Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši , karma a hezkou neděli. Příště vysvětlete uječené Káje Novotné v natáčkách, co je tu koukám devadesátkrát, že máme sice Advent... čili příchod, ale že se fakt nejedná o ní:))povídala tam něco o návštěvě, že je prý na správné...tak rozdíl mezi zvanou a nezvanou , nebude její košíček rozpoznání. Zkrátka nenechte se Karlou Novotnou otrávit. :-)

7 3
možnosti
Foto

Na to nemá...a díky za návštěvu.

3 1
možnosti
AR

Je to tak. Stále víc lidí pociťuje realitu, že Zeman by už měl jít v klidu odpočívat na Vysočinu. Zemanovi skalní fandové mají smůlu v tom, že takovému prof. Drahošovi vytýkají jen jeden prohřešek, že se podepsal pod petici vědců ohledně uprchlické krize. Jenže na Zemana vyplavou věci, které mnozí už zapomenuli, tedy jeho velké prohřešky i z doby jeho šéfování socdemokratické vlády. Např. privatizace IPB, Bamberk, akce Olovo atd. Toto jsou kauzy mnohonásobně horší než ten Drahošův podpis. Zeman jde do volby prezidenta s pěkně pokáleným štítem;-D!!

15 4
možnosti
KN

Když je někdo titan české politiky s dlouhou působností, najdou se prostě podivné události, to se nevyhlo nikomu.

Drahoš, kromě obecných frází toho moc nepředvedl. A až bude vysvětlovat např. kdo jsou dárci velkých částek, bude to taky zajímavé.

4 6
možnosti

R^

Díky!

Překonáme ďábelské spyknutí?

:-)

2 0
možnosti
Foto

možná i spiknutí..... budu držet palce

7 0
možnosti
LC

Aj, aj, aj ... to je panika.:-)

3 1
možnosti
DV

D64a14v64i13d 28V84l38k

16. 12. 2017 18:57

Zeman je takový prezident ve slevě. Je to hrozně laciný nechat ho tam umřít. Nemusí se nad tím přemýšlet. A v tomhle národě strašně moc lidí přemýšlení bolí. Tomáši, prosím Tě napiš něco veselejšího , já už jsem z tý politiky strašně utahanej.

14 5
možnosti
Foto

Zeman je "prezident ve slevě?"

Proč tedy naši voliči nechtěli miliardového Karla Schwarzenberga? Navíc elitního aristokrata? I když byl vulgárnější než Zeman, tak přece z jeho úst každá sprostota zní jako projev aristokratické vznešenosti a mimořádných duševních kvalit.

10 7
možnosti
KN

Kavárna ukazuje, kam vede adorace "formy" a souběžně účelová marginalizace "obsahu".

Doufám, že Miloš Zemán ji bude poskytovat evidentně potřebnou terapii dalších 5 let. Některým jedincům dělá evidentně problém oddělit jevy podstatné a nepodstatné.

5 6
možnosti
KN

Klasická manipulace, ale u tohoto pána mě to nepřekvapuje.

**********************

"Z různých vyjádření se zdá, jisté části populace onen nezaměnitelný styl vyhovuje. Vulgarity, nezřízená životospráva, stupidní bonmoty, které vyvolávají pozdvižení i v celoevropském měřítku, jsou nejspíše žádoucí manou pro ty, kteří se tak nějak podobají či chtějí podobat hlavě státu."

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639129

8 3
možnosti
RJ

R60a91d48e40k 59J27a58r71o93š

16. 12. 2017 17:11

Škoda, že nekandidoval nikdo z českých šlechtických kruhů. Panu Karlovi to minule jen tak tak vyšlo a věřím, že na někoho z Lobkowiczů, Czernínů či Kinských by tentokrát žádnou "špínu" Emanovi přívrženci nenašli.

Samozřejmě karma R^

7 3
možnosti
Foto

Pěvecká divize českého PEN klubu by aspoň mohla oprášit svůj hit "Kníže má k lidu blíže": https://www.youtube.com/watch?v=kYDrE6Fy7fI

3 2
možnosti
OF

Zdravím kolego. ̈Zeman není na tom moc dobře. Ale veřejnost to ignoruje.

Víc se toho ale nedá říct, souhlas ?

2 2
možnosti
Foto

Ale, také ne moc špatně, Ondřeji. Kolik dnů už strávil v nemocnici? A po světě i po vlastech českých rajzuje jak zběsilý. To lidé v předstmrtném stádiu obvykle nedělají.

3 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,17
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám