. Zeman navstivil Cinu. Jako nekolik americkych prezidentu. A co za to sklidil?

Kdo se tedy veze na formanskem voze primitivni protizemanovske kampane, majic pod plachtou jen co se hodi k prekrouceni?

Kdyz uz tak SOUDRUZSTI PANOVE cinite, tak se alespon trochu snazte a neodvadejte takou BIDNOU praci. Kdyby tak byli leceni i pacienti, dlouho by nezili.

13 5
možnosti
JF

J70a55r76d94a 71F48i62š42e37r

16. 12. 2017 13:07

Globální ekonomika si vystačí sama, k tomu není potřeba nějaká trapná kulhajíc, servilní figurka, zlomená v pase....velký obchod se rozhodně obejde bez podobných trapných figurek a klišé....Rv

8 6
možnosti
PV

Budu rad, kdyz se Zeman nestane prezidentem. Taktez budu rad, kdyz se nebudou vytrhavat slova z vet a vety z kontextu, jako jste to udelal Vy s tim kalasnikovem. Jen se bojim, ze pokud nenastane ma druha touha, nenastane ani ta prvni.

3 1
možnosti
Foto

Shodujeme se v první větě, pane Vernere.

Mohl byste mi prosím říci, kde jsem cosi vytrhl z kontextu?

Pan president Miloš Zeman prohlásil, že politika lze odstranit z veřejného života buď volbami nebo kalašnikovem /možná nemám úplně přesná slova, ale smysl ano/. Pokud to řekne strejda Zemanů po 5. pivu v hostinci U vystřelenýho oka, pak se nic neděje. Pokud to prohlásí hlava státu veřejně před publikem, je to skandální výrok.

9 2
možnosti
PK

Zeman je lidový konzervativec, a příliš zdravý být asi nepotřebuje, už nemusí dělat trvalou prezidentskou kampaň a jezdit po krajích. Důležité jsou jeho podpisy a vystoupení a to s podporou poradců a berlí zvládne. Zeman je pro intelektuály nepředstavitelně protivný, hulvátský a nereprezentativní.

Národ je rozdělen konfliktem mezi lidovými konzervativci žijícími v přirozené životní realitě a majícími zodpovědnost za svoje potomstvo a budoucnost svého domova, a zapouzdřenými ideologicky myslícími globalisty sloužícími cizím zájmům. Je jasné, že každý prezidentský kandidát se musí někam zařadit.

Zeman v prvním kole nepochybně vyhraje. Ohrožen bude v druhém, kde se proti němu sjednotí globalisté, kteří přesvědčili nějaké lidi o nevhodnosti Zemana.

Jako skutečného oponenta si dovedu představit pouze Topolánka, což by zase nebyla nejhorší volba. I když jeho minulost je známá a mnoho lidí odrazuje.

7 4
možnosti
Foto

Pane Vodvářka, mám rád Vaše blogy, mají hlavu a patu, mám u nich jistotu, že snad nejsem mimo realitu, že jsou i jiní lidé se kterými sdílím stejné hodnoty.

Ale proč tohle píšu. Jen jsem otevřel Vaši diskusi, vybaflo na mne pět známých diskutérů (mimo pana Víta), kteří mají ten pohled diametrálně odlišný, než je ten můj. A teď - proč? Copak oni nevidí nemohoucnost a zapšklost tohoto starce, jeho primitivní manipulace a podbízivost lidem, kterých si on sám neváží a kterými opovrhuje? Copak oni nevidí skupinu primitivů, která je kolem tohoto člověka a řeší především své nízké zájmy. Jaké mají tito diskutéři trápení, že tento svět přijímají z pohledu negativismu, nenávisti a strachu?

Ale asi jsem na to přišel. Oni si totiž nevěří. Oni v něm vidí spasitele svého zla. To on spásá ty nezdravé buřty, chlemtá alkohol, uráží všechny kolem sebe. To on je ten kozel, na kterého oni přenášejí svoje viny a neřesti. Pokud je tady ON, tak oni nejsou na řadě. Proto se třesou chvíle, kdy o něj mají přijít!

Děkuji, pane Vodvářko, za Vaše psaní.

17 9
možnosti
VD

"Tedy opravdu být slušný, občany spojovat a nikoli rozdělovat, vášně tlumit a ne je rozdmychávat, dělat politiku otevřenou a ne pletichařit .....".

:-):-):-)

Zbývá dodat: "A neměl by moc vážit a ještě by měl být na kolečkách, aby se s ním dalo lehce šibovat a převážet jej, kde bude potřeba. A také by neměl podléhat povětrnostním vlivům, abychom jej nemuseli často natírat, a aby nám dlouho vydržel".

Vy snad věříte na neposkvrněné početí.

To jsou slova naprosté naivity a nebo účelové vedené propagandy.

:-)

7 5
možnosti
Foto

Chápu, vy prostě potřebujete mít nad sebou gaunera.

Já nikoli.Já chci člověka, za kterého se nemusím stydět.

7 3
možnosti

Odpornější zrůdnost jsme na hradě neměli snad ani za totality. Co nechápu je, jak může tento odpad kulturního chování někomu imponovat. Jak zvrácený vkus musí tito lidé mít, to je až zarážející. Osobně doufám, že volby vyhraje Topolánek.

15 14
možnosti
Foto

Topolánek? Najděte si něco z jeho životospisku! ;-D

5 2
možnosti
MD

Neprivetivost stylu Zemanova vystupovani je vyvazovana jeho realistickou 'politikou'.

Jeho pociny pri obrusovani hrotu nadbytecnych protiruskych a obecne protivychodnich nalad jsou vic nez potrebne. Ten spech, s kterym je spolecnost nazorove a myslenkove manipulovana proti vychodu uz neni ani zarazejici. Je pruhledna. Ideove a spolecenske vyprazdneni soucasneho zapadu, v tom co denne predvadi, je DES. Vyvoj v samotne EU hovori za vse. Ale i k ni se snazi byt vstricny a nehazi ji do popelnice. I kdyz tam ve sve soucasne podobe EU patri.

11 11
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,18
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám