Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Islámský stát dnes kontroluje území velikosti státu Jordánsko. Vyhlášený chalifát se táhne od dobytých měst podél syrsko-tureckých hranic přes de facto hlavní město Raqqa v severní Sýrii, přes zrušené hranice s Irákem do Mosulu, Tikritu a Falluji, až do farmářských měst jižně od Bagdádu - je to přibližně třetina území obou zemí.

Islámský stát využívá téměř všechna ropná pole a naleziště plynu v Sýrii. Zabral největší rafinerii v Iráku v Baiji a také největší přehradu severně od Mosulu, která poskytuje vodu a elektřinu pro většinu země a pokud by byla zničena, může odstavit z provozu Bagdád.

ISIS financuje své operace prodejem ropy a elektřiny, vyprazdňuje dobyté banky, získává peníze vydíráním pří únosech a násilným "zdaňováním".

Jejich špičkově vycvičená armáda disponuje ukradenými obrněnými vozidly a těžkou pěchotní technikou, které byly vyrobené buď v USA nebo v Rusku, v hodnotě mnoha milionů dolarů.

ISIS nyní ovládá zdroje a oblasti v rozsahu, který nemá srovnání v celé historii extrémistických organizací.

7 0
možnosti
JL

My především musíme znovu vycvičit vojáky-záložáky. Už několik let trvá 3.světová válka. Nejsme schopni ani uhlídat hranice. Jsme jednoduchou kořisti. Měli bychom se vzpamatovat. Ten náš stát je vlastně zadlužený byt - bez dveří. Nejlepším učitelem je Izrael. Evropa není bezpečí. Když se sejde Angličan, Francouz a Němec, mohou to být klidně všichni islámští teroristé. Naloží zbraně, střelivo a chemikálie a jedou na výlet do Prahy. Kdo jim v tom zabrání. Netolerujme islám. Náš první stát Velká Morava, byl tiše rozvracen přistěhovalci, kteří pohrdali našimi zákony, kradli a loupili. Nás toleranci nikdo učit nemusí, víme kde to vede.

16 0
možnosti
PF

Konečně to někdo napsal 'nahlas'. Děkuji + karma.

(teď ještě aby to 'slyšela' a veřejně a oficielně podpořila naše i bruselská vrchnost)

20 0
možnosti
DK

Vytesat do kamene. A v písemné i zvukové podobě poslat takovým "blogerům", jako je Mr. Cemper...

11 0
možnosti
VK

Zil jsem hodne dloho v Australii. Tato zeme je k pristehovalcum naprosto nekompromisni. Pristehovalci jsou automaticky ubytovani na Nove Guiney. A cekaji zda dostanou vytouzene povoleni k pobytu. Dostane ho jen malo lidi. To mi verte. Australske zakony jsou naprosto nekompromisni a neschovivave, a to co se deje v Evrope ohledne muslimu a ruznych stavek muslimu by proste netolerovali !

Tam si razi svoji cestu a to: jsme narod otevreny vsem a vsemu, ale nasili urcite ne.

Jen je s podivem, ze Evropa neprijala podobna opatreni, najit ostrov, ci vymezit oblast, kde by pristehovalci byli pod dozorem, pokud se nenauci jazyk a nebudou pracovat, tak automaticka deportace zpet do sve zeme. V kazdem pripade by meli byt stanoveny i kvoty pristehovalcu za rok, pokud je kvota prekrocena, pak opet deportace do vlasti. Ono je to jednoduche, ale pripada mi, ze Evropa se boji neco podobneho zavest, a predevsim, ze se boji evropsti politici. 

Dle statistik by mela do roku 2050 byt nad polovicni vestina obyvatel Evropy muslimska :-( ... tak to se mame na co tesit ...

55 0
možnosti
MT

Naprosto přesně ! Jak dlouho to bude našim pravdoláskářům trvat ?

11 0
možnosti
MT

A pritom rešeni je jednoduche! Na zaklade tisicu negativnich skutecnosti  zakazat toto fašisticke nabozenstvi, a pokud by ho stale nekdo provozoval,  tak šup s nim do vezeni!

15 0
možnosti
VK

Do vezeni, a kdo ho bude zivit, to mame vsichni pracovat na vezne !!

1 0
možnosti
Foto

I90v59a10n 92M39a79r51e81k

20. 8. 2014 19:53

Karma jak vyšitá R^ R^ R^

18 0
možnosti
JS

Jedina civilizovana zeme, ktera vazne bojuje s muslimskymi fanatiky je Izrael. Reakce "civilizovane" EU? Obzaloba z valecnych zlocinu a vyzvy k ekonomickemu bojkotu Izraele. Myslim, ze k tomu neni co dodavat.

67 0
možnosti
Foto

I54v18a87n 47M11a28r36e89k

20. 8. 2014 19:52

Kdyby to šlo tak vám dám karmu,tak jen "plusuji ¨"  R^ R^ R^

15 0
možnosti
JJ

J35a37n 83J70o57š20t

20. 8. 2014 18:51

Na řešení problému nepřízpusobivých islámských emigrantů není čas, teď si v prvé řadě musíme přece rozkmotřit východní jadernou velmoc, zhoršit sankcemi již probíhající hospodářskou krizi a oslavit to v duhovém průvodu zakončeným vytvořením "třetího pohlaví".

P.S. "Jací blbci jsme, tak blbou Evropu necháme svým dětem"! Mají se na co těšit:-/.

14 4
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz