Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Vážení, na konci nejenže bude Rath osvobozen, ale odškodněn ... vsaďte se.

Už víte proč je snaha všechny odzbrojit?

1 0
možnosti
KC

Kredit českého soudnictví + prezentace české politiky dávno leží u dna a my se máme připravit na ještě hlubší propad ! Prostě Česko to dotáhlo tak daleko, že za peníze je k mání i nemožné. Zapomeňme na právní stát a demokratický firemní štít a přiznejme si, že se opět nacházíme uprostřed pradávné džungle, kde platí právo silnějšího, prachatějšího a cyničtějšího.

7 0
možnosti

Komunistický socialismus se přehoupnul do vyšší fráze, kterou není komunismus, ale mafiánský socialismus!

0 0
možnosti
PK

..nic neobvyklého v ČR, zloděj se stává mediálním hrdinou a oblíbencem davu... možná napíše knihu a scénař k filmu..škoda , že amici zpřísnili imigrační zákon...sláva našemu právu..

1 0
možnosti
Foto

Neřád toho asi ví hodně na naše nynější aktivní politiky, je před volbami, hmmm, už jen kvůli tomuhle, bych ČSSD nakopal do zadku, proč je lidé volí?

7 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

R^

..a vrcholem všeho bude, až tento dotační podvodník půjde svědčit dalšímu dotačnímu podvodníkovi v kauze Čapí hnízdo, jak už avizoval. Jak dopadl soud na Slovensku, kdy obhajoba stála na tom, že dva estébáci dosvědčovali estébákovi, že estébákem nebyl, už víme....

0 0
možnosti
Foto

Estébák. Slovo, které se vykloubilo. Je možné býti třeba estébákem napůl. Definice to je prostě bezbřehá, aplikovatelná sice na mnohé, ale na Vaška a jemu podobné určitě ne. Tam už Charta zaúřadovala.

0 1
možnosti
Foto

Předpovídal jsem v jednom svém příspěvku, že to takhle dopadne. Přesto jsem doufal, že bude potrestán. Ještě se divím, že právníci doktora Rátha neprohlásili, že krabici s miliony našel a chtěl ji odevzdat. Soud by to jistě přesvědčilo, jak v případě krádeže bronzových destiček v Terezíně. Tak kromě milionového odškodnění může dostat 700 000 nálezné.

0 0
možnosti

To je pravda, to ještě scházelo. Ale zřejmě to nešlo, protože v odposleších se o té "sedmičce vína" neustále baví. Tak to by jim falírovalo.

2 0
možnosti
Foto

Ja to sleduju jen okrajove protoze Rath je pro mne prikladem karierni politicke krysy ale presto mam pocit ze ty odposlechy nedokazaly nic.

1 2
možnosti

Ty právě dokázaly úplně všechno. Proto bylo potřeba najít cestu, jak tento důkaz postavit mimo zákon.

2 0
možnosti

Jejda no a co, přeci už od roku 1948 jsou naši činitelé chráněni po všech stránkách;-D

0 0
možnosti
Foto

Až na Slánského, že ano.

0 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,22
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám