Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

No vida, jak daleko jsme to dotahli od toho "Listopadoveho vitezstvi"... ;-D

5 1
možnosti
Foto

Stupidita těch, kteří mají moc, nezávisí na režimu. Vy byste chtěl žít v předlistopadové době, nebo jste to myslel jinak? A v tom případě jak?

9 1
možnosti
PK

Poněvadž manželka je praktickou lékařkou v důchodu a má malý limit od VZP aby mohla napsat léky pro sebe a rodinné příslušníky tak samozřejmě jsme tímto velmi dotčeni. Říkám si pouze - od koho jsme asi tento systém okopírovali. Kdysi se pan Julínek ohledně poplatků inspiroval v Nizozemsku, Německo má jiný systém - poplatek jednorázově na čtvrtletí a dostane ho pojišťovna.Pokud vím má být u receptů jen jediná výjimka - papírový recept jen když lékař musí předepsat lék např. při návštěvě, mimo své pracoviště. Novinku z pera MZ a sněmovny považuji za zmetek, je to asi jako EET v té on line podobě kterou nikdo v Evropě kromě Chorvatů nepraktikuje.

15 0
možnosti
Foto

Myslím, pane Kuchto, že se docela mýlíte. Mám silný pocit, že Chorvaté své EET už dávno vzdali. Za to ale ruku do ohně nedám.

Ale, co se týče "našeho EET", tak za necelý rok jeho fungování pracuje podstatně lépe, než si kdo kdy dokázal představit.

A to říkám jednak jako člověk, který s EET prakticky každý pracovní den pracuje - zdržení je zcela nepostřehnutelné, i jako zákazník.

V obou případech je zdržení opravdu marginální a jedinou "zápornou" vlastnost má EET v tom, že asi opravdu dokáže vybrat více daní.

2 3
možnosti
KC

Další důkaz, že v parlamentě nesedí lidé, ale permanentní klienti cvokárny.

18 0
možnosti

Psychopati, kteří vedou zemi do záhuby!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Je vidět, že šrouby se přitahují stále více. Začalo to Kontrolním hlášením DPH a sankcemi v desetitisících, statisíce se přeskočily a jsme u sankcí za miliony. Cíl? Všichni budou zaměstnanci privátních klinik p. Babiše, který chce i stát řídit jako firmu. Svou firmu. Ode mě karma, byť je to šílené čtení.

17 3
možnosti
Foto

Obávám se, že jde o ,,směs" jak ,,daně z pokroku", tak i faktu, že je čím dále vzdalován velice důležitý osobní vztah lékař/pacient, potažmo i lékárník, to vše pak i s vlivným lobbingem u zákonodárců (OD POJIŠTˇOVEN, přes výrobce farmak až po dodavatele technologií a softwaru). Navíc, občan/pacient je čím dál více toliko kus/segment na trhu pro všechny(!) ,,účastníky" onoho ,,řetězce. Už tam zbývá přiřadit jen ,,věci poslední", od ,,funber" až... Asi tam někde je realita současnosti.

3 2
možnosti
Foto

P.S : OPRAVA PŘEKLEP -,,funebr"!

0 0
možnosti
RP

AŽ DO..tolik lidí se považuje za intelektuály, vykřikuje do světa...a ještě se nenaučili číst...to je na žalobu vzdělávacího systému ;)

1 1
možnosti
OK

O31t66a 39K96i58n37c

14. 8. 2017 20:52

Přál bych dotyčnému poslanci (resp. dotyčným poslancům či státním úředníkům), který přišel (kteří přišli) s tímto nesmyslem, aby ve chvíli, kdy nutně bude (budou) potřebovat lék, došlo k velkoplošnému výpadku internetu.

10 0
možnosti
Foto

R^R^A to nemluvím o situaci nikoli teoretické, že kód je špatně vytištěný, čtečka ho nevezme, spadne internet, úložiště bude mimo provoz,................. A recept nepůjde vydat.:-(

14 0
možnosti
Foto

Není vyloučeno, že poslanec, který příslušnou sankci ve výši dvou milionů Kč navrhl, vypadl v raném dětství z kolébky na zem - a rovnou na hlavičku. Není vyloučena ani varianta č. 2, že stejné postižení utrpělo ve svém raném dětství poslanců mnohem více a protože žádnou jinou práci by kvůli svému postižení hlavy již vykonávat nemohli, stali se poslanci. !

18 1
možnosti
SH

taková sankce tam není ... je jen nekritické přijímání názorů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám