JZ

Komunistické zločince má cenu stíhat za každé situace, i v jejich pozdním věku. Stejně jako ty nacistické.

Zasloužená karma

Foto

Připomínat, připomínat, připomínat a nezapomínat!

Vašek

VF

Také jsem nad tím po ránu přemýšlel.

Mám obavy, že kdyby se udělal průzkum, zda se má v tomto soudu pokračovat, kolik % lidí by bylo proti. Asi by to bylo podobné číslo jako v průzkumu, kdo je za mír i za cenu, že Ukrajina přijde o značnou část svého území.

MV

jj, je jich porad dost a to, v urcite forme, i tady

karma, Tome

Foto

Jejich pohrobků, co otočili korouhvičky, lze jistě pár najít

Foto

Pravda, ale rychlou spravedlnost bohužel v mnoha případech nahrazuje rční o Božích mlýnech, čemuž nahrálo ono...nejsme jako oni...jakoby to mělo stačit. Nic méně komunisté, kteří náhle prozřeli také nejsou můj šálek, zvláště na špičkových funkcích, protože kdyby se doba neobrátila, zůstanou komunisty a jejich proslovy budou vlastně stejný, jen o 180 stupňů obrácený.

Foto

Otáčí se mi pomyslná kudla v kapse, když se někde od nějakého nostalgika dočtu, jak byl vlastně Štrougal „slušný člověk.“ Ty výpadky paměti u lidí, kteří jsou toto schopni tvrdit, jsou hrozné.

Foto

Těch mohykánů je povíc, lidé, kteří se na událostech té doby podíleli nepřímo, "pouze" svým členstvím v KSČ. někdy i aktivním. PePa 107 není výjimkou.

PL

P30e10t68r 62L29o14r46e66n26c

20. 3. 2024 19:46

Chodil jste k volbám před rokem 1989? Koho jste volil? Kandidáty Národní Fronty? Byl jste v Pionýru? SSM? ROH? Absolvoval jste nějaký kurz ve Svazarmu? Byl jste na vojně? Složil a podepsal jste po přijímači "dobrovolně" Přísahu?

- - - - -

Beru Vás za slovo, stačí když na výše uvedené odpovíte aspoň v jednom případě ANO a utíkejte si s tím vaším PePou podat ruce.

ZH

tentokrát tleskám. Nicméně je škoda toho názvu článku. Poslední mohykán vzbuzuje konotace spíše pozitivně romantické. Chápu samozřejmě přenesený význam, poslední svého druhu, ale Mohykáni si to nezaslouží.

  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,58
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám