Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Velmi výstižné.R^

6 1
možnosti
PK

Existují názory, že by v Česku nemusela být desetimilonová populace, ale podstatně nižší. Ve skutečnosti ale těch deset milionů je tady a žijí, pracují nebo se flákají. Jestliže tuzemská bílá populace se nereprodukuje, tak přichází imigrace a nárůst romského etnika. U nás zvítězil masový příliv z východu - kromě bratrů Slováků především Ukrajinci a okolí. Navíc tuzemští bílí nechtějí kopat kanály, uklízet záchody. A tak to je v celé Evropě, akorát že Zápaďáci pracují nejvíc s muslimy. On ten problém roste i v USA a to mají černou hlavu státu. Fergussonů bude přibývat. Trend můžete trochu politikou ovlivnit, ale nezvrátíte ho. Bohužel naše sny o spojené Evropě, kde vládne pořádek a zákon - je v tahu.

14 0
možnosti
MT

Ty "Fergussony" uz mame v Evrope taky. Napriklad nedavno ve Francii. Jenze nas tahle DEMOKRATICKÁ a SVOBODNÁ media neinformuji !

4 0
možnosti
ZB

Je každý muslim zároveň muslimským fanatikem,který podporuje ISIL a jeho teror?Mám pocit,že hážete všechny muslimy do jednoho pytle.Jako kdyby Kurd či Turek dlouhodobě bezproblémově žijící v Německu a fanatický "kacíř" ISIL byl jedna stejná osoba.Nejvyšší duchovní islámu odsoudili teror ISIL a sami muslimové proti těmto fanatikům bojují.Jeden muslim může být bezprblémový, zná jazyk hostitelské země a respektuje její zvyky a kulturu,druhý se může chovat přesně opačně.Pokud část evropských muslimů podporuje ISIL,nebo za něj dokonce bojuje, není co řešit.Tato militantní a fanatická část,by měla být z Evropy deportována.Proč vyvolávat zášť i proti ostatním,kteří nemají s násilím a podporou terorismu nic společného?I oni chtějí žít v klidu jako my všichni.

3 21
možnosti
MK

Moc bych rád věděl, jak chcete muslimy selektovat - ty jsi radikál, ty ne; rozpočítáním na prvý , druhý to taky nepůjde. Jediné, co mě napadá( ale neřeší to vše) je, vytvořit dokument - chartu, ve kterém by m.j. byly uvedeny všechny pasáže Koránu, které  jsou v rozporu s listinou základních práv a svobod. Tento by byl součástí imigračního řízení a porušení by znamenalo zrušení trvalého pobytu a vyhoštění. Podepisovali by ho všichni, ne jen muslimové, aby nemohlo dojít k nařčení z diskriminace.

14 0
možnosti
Foto

P38a58v78e77l 14R79e45m60e35š

20. 8. 2014 17:01

moc pěkně napsané. až doteď jsem netušil, že je to takový problém, asi proto, že  bydlím na vesnici zcela bez islamistů. Máte naprostou pravdu a bojím se kam to dál povede. Mám pocit, že ti, kteří by se tím měli zabývat se tomu moc nevěnují. Děkuji za pěkný článek.

26 0
možnosti
MK

R^R^R^ superkarma. Snažím se také burcovat na toto téma, ale lépe bych to nenapsal.

16 0
možnosti
LJ

Vyhnání je neproveditelné. V Německu již dnes představují muslimové v prvých třídách základních škol více jek polovinu dětí. Podobně je tomu na jihu Francie a v některých oblastech Británie.

2 0
možnosti
JC

Pak je ovšem třeba rychle zase spustit železnou oponu. Přibližně v místech, kde dříve byla.

5 1
možnosti
JL

Johanka z Arku už tady byla a jmenovala se Georg Bush junior - Johanka rozesrala Střední východ, Afghánistán..pak kdosi způsobil chaos v Lybii a v Sýrii..., kdosi naštval miliony muslimů /zejména Johanka/, bohužel i ty mladé a bojechtivé. Stačí aby jim někdo pustil pár amerických válečných filmů, ani nemusí být celé - třeba mučení z ZeroDarkThirty - a věřte mi, že nebudeme mít pokoj do smrti. A kdo za to může? Když chce někdo mír, neměl by přilévat olej do ohně nenávisti. - Clinton taky neokupoval Afghánistán, jen ho odstřeloval. Kdyby USA nezaútočily na Saddáma, mohl být Střední východ stabilizovaný. Není to o také tom, že někdo ve Washingtonu blbě odhadnul, co to vlastně džihádisti jsou a co mohou způsobit?

1 14
možnosti
TH

"kdosi způsobil chaos v Lybii a v Sýrii". Bylo by asi dobré podotknout, že mocného přikyvování Baracka Husaina Obamy to byla EU a zapomněl jste na chaos na Ukrajině. Viník tentýž. Socialisté z EU totiž umí jenom rozes.írat ve jménu světlých zítřků na co sáhnou.

4 1
možnosti
JC

Jediné skutečně dlouhodobé řešení je řešení podle receptu Dr. Beneše: všechny osoby cizí národnosti, vyznávající ten podivný mohamedánský kult vystěhovat do země jejich předků.

44 0
možnosti
JM

Ano, nelíbí se mi, co píšete, ale ještě pár let a nebude jiná možnost. i když se bude jednat o mimořádně hnusnou záležitost.

5 0
možnosti
VZ

Johanka z Arcu by byla ta lepší možnost. Tou horší je nějaký novodobý Adolf. Akorát, že tentokrát se místo šesticípé hvězdy bude nosit půlměsíc. Vzhledem k evropské historii se obávám, že takový scénář bude pravděpodobnější. Sebrat dostatek nespokojených hlasů může za jisté situace být otázka jedněch ještě demokratických voleb. Z enkláv, o kterých hovoříte, se potom rázem mohou stát novodobá varšavská gheta.

3 1
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz