Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Milouš to prokaučoval, mohl být dobrým komikem. Ve veselých dnech listopadu 1989 byla dole na Václaváku ve výkladu jakéhosi krámu udělán agitační prostor OF. Součástí toho byla taky TV, na které běžely různé zprávy a mimo jiné tam dávali to slavné video z Červeného Hrádku. Postávali tam lidi, řehtali se jak koně, protože video byl jiný kalibr než audio, které už v té době bylo celkem rozšířené po Praze na kazetách. V té době byla na návštěvě v Praze americká herečka Jane Fonda. Také se zastavila u té výlohy, chvíli toho kašpara pozorovala a protože nerozuměla ani zbla, ale lidé okolo se řehtali, tak se někoho ptala, co to je za komika. Ta dobrá žena vůbec nedokázala pochopit, že takového exota měl v čele národ, který se považoval za jeden z nejcivilizovanějších v Evropě. Tady Milouš prokaučoval svou šanci. Mohl jezdit s komediantama a ještě si něco přivydělat.

9 1
možnosti
Foto

Chápu sice, co jste chtěl říci, ale daní jedinci neumírali statisticky, ale reálně.

, že lidé statisticky hynuli zhruba o 7 let dříve než nyní,

Zdroj: http://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=579391

0 1
možnosti
Foto

R^Možná by z něj na stará kolena byl dobrý komik:-)

10 2
možnosti
VV

On byl dobry komik uz na mlada koleny, coby predseda jakesi kontrolni komise. Podle mne byla komunisticka funkce neprimo umerna inteligenci funcionare.

12 0
možnosti
PK

Vždy když jsem se setkával v životě s pravými Baťovci, byli to to chytří i když ne vždy morální lidé - nahoru hrbili, dolů šlapali. Ale že Jakeš udělal u Bati průmyslovku s vyznamenáním v r.1944, to mě překvapovalo. Lenárt byl ale také baťovec a taky nic moc - jen papaláš a vybraný po Širokém jako Slovák. Tak Jakeš jistě tragická postava, ale co proti tomu takový mladý komunismu "věrný" Čalfa - není to ještě horší?

2 0
možnosti
Foto

Já bych to spiknutí špiček KSČ spolu s StB vůbec nevylučoval.

Bylo totiž příčinou "smrti" studenta Šmída na Národní.

4 5
možnosti
Foto

R^ ... a taková paní Zagorová, milá holka to je... žádnej z nás nebere takový platy... Nezapomenutelný projev.

6 0
možnosti
VV

Jsem zklaman. Cekal jsem zde bohatou diskusi neokomdemokratu kteri budou milouse obhajovat a ono nic. Ze by i oni pochopili, ze by to byl trapas?

1 1
možnosti
SB

Chybu hledejte v sobě.

Vy totiž každou kritiku četných západoevropských a bruselských hloupostí považujete za vzdychání po komunismu.

Proto jste se domníval, že vzdychačů po komunismu je hodně a že se tady hodně lidí bude zastávat Jakeše.

Ale kritika bruselských, pařížských a berlínských hloupostí má daleko do obhajoby komunismu. Proto Vám ta čísla nemohou nikdy sedět.

1 4
možnosti
MN

Nechtějte, aby 90ti letý stařec přiznal, že se celý život mýlil. Oni to nepřiznají ani mladší, třeba Klaus obhajuje způsob privatizace, kdy se rozkradlo, co se dalo, současní probruselští marxisté (Junckers, Schultz, Tusk, Merkelová, Hollande, Dienstbier, Chovanec, Marksová, Pelikán, Šabatová,....) obhajují direktivní řízení kdečeho, a neuznají, že dělají hlo uposti, apod.

2 6
možnosti
Foto

Za privatizaci se něco rozkradlo a ono bylo, co rozkrást ? To, že by byl Klaus autorem privatizace, tak to je pro mě novinka a že by jí dokázal prosadit sám, tak to jsem také nevěděl.

9 3
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,91
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz