Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přestože je neděle, zapálení archiváři mi dnes potvrdili, že můj otec skutečně byl vícekrát mistrem země české v boxu ve váze střední a polotěžké. Mne jeho kolega, olympijský vítěz Bohumil Němeček, asi po měsíci tréninků poslal domů, ale můj vnuk přede dvěma týdny získal snad dokonce světový titul ve své kategorii.

Dostal ode mne i kdysi dědovu Modlitbu bojovníka:

Modlitba bojovníka - část třetí

A budu-li poražen, dej, Pane,

abych našel v sobě sílu postavit se u cesty

a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

1 0
možnosti
Foto

"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem – je to tedy polovina národa – uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa.“

Kdo je autorem těchto slov? V roce 1992 je před poslanci Federálního shromáždění vyslovil Miloš Zeman...... To říká ON o těch co ho volí8-o

15 2
možnosti
JZ

To Zeman jen odcitoval pár sice politicky nekorektních, jinak ovšem zcela realistických statistik. Již zde se dá vypozorovat jeho boj proti politické hyperkorektnosti, v němž zůstává konzistentní dodnes.

2 3
možnosti

Když vidím, jak někteří lidé ze Zemana pění, skoro začínám chuť mu tam ten hlas hodit. Jen tak ze srandy :-P Vidět toho ožralu, jak se tam potácí dalších pět let a jak tu pět let (spíše méně, při jeho stavu by v polovině natáhl bačkory) někeří Vodvářkové nechápou, že zase není po nich, by bylo skutečně k nezaplacení ;-D

Tohle by člověk neměl, kdyby byl zvolen kníže a svůj mandát prospal ;-)

0 10
možnosti
Foto

Pakliže máte jako kritérium na hlavu státu srandu, tak mnohem vhodnější je Bolek Polívka. Jinak samozřejmě gratulace k uvedenému kritériu.

7 0
možnosti
JZ

Antizemanovci tu už pět let pořád dokola vyjmenovávají Zemanova negativa, jako by si snad doteď neuvědomili, že problém není v tom, že by si tato negativa voliči dostatečně neuvědomovali, problém je v tom, že negativa ostatních kandidátů jsou ještě zásadnější.

Já osobně naštěstí v lednu Zemana v prvním kole volit nemusím (vidím tam o dost lepší variantu), ale pokud ve druhém kole skončí Zeman proti libovolnému vítači, tak to poprvé ve svém životě tomu Zemanovi hodím.

11 15
možnosti
VK

vítač. Taky dobrý. Taková ovčáčkovina pro přemýšlivé.:-P

6 5
možnosti
VD

Volby nejsou o nalezení a zvolení Mirka Dušína, ale o výběru toho, kdo je nezbytnou většinou akceptovatelný - volitelný (teoreticky možná toho nejmenšího zla ze všeho, co se nabízí). Proto společnost je a vždy bude rozdělená, protože "není člověk ten, co by se zalíbil lidem všem".

Problém ale zjevně není v dotyčné volené osobě jako v tom, že určitá zájmová skupina voličů má problém unést, že jiná skupina voličů nesdílí její názory, zájmy a nesouzní s ní, a tedy hodlá volit jinak.

Pokud by nějaký zásadní problém byl skutečně u M. Zemana, tak ten by se nikdy nemohl stát předmětem volby a tedy i takových sporů.

:-)

4 5
možnosti
Foto

A která ta skupina má problém, ta naše nebo ta vaše 8-o:-)?

1 0
možnosti
JZ

J24a25n 71Z51i68e18g39l81e34r

17. 12. 2017 11:20

Zasloužená karma :-)R^

6 6
možnosti
OF

Karma R^.Cožpak vedle Zemana není lékař, který by mu řekl, jak na tom je ?

Já pevně doufám,že ve druhém kole zvolen nebude.

11 5
možnosti
KN

Politika se nedělá nohama, ale hlavou.

A intelektuálně je Zeman stále pořádný kus napřed.

Je to šance pro budoucí kandidáty si ujasnit, co chtějí (a v rámci očekávání svých donátorů) mohou (především občanům ČR) nabídnout.

9 9
možnosti
MV

jak je to s tim hrachem hazenym na stenu???

skvele napsany!

7 6
možnosti
MV

docela bych ocenil, kdyby panove Novotny a Marek pridali, proc minus. kdyz da nekdo plus k tomu, co jsem napsal - chapu, ze vyjadruje souhlas s tim, co komentuju. ale nechapu, co se nelibi minusovacum - protoze o tom jsem nepsal. a nechapu to o to vic, kdyz se tyhle jmena objevujou v minusech pod temer kazdym prispevkem v diskuzi - roboti???

2 2
možnosti
JR

J83a81r89a 95R26a46n85k

17. 12. 2017 3:25

Smutna realita, karma za clanekR^

4 6
možnosti
PL

P91e66t50r 92L32a19n87g54e41r

17. 12. 2017 0:06

Topolánek - ten rozhodně nebude kladečem věnců. Pokud se nedostane do druhého kola, pak uvidím. Výběr je víc než solidní.

2 5
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,19
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám