Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jenom, aby si dával pozor na anaserpentní spinózu.

0 0
možnosti
JR

To je ale rozdíl podívat se na účet pana Drahoše a na účet Miloše Zemana. Čím to asi je ?8-oR^

(Nemyslím tím výši vkladu :-))

12 0
možnosti
Foto

Asi tím, že odpůrci JD jsou slušnější, než odpůrci MZ

8 16
možnosti
KN

Klasická jedovatá Vodvářkovina.

7 12
možnosti
Foto

Zkuste, milý čtenáři mého blogu, rozvést, v čem se mýlím. Bude to lepší, než vaše krátké shrnutí. Děkuji předem.

7 3
možnosti
Foto

Hulvátské chování tzv. slušných lidí je všeobecně známo již od dob Václava Havla, kdy měli tito neurotičtí jedinci koncert pro všechny slušný lidi. Není nutné se tím vážněji zaobírat, jde o typické patologické projevy jisté části obyvatel.

8 5
možnosti
JP

Jen se dobře držte řetízků, dětino, a nemontujte se do vážných témat. Ty na pouti nenajdete.

6 3
možnosti

U odpůrců Zemana je zdá se mnohem víc primitivů a hulvátů než u jeho příznivců. Obhajobu slušného člověka si to absolutně nezaslouží. Takové chování si možná dovedu představit směrem k někomu, kdo vyvraždil půlku republiky. Zeman je oproti jeho odpůrcům velký slušňák. Bůh nás chraň před kandidáty těch hulvátů.

20 10
možnosti
Foto

To jste ale, Martine, řekl moc hezky.

5 4
možnosti
Foto

Je to docela bžunda. Protože, otázkou je, jaký bude konečný efekt.

1. Ti, kdo Zemana nenávidí a nechtějí ho, si tím prostě udělají mejdan. Ale otázkou je, zda těmi vulgaritami také nějaké Zemanovy voliče přetáhnou. Dost o tom pochybuji.

2. Na druhou stranu pasivní Zemanovi přívrženci, jako jsem já, jsou touto akcí zmobilizováni. A ačkoli jsem se vůbec o nějaké transparentní konto nikdy nezajímal, nyní se zajímám.

A jakmile to čas dovolí, asi mu tam také něco pošlu. Mám též konto na FIO. Dobrá banka. A možná to udělá i spousta dalších lidí, které tato postpubertální akce znechutila.

A k tomu předvolebními inzerátu. Zcela lživého tam nebylo nic. Vše, co bylo uveřejněno odpovídalo směru politiky protikandidáta a nijak nevybočovalo z rámce předvolebních podpásovek.

15 8
možnosti
MB

Aktivizujte se - aktivziujte, milý Jiří ! FIO banka dává jako jedna z mála 1% úrok z vkladů (+ podmínky). Tak nějak bych viděl Milošovy šance. A to jsem pasivní odpůrce ... :-)

0 3
možnosti
MB

Jsem s Hradem solidárně cítícím ! Vést komunikaci prostřednictvím BÚ, to zde ještě nebylo. Rád vypomohu - Zvažuji pokrátit rodinný rozpočet částkou 0.01 Kč, nebo abych nebyl pomluven , lépe vypovídajícím objemem poselství -= 0.666 Kč ... :-)

1 0
možnosti
Foto

0,666 asi nepůjde. Počítá se jen v haléřích.

0 0
možnosti
Foto

Díky za článek, akorát média nic zveřejňovat nemusela, kromě čísla účtu. Vše ostatní se již dozvíte přímo na webu Fio banky.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný článek. A k MZ až příliš laskavý. Karma!

9 5
možnosti
Foto

Já s vámi souhlasím, pane doktore, až na jednu věc. Vy píšete, že "Miloš Zeman již nyní zjišťuje, že je značnou části národa nejen nemilován, ale doslova nenáviděn". To, myslím, neodpovídá skutečnosti. Protože jediné, co může Miloš Zeman zjistit je to, že byl těmi hlupáky nepochopen.;-) Karma jako hrom:-)R^

13 8
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,02
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám