Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV
JH

Už před desítkami let o tom zpíval Pepa Nos. Kdž jdeš pořád do prava, ocitneš se nalevo....aneb zastydlí pravičácii, kteří ustrnuli v časech studené války:-)

9 9
možnosti
MM

A vy jste tedy také pro vystoupení z NATO? To jen aby bylo jasno, že nejste zastydlý a že jste se posunul tím správným směrem.

4 0
možnosti
Foto

Cituji:

"Naše členství v NATO je pro věkovitější občany něčím, po čem toužili celou dobu okupace "spřátelenými vojsky Varšavské smlouvy".

Kdo to je věkovitější občan? Pokud tam řadíte např. sebe, tak já jsem ještě věkovitější a organizace, která vojensky napadla řadu zemí, které nijak neohrozily nikoho z členů NATO patří před mezinárodní soud a ne toužit po členství v takovéto organizaci.

5 14
možnosti
RK

Jo, a takových "perel" je v blogu povícero.

3 4
možnosti
MD

Mnozi nemit par soucasnych bezvyznamnych ceskych komunistu, za chvili 3/4 stoleti stare hrichy tech starych, mnohych po smrti, tak nemaji lidem co rict. Vyprazdnenost oprena o hul komuniste. Jsou na tom MODRI kluci hodne spatne.

4 9
možnosti
RK

Ano, a mnozí si ve své zaslepenosti neuvědomují, že tímto komunistům dělají vlastně slušné PR, protože velká skupina lidí se řídí heslem "nepřítel mého nepřítele je můj přítel", aneb "vy jste tak strašní, že každý, koho nesnášíte, musí být zákonitě lepší". Prostě jsou neschopní, destruktivní a tak za všechno mohou komunisti. Jak jednoduché ...

4 3
možnosti
Foto

A86l55e43š 57M47e12r78t88a

21. 11. 2016 7:55

Pane Vodvářko, to, že KSČM nepodporuje naše členství v NATO není žádná novinka jak píšete, ale je to součást jejího dlouhodobého programu. Myslím, že každá strana si může dát do programu své priority a je jen na voličích jestli se s programem ztotožní, či ne.

8 0
možnosti
Foto

I34v67a81n 83M94a50r40e17k

21. 11. 2016 7:49

P.Vodvářko ,dík za "úderný" nadpis a vlastně i celý blog.Prokázal jste při jeho psaní "neskutečnou odvahu".

Jenže, "rudých" je jen velmi malé procento,stejně jako vás "správně zabarvených" , je trochu podivné,že "bojujete" i za ty kterým je jakákoli "barva" šumafuk a nemají potřebu nálepkovat kohokoli kdo má byť jen trochu odlišný názor od toho Vašeho "nejsprávnějšího" . Rv

10 6
možnosti
Foto

No a co kdybyste nám tady tedy napsal, jestli jste vy osobně pro setrvání v NATO či nikoliv. Určitě byste do diskuse přispěl hodnotněji, než nálepkováním autora.

2 0
možnosti
RK

Pane autore, jenom taková připomínka k textu Vašeho blogu, už v perexu - ten navrhovaný zákon je samozřejmě neprůchodný a jistě má mnoho chyb, ale, (jak už psal níže pan Hermánek), není tam ani slovo o nekritizovatelnosti, ale o hanobení prezidenta.

Anebo Vám, jako vzdělanému člověku, připadá např. ta hnědá skulptura s hlavou prezidenta na veřejném shromáždění v pořádku? Nevím, jestli to byl Váš záměr anebo jenom opomenutí, ale právě tyto polopravdy až nepravdy vytvářejí ve společnosti pnutí a v podstatě se tomu říká lživá propaganda. Bohužel.

8 13
možnosti
ZB

Karma.Rudé kluky podpořil i rudý alkoholik,také ten se nedávno vyjádřil o podobné možnosti,kterou podporují rudí kluci.Ne náhodou jsou v "pevném jádru" voliču Zemana především voliči komunistu....

11 3
možnosti
Foto

A kde by sebral tu většinu...?

3 2
možnosti
Foto

Reagují jen na perex. Z vojenské složky NATO vystoupila kdysi Francie a ten zákon nebyl o nekritizovatelnosti prezidenta, ale o jeho hrubých urážkách.

Je snad NATO nekritizovatelné, jako kdysi SSSR?

8 5
možnosti

J10i92ř80í 90Č20e70r42n52ý

21. 11. 2016 7:37

Nebyl o hrubých urážkách, ale o hanobení a za to se dá bohužel schovat cokoli.

5 2
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 35,28
  • Průměrná čtenost 2552x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám