Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas. Bohužel, spousta lidí je okamžitě po takové události odborníky na všechno a nejraději by někoho kamenovali. Pozastavil se například níže komentující bloger pan Kroupa (nebo kdokoliv jiný) nad tím, jak se asi cítí v tomto okamžiku ten lékař či soudce? Jak jim asi je? Co když vše učinili s nejlepším vědomím a svědomím a prostě došlo k nečekanému vývoji? Budeme od teď ty desetitisíce schizofreniků preventivně zavírat na doživotí? Je mi smutno z tragédie ve Žďáru, ale ještě víc je mi smutno z reakcí brouků Pytlíků, kteří okamžitě přispěchjí s "vysvětlením" a odsouzením.

10 0
možnosti
Foto

Já se spíše než tím, jak je teď lékařům a soudcům, zaobírám tím, jak je rodičům toho studenta. A mýlíte se, pokud tvrdíte, že jsem snad já ve svém článku chtěl někoho kamenovat. Poukázal jsem pouze na to, že jak se ukázalo z toho činu, ta žena se vůbec neměla ocitnout venku mezi lidmi. Nebo si ve světle včerejší události myslíte něco jiného?

2 3
možnosti
JC

Souhlas. Bez připomínek.

3 0
možnosti
Foto

Abych to správně pochopil - všichni udělali všechno správně. Jenže tady máme mrtvého kluka. Takže bylo fakt všechno "správně"...?

1 3
možnosti
Foto

Bohužel nikdo není jasnovidec. To by do ambulantní léčby nemohli propustit nikoho psychicky nemocného, protože nemůžete vědět, jestli jednou něco neprovede. Jiná otázka je, jestli ambulantní léčba probíhala řádně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,89
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz