Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V případě těch vzkazů na transparentním účtu jde jasně o kampaň, která je někým organizována, které se ihned chytla idnes. Kdo z dolních deseti milionů ví, že je možné tímto způsobem kandidátu na prezidenta něco vzkázat. Navíc se lze obávát, že pouze pražská kavárna používá elektronické bankovnictví. Jinak by tam ty svatopetrské haléře nebyly tak rychle.

8 6
možnosti
PS

P41e41t89r 47S57k71á59l44a

5. 9. 2017 15:01

Aha. Tak už vím, kdo je ta pražská kavárna. Je to každý, kdo používá elektronické bankovnictví. Tak to je nás opravdu hodně.:-)

15 3
možnosti
VK

Karma. Dobře a hlavně slušně shrnuto.

5 5
možnosti
Foto

já nemůžu říct nenávidím... to je pro mne moc silné,Tomáši, já jsem ve fázi, kdy se skoro stahuji ze všech kritik, protože velice nehezky a poněkud hyenoidně, ale nepomůžu si - opravdu vidím oči někoho, kdo začíná koukat na ten smutný druhý břeh...prostě obraz stáří v jisté fázi...

Ale ano... sklízí... a k tomu všemu se pere s věcmi, které mu sklizeň posilují... když pozve na Hrad hluchoněmé sportovce aby jim popřál k olympiádě z července a během aktu jim popřeje k tomu , aby se z olympiády dobře vrátili:)) úsměvné , smutné zároveň a pro post prezidenta varující... ale mnoho v článku je k podepsáníR^:-)

11 4
možnosti

Vy s tímhle vážně rozumově polemizujete? Vždyť to je jen obvyklá vodvářkovská nenávistná slátanina, které tak dáváte víc, než si zaslouží.

6 17
možnosti
DV

D67a32v85i49d 30V59l44k

5. 9. 2017 13:56

Napsal jsi to moc dobře,aspoň to nemusím psát sám. A posílat halíře mu taky nebudu.Prostě jen budu trpělivě všechny okolo mě přesvědčovat ,že Zemana ne!

26 4
možnosti
Foto

Díky Davide, i za podporu v diskusi. Jsem na tom stejně, nic mu posílat nebudu, ale dělám vše proto, aby se nestal podruhé hlavou státu.

0 0
možnosti
MV

jsem v nazorech na MZ stejne naladenej jako ty. jen si tim nechci zadelavat klavesnici. ale je dobre, ze nekdo uplne normalne, bez apelu a podobnejch iniciativ popisuje aktualni stav chlapa, kterej by se mel dat zkratka "do late", jak rika moje mama

a o tech prispevkach jsem uz slysel - dobre to vymysleli...

5 4
možnosti
Foto

Jste si, pane Valíčku opravdu jistý, že pan autor "uplne normalne, bez apelu a podobnejch iniciativ popisuje aktualni stav chlapa, kterej by se mel dat zkratka "do late"?

Jste přesvědčený, že pan autor článku byl skutečně "lucidní" (Lucidní = jasně pri vědomí), když psal tento článek?

Odvolávám se na diskusní příspěvek pana autora v souvislosti s T. Okamurou - cituji slova MUDr. Vodvářky: "Našel byste mi prosím nějaký lucidní šot této strany? Něco, o čem by hned nebylo zřejmě, že opravdu uteklo z blázince"

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170903_621831_blogidnes&razeni=vlakno&strana=2

7 7
možnosti
FB

Proto panu prezidentovi přeji, ať se ve zdraví dožije ledna 2018 a vypije pak kalich hořké porážky až do dna. Pak si bude moct v klidu odpočívat na Vysočině a česká společnost konečně nastoupí ozdravnou kůru a deburanizaci.

9 5
možnosti
OU
PS

P76e37t93r 27S92k62á96l83a

5. 9. 2017 13:45

Trapné výlevy na bankovním účtu jsou převážně reakcí na trapné výlevy z úst prezidenta.

8 4
možnosti
Foto

Děkuji, vážený kolego.

0 0
možnosti
Foto

R^:-)Mohl bych se podepsat pod všechno, slovo od slova, co jste zde napsal.

Myslím, a také jsem v v nějakém svém podobně laděném článku uvedl, že prezidenta nemusí drtivá většina národa milovat, ale nesmí ho možná dnes již nadpoloviční většina národa z duše nenávidět. A to že to tak je, je pouze vina Miloše Zemana

19 5
možnosti
TB

"nadpoloviční většina národa z duše nenávidět"...máte nějaký relevantní podklad pro svoje tvrzení? Já jen, že dle posledních průzkumů měl nějakých 40% preferencí ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,88
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám