Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také jsem si na něj dnes vzpomněl, když ho připomínali na netu a v rádiu. A říkal jsem si, že nějaké takovéto morální osobnosti nám dnes hodně chybí. Za vzpomínku díky a karma R^.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Tomáši.

0 0
možnosti
Foto

No nevím,

mně se Pavel Tygrid jeví jako kontroverzní osobnost. Hodně se spekuluje, že byl ve spojení ze CIA: https://www.respekt.cz/tydenik/2003/37/muz-ktery-desil

Pokud je to pravda, tak to jeho osobnost degraduje, protože CIA má na svědomí mnohonásobně více lidských životů, než naše StB - viz Egmont R. Koch: Povolení zabíjet...

0 16
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl dodat, že západní demokracie mají na svědomí ještě více lidských životů než CIA a StB dohromady. Nějak se zapomínáte.

3 0
možnosti
RJ

R56a68d65e62k 40J59a68r40o28š

27. 10. 2017 12:20

Pavla Tigrida jsem vždy velmi uznával a oceňoval jako vůdčí zahraniční intelektuálskou osobnost v boji s našimi bolševiky. Myslím, že byl dokonce zmiňován v několika dílech majora Zemana. O to víc jsem mu fandil, stejně jako agentu Bláhovi (ztělesněném Radkem Brzobohatým).

A vždy jsem si tehdy myslel, že přezdívka Tigrid má něco společného s tygrem coby odvážnou šelmou sekající svými drápy a zuby naše bolšány :-)

Samozřejmě karma R^

4 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
KT

Pavel Tigrid sice chybí, ale myslím si, že při své noblesnosti, by byl dnes ukřičen třeštícím davem. Vzpomínám si na rozhovor Tigrid - Ransdorf, kdy se, sic vzdělaný, ale hulvátský komunista uchyloval k podpásovkám a urážkám a v podstatě slušného a moudrého novináře uřval. Podobně vystupuje i naše hlava státu.

6 0
možnosti
SB

To by zcela určitě ukřičen byl. To máte pravdu.

Pravdu nemáte, pokud se domníváte, že by to bylo pouze dnes a že by to bylo pouze tady.

Skutečnost je taková, že by to bylo kdykoli a že by to bylo v kterékoli zemi.

1 1
možnosti
JP

J46a82n 30P36a65v20l10í42k

27. 10. 2017 12:14

Za pěkně napsanou připomínku na P. Tigrida jsem dal karmu. Ale nesouhlasím s tím voláním po někom, kdo by nás vytáhl z bryndy. To je náš úkol. Pavel Tigrid se ctí svůj život naplnil. Dnes je na nás, abychom se ctí se vyrovnali s aktuální situací.Naše podmínky jsou zatím nesrovnatelně snadnější, než měl Tigrid.

4 0
možnosti
SB

Naše brynda není o nic horší než brynda jiných demokratických států.

Už jsem to napsal:

Idealistům typu Pavla Tigrida bude lidstvo vždy tleskat ve chvílích teoretických diskusí, když o nic nepůjde.

Avšak když nastává boj o koryta pro funkcionáře, bude na ně totálně kašlat.

A ať si nikdo nemyslí, že v USA, Německu, na Slovensku nebo třeba na Novém Zélandě je to jiné.

1 1
možnosti
SB

Aniž bych se jakkoli vyjadřoval k osobě Pavla Tigrida, působí na mne trochu směšně to, že dáváte do souvislosti skutečnost, že už není mezi námi, a jakousi volební hysterii.

To si myslíte, že volby v jiných demokratických státech jsou kultivované a prosty hysterie? A to si myslíte, že kdyby mezi námi ještě žil že by to bylo tady jiné?

Volby byly, jsou a budou tvrdým bojem o prosazení politických názorů a především tvrdým bojem o koryta.

Idealistům, jako byl Pavel Tigrid, bude lidstvo vždy tleskat ve chvílích nezávazných diskusí, kdy o nic nejde, ale bude na ně totálně kašlat ve chvíli, kdy se bojuje po politické směřování a především o koryta pro jednotlivé funkcionáře.

Takové to je, když tady Pavel Tigrid již není, ale úplně stejné by to bylo i v případě, že by byl ještě naživu. A takové to není jen v ČR, nýbrž i v USA? Německu na Slovensku a v jiných demokratických státech. Tigrid, Netigrid.

Slezte z toho lustru svých naivních a idealistických představ.

0 7
možnosti
KT

A vy bez ideálů tleskáte těm korytářům?

1 0
možnosti
Foto

Není co dodávat, leda snad poděkování, souhlas a R^

10 1
možnosti
Foto

Snad karma a R^ je dostačující.

9 1
možnosti
Foto

Pro pana Tigrida určitě. Děkuji Vám, pane Machačku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,78
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz