Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Od skutecne inteligence, a predevsim majici zajem na skutecnem rozvoji ceske spolecnosti, bychom ocekavali fundovany rozbor jejiho stavu, popis jednotlivych vlivu na jeji vyvoj. Samostatnou kapitolou by mohl byt vyvoji zapadni spolecnosti za nasimi hranicemi, ktery silne ovlivnuje deni u nas. A z toho pak postoj ceskeho volice. Jenze ten zajem tu evidentne chybi. Je tu jen plac nad kytkou, kterou jsme nezalevali, je tu jen narek nad udajnym davem.

A jako hlupak z DAVU si dovolim prohlasit ...

byt M. Zeman DUSLEDNE prozapadni, byt zapadni svet hloupne, byt DUSLEDNE proamericky, byt Amerika hloupne, muze chlastat, kourit, starnout, kulhat, byt vulgara. Vseho do sytosti jeho vlastni. Vse odpusteno.

3 2
možnosti
Foto

Pan autor ještě zapomněl napsat, že Miloše Zemana volí pouze "plebejci", kdežto "elity" volí Jiřího Drahoše, nebo Mirka Topolánka. Třeba to ještě uvede na pravou míru, protože se jak "elitami", tak "plebejci" v minulosti zabýval.

8 2
možnosti
Foto

Zaráží mě, že tradiční strany nepostavily své kandidáty. Skoro to pak vypadá, že jim Zeman z nějakého důvodu vyhovuje. Ideální je nap.jako hromosvod. I kdyby kdokoliv řekl v politice cokoliv, vždycky může poukázat na něj. Ale může jít i o něco jiného.

7 2
možnosti
Foto

Bojí se debaklu. ODS minule postavila Přemysla Sobotku a ten dopadl snad ještě hůř než "Bobo".

4 1
možnosti
Foto

Do našeho statného Lva jste se pustil.... inu nedivím se, také doufím v někoho méně vypelíchaného nejen vně, ale především vnitřně. Karma, jak jinak...

3 1
možnosti
MD

Je priznacne pro posledni dobu, jak se ti, jez sami sebe (byt neprimo) vyrazuji z davu a radi mezi inteligenci, lehce sklouzavaji k nejprimitivnejsim zpusobum dehonestace. Neco tu JAKSI nesedi.

10 4
možnosti
Foto

Smutna pravda ale je, ze dav si nezada slusnost. Dav pozaduje aby se mohl placat smichy do stehen nad tim jak to ten ci onen,tomu ci onomu nandal, nejlepe jak jej zesmesnil a k tomu pridal par peprnych hlasek. Slusnost dav znervoznuje.

13 3
možnosti
MD

Aha, pan je nad davem. Je nekdo vic. Tu tu chybelo.

9 4
možnosti
Foto

Karma, jen k tomu zchátralému zdravotnímu stavu - ten jeho příznivcům nevadí, protože jsou na tom mnohdy ještě hůře než on, stejně jako jim nevadí jeho sprostota, hulvátství a lži. Jsou stejní, a když to přímo nobdivují, tak jim to alespoň nevadí.

18 6
možnosti
MD

Nelze jinak nez .. to je hodne hloupe.

11 6
možnosti
PK

P66a44v14e97l 66K75a88m65a39s

16. 12. 2017 14:44

Jelikož věřím vždy v to lepší, tak vidím 3 cesty.

1, Miloš Zeman nevyhraje

2, pokud vyhraje, nedokončí svůj mandát

3, pokud by dokončil celé volební období, bude to ponaučení pro nás všechny /voliče/ do budoucna. Velká část prozřela během prvního období Miloše Zemana. A velká část možná změní názor, pokud by uspěl podruhé. Z každé krize vzejde něco dobrého. A tato krize, Zeman znovu, by podle mého názoru otevřela oči mnohým, kteří nyní nevidí realitu. Bez urážky Miloše Zemana, který jistě je velmi inteligentní.

7 2
možnosti
Foto

Pavle, jsem podobného názoru. Jsem pořád tak nějak přesvědčen, že prostě český národ není tak hloupý, aby stejnou chybu udělal podruhé.

Vůbec si nepřeji, aby to dopadlo nějakým předčasným skonem Miloše Zemana. Je třeba jej porazit ve férových volbách /tedy ne těch minulých, kdy národu bylo jedno, že jeho fámulus Šlouf se domlouval s gangsterem Mrázkem v přímém přenosu před diváky - pamatuješ?, nebo v lživém osočení Karla Schwarzenberga resp jeho ženy z nacismu - tam se vyznamenala rodina pana Klause/.

Ono 5 let je moc dlouhá doba, abychom čekali.

Pan Zeman dokázal rozeštvat národ. V tom je jeho nepopiratelná zásluha a nejspíše i historický vklad. Jsem přesvědčen, že u ostatních 8 lidí toto nehrozí.

Díky za názor.

12 1
možnosti

I61v83a22n 83Š92t27í56p19e75k

16. 12. 2017 14:21

Pod správňáckým vlivem pana Vodvářky, Flašky a několika dalších začínám být na vážkách. Asi to nehodím Topolovi, ale rovnou Zemanovi.

3 4
možnosti
Foto

Ale vy jste stejně už rozhodnut. To jen plácáte. Přesně tohle říkal Váš souputník Marek před parlamentními volbami. Nakonec tvrdil, že to ANO hodil jen kvůli nám. Jestli si myslíte, že tímto tvrzením nás odradíte od konstatování prostých faktů o Miloši Zemanovi, tak je Vaše myšlení velmi jednoduché.

5 2
možnosti
Foto

Potvrzujete mi jen to, co tvrdím od začátku. Všichni ostatní kandidáti jsou o parník lepší než Zeman. Proto v druhém kole dávám hlas komukoliv jen ne (Z)emanovi.

22 6
možnosti
Foto

pevně věřím, že tak učiní aspoň 51% oprávněných voličů.

11 2
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,13
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám