Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Tohle by se ve slušném parlamentu dělat nemělo...

Paralela s únorem 48, kdy si Nosek "znárodnil" policejní síly, je docela mrazivá.

13 0
možnosti

Ano, je to smutné!

Když se však na to podíváš, Tomáši, z druhé strany, a Ty z té strany první jsi hodně ohleduplný, pak za to vše vděčíme klientelismu, politickému byznysu, korupci a hladovosti po veřejných rozpočtech od stran "Demokratického bloku"!

Jednak jsou to tyto strany, které zplodily Andreje Babiše a jeho ANO, ale jsou to i tyto strany, které odmítly vládní odpovědnost danou jim voliči, které se rozhodly pro opozici místo vládnutí, čímž daly průchod komunistům stejně tak, jako strany, které podaly demisi v Únoru 1948.

Jsme v hrozné krizi. Celá společnost je rozvrácena do dvou antagonistických populistických emočních celků babišismu a antibabišovské národní fronty. A ty strany v čele s Petrem Fialou místo politiky jen politikaří. Bude ještě schopna liberální demokracie zvítězit nad současným populismem? A navíc naše pravice není skutečnou pravicí a naše levice není skutečnou levicí!

V posledních volbách prohrály politické ideje a zvítězily emoce a populismus. Pokud se strany opřely o svoje programy, prohrály. Strany, které se opřely jen o prázdný populismus, vítězily!

Já jen doufám, že čeští občané se vzchopí, až jim opravdu poteče do bot! Jinak jsme potenciální sousto pro ruský imperialismus.

:-)

3 4
možnosti
VK

Už přestaňte s tou Babišovskou rétorikou, že ho zplodily nějaké strany. To je neuvěřitelné, jak se ve svém věku necháte blbnout.8-o

5 1
možnosti
KB

K46a48r54e97l 97B86o51k

4. 12. 2017 23:13

Naprosto s autorem blogu souhlasím. KarmaR^

14 0
možnosti
PT

"že jim přestala vadit minulost"

Vy si velmi mýlíte my jsme právě ti, co pamatují a minulost jim vadí, a dneska vidí že bolševismus nepřichází z Putinova Ruska ale ze Západu. Vy zdá se zase ten svazák co tohle nevidí a tleská tomu.

Nevím proč se vzrušovat s nějakým pendrekářem, který si dělal jen svoji práci, to si snad myslíte že dneska pendrekáři mladé lidi nemlátí?8-o, nejen že mlátí dneska např. ve Španělsku dělají z poslanců a politiků kriminálníky, což lze srovnat snad s léty 50 tými u nás. ?8-o

5 10
možnosti
LB

Na Západě se začalo se znárodňováním, kolektivizací zemědělství, devastací soukromého podnikaní, s třídním bojem a dalšími atributy bolševismu?

Můžete upřesnit v které zemi?

13 1
možnosti
Foto

R^ A navíc se tam hlásí absolutně suverénně...:-(

10 0
možnosti
Foto

KarmaR^ i když je to vlastně smutné čtení.

20 1
možnosti

Bohužel asi lidem minulost vadí méně než současnost. A proto volby dopadly tak jak dopadly. Bohužel to spěje k druhému Únoru.

11 0
možnosti

Ten Únor nám tu předvádí "Demokratický blok"! Zrazuje nás odstoupením od vládní politiky! Jako v Únoru!

1 5
možnosti
LC

Na jednu stranu se komančům divím, že nominovali právě Ondráčka. Až se mně rozum hrbí. Na druhou stranu, Ondráček má prověrku na Přísně tajné, (kterou měli problémy získat a často nezískali jiní oddaní kádři) a v minulém období působil v komisi pro kontrolu zpravodajských služeb, což je proti GIBS o level výš.

8 1
možnosti

To jsou ty paradoxy, že?

3 0
možnosti
JK

J60a90n 67K35l58á80s95e15k

4. 12. 2017 21:31

Karma, i když já tedy nepatřím k těm, co toto chtěli...

2 0
možnosti
AR

Teď se ukáže co je skutečně zač ten Babiš8-o

1 0
možnosti

A co řekneme, kdyby přes odpor Demokratického bloku dokázal vládnout?

:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám