Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co dodat? Stačí se podívat na diskusi. nenávist, urážky, pomluvy, to těmto lidem jde naprosto dokonale. Že tím ukazují svou duševní ubohost, jim naprosto nevadí. Hlavně když si mohou ve skrytu za klávesnicí říci - To jsem jim to zase nandal. Vám díky.

8 0
možnosti
Foto

děkuji Vám zdvořile a vizte mnou odpověď panu Hejnovi

0 0
možnosti
MM

Souhlasím s Vámi a ti, co hrdinně svírají kámen lží a nenávisti v touze opět kamenovat se projevují již i pod tímto článkem. Vám karma. R^

9 0
možnosti
Foto

Díky za Váš postoj.

1 0
možnosti
JH

Tomáši, my se asi v názorech moc nelišíme i když třeba v názorech na Halíka nejsme totožní. Ale ani výrazně odlišní. Trochu mne ovšem leká, když se názorově potkávají Hermanci a Kindlové!!

6 1
možnosti
Foto

Tomáš Halík, katolický kněz, který byl vysvěcen a nikdo neví kde a kým. Studoval v NDR na škole pro StB. Na škole SNB, kde krátce působil napsal jednu knihu proti náboženství. Jinak neumí nic jenom žvanit a to vynáší.

4 6
možnosti

Fuj! Nemám rád lži a pomluvy!

4 1
možnosti
Foto

Být prorokem se u nás moc nenosí, ostatně kde pořád brát nerosty k házení. No koneckonců se taky dá házet sprostými slovy u půllitru píva. To jde některým Čechům velmi dobře. Díky za zajímavou úvahu.:-):-):-)

8 2
možnosti
Foto

děkuji Vám zdvořile.

0 0
možnosti
Foto

Václav Havel dramatik, který napsal jednu trochu pořádnou hru s pomocí režisera divadla Na zábradlí, věděl , že pokud odejde do zahraničí jeho zájem o hry klesne na nulu, a že se tam neuživí. Takže raději zůstal zde, protože to vynášelo. Získal na západě pověst disidenta a to vynášelo. Jeho hry se tam hrály, ať byly jakoliv blbé. Za tyto hry plunuly ne malé peníze. Vlastnil luxusní chatku, jezdil v Mercedesu s Landovským vytloukal noční bary a ožíral se. Milenky střídal jak ponožky. I to vězení bylo ku prospěchu věci. Nikdo si na něj moc nedovolil a na konto přetékaly penízky.

2 4
možnosti
Foto

Tak já si myslím ještě něco jiného. Problém pro CIA bylo vždy, jak legálně dostat do východního bloku peníze.

A taková smlouva s divadlem byla i tehdy legální, i když ji musela asi dělat DILIA a penízky plynuly, aniž by se hry nějak moc hrály.

Protože, jestliže se tehdy tak moc hrály, tak proč ten nulový zájem po "revoluci"?

1 3
možnosti

...a ten černý vzadu...

0 1
možnosti
Foto

No.... čestný doktorát asi nedostanete, ale mou KARMU máte. :-)

5 0
možnosti
Foto

zdvořile děkuji, pane Machačku.

0 0
možnosti
AK

Všichni tři mají opravdu něco společného, ne že by snad byli nějakými skutečnými proroky, to oni byli spíše proroky falešnými. Společné mají ale zajištěné financování z pochybných zahraničních zdrojů.

2 5
možnosti
Foto

Já myslím, pane kolego, že byste ani TGM a ani VH neměl tímto srovnáním urážet.

2 4
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,24
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz