Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

M.Jakeše vidím jako tragéda - k čemu vlastně žil ... !? Bez urážky, ta celá stranická nomenklatura by mohla dobře posloužit i k bádání studentům LF - psychologie. V.Bilak a M.Jakeš, chápu, jako horliví nevzdělanci ... G.Husák, L.Štrougal, vzdělanci, jeden z popřední právnické rodiny , druhý nejmladší ministr - oba schopní ... Mj., další k bádání po r. 1989 - nejmladší ministr za ČSSD Březina - taky schopný - všeho, koná aktivně dodnes ... Od Dopravního podniku Praha po školství ... :-)

7 0
možnosti

Možná by stálo za to, si jen tak ze zvědavosti přečíst knížku Dva roky generálním tajemníkem, nebo Vámi citovaný nesestříhaný projev, kde se také píše o reformách, které se připravovaly na rok 1990.

2 4
možnosti
MS

Pochybuji, že v těch reformách byly zahrnuty pojmy jako pluralita, svobodné volby, zrušení vedoucí úlohy KSČ. :-P

9 0
možnosti
Foto

R^ Máte pravdu i s tím sólokaprem. Je to cosi jako exhumace s náznakem reinkarnace. Nic z toho již dávno v intencích těchto starých konzerv nehrozí. Ovšem mají své pokračovatele a v lecčems, ač, zdánlivě, v opačném spektru;-)

2 0
možnosti
Foto

"Někdy se však stává, že se u věkovitých lidí může rozvinout proces myšlenkové oploštěnosti a chudosti. Ze současných výroků a osobní životní historie jmenovaného lze soudit, že v tomto ohledu je soudruh Jakeš za zenitem již mnoho desítek let."........ asi tak devět. Myšlenkovou bohatostí neoplýval nikdy :-) Karma

13 1
možnosti
PD

P73e31t66r 86D78u13s

9. 1. 2017 12:53

Milouš nikdy nezklame!;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,91
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz