Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Pokud ANO připouští takové naschvály, tak to se mnou otřese. Takové (záměrné) přehmaty nám k ničemu dobrému nepomohou, protože fanatik zůstane fanatikem, i kdyby andělskou tvář měl.

5 0
možnosti
Foto

Tomáši když mívali komančová svých 15% neměli vliv, teď mají polovinu a dost si polepšili a Ondráček? Vůbec ̈tam nemusel být, ale i v politice je něco za něco a při výsledku voleb, kdy s Babišem nechtěl jít nikdo do koalice a když připočtu tragikomické chování některých pravicových stran to přece nemohlo dopadnout jinak...nebudeme se tvářit, že politický handl vymyslel Babiš.

7 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

9 0
možnosti
Foto

L82e72o86š 10R80y32š96k92a

5. 12. 2017 9:36

Divím se, že se vůbec takto ptáte..

1 0
možnosti
MS

Dobře napsáno. R^ Je paradoxem, že zrovna v situaci, kdy KSČM získala ve volbách nejméně hlasů od roku 1996, dostává se díky politickým čachrům ANO na důležité posty v Poslanecké sněmovně.

21 0
možnosti
PM

Však celé ANO je špatně maskovaná komoušská sebranka - s STBákem v čele.

8 1
možnosti

Byly i jiné básničky, počátkem 60. let se objevila jedna na silnici v Roštíně:

Za Hitlera, to byl vůl

dával masa kilo a půl.

Teď už máme co jsme chtěli

deset deka na neděli.

0 0
možnosti
Foto

L27e84o51š 35R86y39š78k17a

5. 12. 2017 8:36

Skvělý článek a obrovský smutek. Síla moci a peněz je vetší než mravnost a úcta. Přece nemůžeme být tak tupým národem bez paměti. Chci věříit tomu, že se tento pán "mlatička" na tento post nakonec nedostane.

17 1
možnosti
Foto

Já ten případ neznám, ale opravdu máte nějaké důkazy, že dotyčný postupoval protizákonně?

4 18
možnosti
Foto

Karma, pane doktore, ale nemyslím si, že je to od komunistů provokace, i když v této taktice vždy byli mistry nad mistry. Prostě jenom zkoušejí, co všechno si mohou dovolit a co jim u Babiše projde, když jsou nyní vlastně v té vládní koalici. :-P

16 1
možnosti
Foto

Proč u Babiše? Co ten s tím má společného? Jde přece o sněmovní komisi nebo ne?

1 8
možnosti
Foto

Já jsem článek jen přelétl a diskuzi jsem si nepřečetl vůbec. Myslím si ale, že se pan, tehdy soudruh Ondráček nezúčastňoval potlačování svobody slova, ale že měl za úkol udržovat veřejný pořádek.

V případě, že by přitom svoji pravomoc nějak zneužil, bylo by to špatné.

Já kdybych byl konfrontován s příslušníkem VB, který nám v neděli 19.12.1989 bránil v postupu na Hrad, bych musel říci, že i když mi udělal velké jelito na levém boku, tak postupoval v souladu se zákonem.

Je podivné, jak pružná jsou ta kritéria a jak se čas od času a osoba od osoby mění. Pamětníci vědí, že nejmenovaná osoba byla fanatickým stalinistou a organizoval petice pro popravu Milady Horákové.

Ale v jeho případě to nevadilo, protože se "v Chartě polepšil". Zatímco, jak vidět, panu Ondráčkovi bylo toto "polepšení" upřeno, i když závažnost jeho činů za totality byla, ve srovnání s jinými nejmenovanými osobami, zcela bagatelní.

3 5
možnosti
MB

Schíza - duševní porucha. Společensky, ji prožíváme stále intenzivněji. Agent STB Bureš - odmítá kdysi mladého příslušníka VB v čele výboru ! A má účelovou pravdu :-) Nejsme a nebudeme vyrovnání s minulostí ! Objevují se i hlasy, že bijec byl mlád, měl 20 let. Cosi na tom je ... Pak ovšem, obnovme i spolky Hitlerjugend a SS ! Nepochybně, tam byly taky hodné děti a mladí kluci ! Jinak je vše jasné, Mašínové byli lotři a Horáková rovněž - to je bez debat ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Vím, že slovo v komentáři nelze vzít zpět, ale srovnávat Miladu Horákovou s Mašíny, je opravdu velmi siná káva. Pak není divu, že komunisté tak bodují.

2 7
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám