Diskuse

Sláva EET

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J84i85ř94í 55H85a97r18t80l

23. 2. 2017 23:08

Fotbal skoncil, tak pani Sulcova dobrou noc. Teda sorry jako bú bú bú.

0 0
možnosti

Ještě budete mit Dohráno, Hartle...

0 0
možnosti
Foto

Nedala bych mu hlas ani bez EET, protože je to vulgární člověk, který neumí diskutovat a nemá žádné argumenty, jen vykřikuje a nadává, pokud s ním někdo nesouhlasí. Když někdo není schopen ani vyslechnout argumenty druhé strany, nikdy nedokáže jednat správně, protože nikdo nemá patent na jedinou pravdu.

Mrzí mě, že napáchané škody budou nevratné. Už jsem to psala jinde, u nás končí trafikantka. I kdyby bylo EET zrušeno, těžko si znovu otevře trafiku. V trafice se neprodává skoro nic na čem by se dalo zbohatnout. Cigarety, poštovní známky, jízdenky na MHD, mají stanovenou cenu, takže prostor pro zisk je určen a konkurence nemožná.

34 2
možnosti

Přesně tak. To co tady napáchal a ještě stihne napáchat, nebude možné dát nikdy do pořádku, a pokud ano, bude to trvat desítky let.

13 3
možnosti
JH

J26i68ř26í 50H96a68r29t15l

23. 2. 2017 21:42

Mily pane, take dam svuj hlas Babisovi. Jinak placete na cizim hrobe, jak se rika. Nenadavejte Babisovi, ze zavedl EET, ale nadavejte tem, kvuli kterym se to zavedlo. Ono je lehke nadavat na EET a dela to spousta lidi i politiku, ale nikdo z vas nedal do placu jiny navrh, jak a cim lepe nahradit EET.

4 17
možnosti

Víte, co to je mafie, pane Hartle? Mafie, tak jak ji známe dnes, vznikla na přelomu 18. a 19. století na Sicílii. Byla to skupina bývalých trestanců, kt. místním rolníkům za úplatu poskytovala ochranu v této drsné zemi. Na rozdíl odoficiální vlády, která na jih země nebrala zřetel, se na tyto chlapíky dalospolehnout. Vytvořili svá vlastní pravidla a zákony a používali všechnyprostředky, aby na Sicílii udrželi zákon a pořádek, který tam doposud chyběl. Mezi obćany se zakořenila nedůvěra, odpor až nenávist k jakékolioficiální moci. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se zformuje nová, neoficiálnívláda. Tuto úlohu tak převzala mafie. Hlavním cílem této organizace bylo vždy získání peněz, aledůležitými aspekty byly také čest, úcta a pořádek. Urážku sebe, rodiny nebopřátel trestal mafián smrtí. Sám mafián se ale za zločince nepovažuje. Za své penízedostávají lidé ochranu a vraždy jsou jen nástroj, jak udržet pořádek a řádpodle vlastních zákonů.

Takžeuž víte jak stát řídit jako rodinnou firmu? Úžasná budoucnost, že? Tak do toho pane Hartle, zvolte si tohle pro sebe a svoje děti. Na celém světě s tím jsou jen tynejlepší zkušenosti.

7 2
možnosti
Foto

Jsem malý živnostník a hlas Babišovi dám proto,že nevidím nikoho lepšího a na sliby nedám. Nezáviďme mu majetek.Když máte víc jak 10 milionu tak váš majetek už užívají jiní.Lidé v jeho firmách jsou rádi,že mají práci. Do hnízda se podívá tak párkrát za rok. Maká od rána do večera a snídá dva krajíce jako vy.

3 16
možnosti

Jen zoufalci a lidé se sníženou inteligencí, kteří jsou fascinováni jehohulvátstvím a namistrovaným hospodským a šmelinářským vystupováním, mu mohou odevzdat svůj hlas. Stejně jako on sechovala kápa vexláků za totáče. Hloupým a zakřiknutým, kteří si myslí, že jim(podobně jako Burešovi) celý svět ubližuje a našli si v něm svého boha, je zbytečné cokoli vysvětlovat. Vy nepochopíte, že je to bůh zmaru a vaší bídy. A hlavně - vám nikdy líp nebudeRv

14 3
možnosti
LM

Horší je, že stát přesně ví, kolik peněz a za co se utrácí....

...nějak mám pocit, že Babišovi se, coby největšího výrobce v gastronomii, tyhle informace mohou dost hodit ;-)

7 1
možnosti

A nejenom tyto. Vždyť existuje ještě nějaké odvětví, ve kterém by neměl zabořené prsty?

1 1
možnosti
PL

P19e89t43r 34L65a63n34g43e36r

23. 2. 2017 20:09

Přeceňujete sílu EET. Stejně jako ji přeceňují její tvůrci.

2 2
možnosti
OK

O93t57a 32K72i76n76c

23. 2. 2017 21:19

Myslím, že autor blogu sílu EET nepřeceňuje. O stránku níže jsem napsal na příspěvek pana Pragera toto:

Normální vesnická hospoda nebo vesnický krámek si vydělají většinou pouze na skromné živobytí provozovatele, pokud stát nařídí další povinnosti a tím výdaje, mnohdy to znamená poslední kapku. Dost provozovatelů si řekne, zda to má zapotřebí a jdou na pracák nebo se nechají někde zaměstnat. Tady stát stejně více daní nevybere.

Uvedu vám takový modelový příklad. Svobodná či rozvedená žena s jedním dítětem provozuje na vesnici maloobchodní prodejnu, kde má měsíčně příjmy po odečtení výdajů ve výši 22695 Kč měsíčně. Platí si pravidelně každý měsíc životní pojištění ve výši 1000 Kč a důchodové připojištění ve výši také 1000 Kč. Při rekapitulaci daně činí roční základ daně 272340 Kč odčitatelné položky 12000Kč, tedy čistý základ daně 254340 Kč, zaokrouhlený 254300 Kč, z čehož činí daň před slevami 38145 Kč. Po odečtení slev na dani na poplatníka 24840 Kč a na dítě 13304 Kč vychází platba daně ve výši 1 Kč, což se nevyměří. Tato vesnická prodejna nemá internet, protože dosud pro ni nebyl potřebný. Vzhledem k tomu, že se na ni bude od 1.března tohoto roku vztahovat režim EET, znamenaly by pro ni náklady na pořízení a provoz EET značnou finanční i časovou zátěž, tudíž přestane tuto prodejnu provozovat. V uvedeném případě by EET státu stejně nic nepřinesla a pro tuto prodavačku se stává likvidační. Navíc lidé z této vesnice budou muset jezdit na běžné každodenní nákupy do supermarketu, což je bude stát další náklady na přepravu. Pokud v uvedené oblasti takto skončí víc maloobchodních prodejen, na EET vydělají pouze supermarkety, pro které znamená EET vzhledem k jejich obratu podstatně menší zátěž. V takových případech je EET pouze krokem k likvidaci nejdrobnějších živnostníků.

6 0
možnosti

Všichni, co si tu po revoluci nahrabali ze státního (ať už si za to koupili vilu ve Střešovicích pod cenou nebo za to lezou po horách celého světa) zaslouží kriminál. Ale většinou způsobili napravitelné škody, prostě někde chybí školka nebo musela zavřít knihovna. To, co dělá Babiš, se nikdy napravit nepodaří a jestli ano, bude to trvat přinejmenším desítky let. Tady už nejde o ukradené či odkloněné peníze, ale o deformaci společnosti, srovnatelnou s komunistickou érou. Ale ona to možná není podobnost čistě náhodná...

17 0
možnosti
Foto

Daně jsou loupež a EET je jen další nástroj loupežníků, kterým nám vytlučou další a další peníze z našich peněženek.

Ale některé ovce to vítají. Třeba jim za to parazité koupí nějaké imigranty a ubytují je blízko jejich domovů. Tyto ovce si zaslouží každou hloupost a agresi, kterou si na ně vládnoucí kasta loupežníků vymyslí.

17 2
možnosti
Foto

Nějaké daně se platit musí. Mi spíše vadí jak se ty vybrané peníze rozhazují.

2 0
možnosti
MK

Ano, dám mu svůj hlas. Proč? Protože ať je to jak chce, je to jediný ministr financí, který splnil co slíbil. Co řekne, to udělá. Ano, má vady na kráse, říká co si myslí, neumí dobře česky, ale co na tom.

6 29
možnosti
PB

P63e20t95r 71B28e29r77a35n

23. 2. 2017 17:26

ANO, on si za naše peníze dělá co chce on a na nás zvysoka ......

Když se ho někdo na něco zeptá, většinou se nic nedozví, nebo za to může Kalousek....;-D

Tak hlavně jestli zase budou koblihy grátis...;-)

25 3
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 35,03
  • Průměrná čtenost 2552x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám