Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Muslimy tu nechci, ale advokátka jen dělá svoji práci a nikdo proti ní nemůže říci ani popel. A o tom kde je nebo není právo rozhodne soud, ne advokátka či somálka....

7 4
možnosti
JR

J27i88ř62í 59R33o29m90a42n

19. 9. 2017 17:52

Kolaps práva??? Tady nějaké funguje?? V dnešní době právo absolutně nefunguje. Hon na čarodějnice byl spíš v případě paní ředitelky, nemyslíte???

13 5
možnosti
PM

právo nefunguje? máte pocit, že by se po ulicích potulovaly gangy a zabíjeli dle libosti? zloději si mohou ponechat vaše auto a policie zavře snad vás místo zloděje?

3 5
možnosti
DS

Český národ si, až na výjimky, libuje ve zkratkovitých řešeních. Ten, kdo nabídne jednodušší řešení a dostatečně rasantně ho nabídne, toho následují. Viz pán, co si do politiku odskočil od motýlů a viz pán, co teď namísto koblih nabízí prohlídku jeho, z dotací postaveného, hnízda zdarma. Děkuji, Tomáši, karmaR^

9 6
možnosti
LM

Motáte jablka s hruškami a snažíte se vyvolat obraz hrdinné advokátky hájící nebohou dívku pronásledovanou zlými xenofoby pro svou víru. Ale tak to není a vy to velmi dobře víte. Advokátka byla na straně žalobce a nevystupovala jako obhájce. Naprosto dobrovolně a s chladným kalkulem vykonstruovala kausu podloženou lživými argumenty a snažila se získat neoprávněný prospěch pro zadavatele a potažmo i sebe. Je celkem jedno jestli její motivací byly peníze, zviditelnění se nebo její politický postoj, ale obhajoba něčích práv to rozhodně nebyla.

46 5
možnosti
Foto

Byla to obhajoba vymyšlených nebo vybajených práv.

A dalším vhodným výrazem by bylo vynucovaných práv.

11 1
možnosti
JS

J29i12ř67í 56S22e54i59d17l

19. 9. 2017 17:06

Jsem rád, že žaloba na školu byla zamítnuta.Snaha o vyvolání veřejného tlaku proti advokátce je samozřejmě zavrženíhodná , zcela nepřijatelná a je naprostým nepochopením úlohy advokáta v našem právním systému.

Na druhou stranu je fakt, že paní advokátka Korbelová a její klientka, ať už je jí ve skutečnosti kdokoliv, připravila skutečné peklo ředitelce školy, samozřejmě v tom míní pokračovat a nijak ji tio netrápí.Je zjevné, že ve skutečnosti vůbec nejde o možnost studia jedné azylantky, ale o prosazení progresivistické agendy. V tomto případě se dá oprávněně pochybovat o schopnosti somálské dívky absolvovat studium v češtině, kterou neovládá a schopnosti financovat tento spor.

46 1
možnosti
RW

Všiml by jste si údajného "veřejného tlaku" na advokátku pokud by pan Vodvářka tento dle jeho slov "lynch" nezviditelnil???

1 0
možnosti
DV

D93a74v48i53d 46V30l64k

19. 9. 2017 17:00

Á Tomáši, že se Tobě líbilo, jak mě tady fackovali za toho malého Roma, tak jsi chtěl taky dostat nakládačku co???;-D;-D Máš můj respekt, tohle je dobrý, statečný a důležitý blog. Je to svinstvo!!!

9 3
možnosti
Foto

Co je svinstvo Davide?

2 0
možnosti
LB

Před několika dny byl medializován případ okradeného majitele prodejny kol, který na sociálních sítích zveřejnil záběr zloděje pořízený bezpečnostní kamerou ve svém obchodě. Díky tomu se policii podařilo zloděje kola za cca 50 tisíc dopadnout. Přestože na záběru nebyla pachatelova tvář, věci se chopil Úřad na ochranu osobních údajů a okradený živnostník dostal pokutu, kvůli tomu, že ke zveřejnění snímku neměl souhlas pachatele :-)

Zajímalo by mě, jaké stanovisko zaujme zmíněný úřad k aktivitě Naštvaných matek v čele s Evou Hrindovou ke zveřejnění fotografie advokátky. Za obzvláště odsouzeníhodné považuji fakt, že onen spolek neváhal rozpoutal štvanici proti těhotné ženě, která v minulých týdnech porodila své páté dítě.

13 4
možnosti
Foto

Prosím vás co má nicotný spor z uveřejnění fotografie společného s tímto? To uveřejnění bylo zcela protiprávní ať se nám to líbí nebo ne.

A co je komu do počtu dětí nebo těhotenství kteréhokoli účastníka sporu?

Ta která je před porodem nebo právě porodila ať je prostě doma na mateřské dovolené. Tečka.

5 1
možnosti
RW

Milý autore, srovnáváte nesrovnatelné. Nevím jestli jste to přehlédl, nebo to byl úmysl, ale ta paní advokátka o které je řeč není OBHÁJCE, ale je na straně ŽALOBCE. Soud dnes zamítl žalobu. Takže vaše paralela s Reslerem či Sokolem je naprosto mimo. Paní advokátka šla dobrovolně do politického sporu a to je naprosto nesrovnatelné se zajištěním zákonného práva na obhajobu.

Předpokládám, že fotografii i zveřejněné osobní informace jsou z veřejných zdrojů, takže pochybuji, že se tím nějaký soud bude zabývat. Dejte si ale pozor - pokud tyto informace sdílíte dopouštíte se stejného činu jako ten kdo je zveřejnil první. Na dobrý úmysl se dnes nehraje - LePen je stíhána za PROPAGACI násilí, protože zveřejnila na svém webu nerozmazané video z poprav prováděných IS.

35 4
možnosti
SB

Přesně tak.

Já jsem to psal ve svém podstatně delším příspěvku, Vám se to povedlo napsat stručněji.

Prostě obžalovaný u trestního soudu mít obhájce musí.

Kdo někoho žaluje u občansko-právního soudu, ten na něj automatické právo nemá. Může si ho obstarat, ale kterýkoli právník to může odmítnout.

Ale pohádka o pronásledované chudince zní lépe než strohá pravda o tom, že ta paní docela normálně vzala kšeft, který mohla odmítnout, ale ona ho vzala ze zcela výdělečných důvodů.

17 3
možnosti
JZ

Bohužel Naštvané matky se chovají jako čecháčkovská lůza za hilsneriády, která Masarykovi vymlátila okna u jeho bytu a ve stylu "nekupujte u Židů cukr, kávu mouku, zabili nám Anežku modrookou holku", pořádala štvanice na Židy.

17 9
možnosti
JV

J71i40r84i 91V55r66a13b17e35c

19. 9. 2017 16:08

Není divu, jsou to ženské odkojné komunismem.

4 4
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,86
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám