Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LE

Než tohle dojde  - nejen našim - politikům, bude asi pozdě.

2 0
možnosti

Obávám se, že už je.

3 0
možnosti
PB

P69e78t39r 94B66a39j78n55a52r

21. 8. 2014 10:05

Nechci Vám brát iluze o politice Izraele vůči islamistům. Zatímco na svém území islamisty likviduje, tak za hranicemi Izraele se chová stejně jako Západ. Kde cítí geostrategické výhody, tam je ochoten islamisty tolerovat nebo s nimi i spolupracovat.

1. Podle řady indicií podporuje islámské teroristy v boji proti Syrskému prezidentu Assadovi ( řada odkazů na netu( např. http://wertyzreport.com/2014/05/05/izrael-vytvoril-v-golanskych-vysinach-na-pomoc-syrskym-militantum-raketovy-system-britanie-obnovi-pomoc-teroristum/

2. Podle Snowdena Mossad , USA a Británie vycvičili v minulosti dnešního vůdci islámských fanatiků na severu Iráku

http://www.nwoo.org/2014/07/17/snowden-potvrzuje-ze-al-baghdadi-byl-vycvicen-mossadem/

3. Nevzpomínám si, že by Izrael protestoval v roce 1999, když po náletech NATO na Srbsko na podporu muslimských kosovských albánců etnicky Kosovo vyčistili nejen od Srbů ale také židů.

1 6
možnosti
JFB

Izrael to má složité. Defakto za rozšíření Hamasu si také Izrael může sám, když jej ještě jako charitativní organizaci toleroval, aby v Palestině existovala protiváha marxistické OOP. Jak Assad, tak islamisté jsou jeho nepřáteli, navíc je celkem zatím závislý na podpoře USA, takže nemůže jít proti. Prostě přežívá a bojuje za každou cenu.

2 0
možnosti
MI

Přesné a výstižné. Díky!

8 0
možnosti
JN

Velmi dobře napsané. Vždy po přečtení takového článku mám chuť s tím něco začít dělat. Jen nevím co...

15 0
možnosti

Skvěle popsaná skutečnost. Tvrdá realita. Díky.

5 0
možnosti
LH

Skvěle napsáno R^R^R^. Držme palce Izraeli !!

24 0
možnosti
Foto

Prinz Eugen, věděl jak s nimi naložit! ;-D

3 0
možnosti
JK

Výraz denominace se používá spíše ve spojení s křesťanstvím, v ČS je jeho synonymem výraz Jednota.

Pokud muslimové v Evropě veřejně neodsoudí tyto excesy patří do stejné kategorie jako Ti co je páchají.

Každý fanatismus přináší zlo, to samozřejmě to platí i katolicismu (jediné pravé Církvi).

5 0
možnosti
MK

a vy si jako myslíte, že ti muslimové co veřejně neodsuzují jsou menší fanatici než ti co to přímo páchají? Jsou to naši "mírumilovní" muslimové co kážou o potřebě bít děti a vštěpovat jim tak islám již od malička, ti co káží o vyvražďování židů.

11 0
možnosti
TJ

Naši předci za Masaryka měli svého žida, dnes doba pokročila a díky lidem jako jste Vy pane Vodvářko máme pro změnu svého muslima. Dobře víte kam vyvolávaná nenávist vůči židům vedla, kdy jako Vy dnes kdysi lid volal po skutečném politikovi, který přijde s konečným řešením. Ve své řeči demagogicky zapomínáte na soudy, prokuraturu a policii, které řeší porušování práva a nikoli armáda, jež chcete nasadit. Píšete o Johance z Arcu, která i pomocí násilí se postaví džihádu. Obdobný mobilizační apel jsem nedávno četl od slečny Sulovské. Vaše výzvy již byli vyslyšeny a na obranu Evropy povstal jistý pan Breivik, co se inspiroval podobnými myšlenkami, které ve Vaší úvaze předkládáte. Je ovšem více než příznačné, že největší evropský masakr ze strany jedince v současné době neprovedl muslim, ale člověk prohlašující se křesťanem, ospravedlňující svůj čin obranou lidí Vašeho smýšlení. Píšete paušálně co imám to nepřítel, co přistěhovalec, to džihádista. Karel Čapek v pojednání Proč nejsem komunistou? trefně popisuje Váš způsob uvažování, kdy přesně pojmenovává nejhorší lidskou vlastnost, kterou mistrně používáte a to schopnost brutální generalizace. Na příkladu nesmyslné nevraživosti vůči všemu německému nadčasově trefně odhaluje uvažování lidí jako jste Vy. Za časů české obdoby dnešních bojovníků IS husitů, kteří také nesmyslně bořili svatostánky a terorizovali okolí přišel jistý Petr Chelčický s jednoduchou pravdou o nenásilí, kterou inspiroval Tolstého, Čapka, Gándhího či Mandelu, ale po typu takového politika evidentně nevoláte. Násilí ovšem plodí zase jen násilí. Vyvoláváte násilnického politika jakým byl Begin, vůdce Irgunu, který pomocí násilí a masakrů /viz. Palestinské Lidice obec Dejr Jásin mající smlouvu o přátelství s Giv'at Ša'ul/, za což byl Einsteinem označen za fašistu, stvořil Arafata /oba patří do Vašeho výčtu nositelů Nobelovy ceny/. Mimochodem IS stvořil svou nekompetentností okupační správce Bremer, když chaoticky rozpustil armádu a vládnoucí stranu BAAS.

3 32
možnosti
KC

Pane Tomáši, po kolikáté borové jste se pustil do psaní?

4 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz