Foto

Desítky let se soudí se svou rodnou zemí, že nespolupracoval s StB, a přitom opakovaně dokazuje, jak hluboko se mu principy a metody této spolupráce dostaly pod kůži. To je stejně přesvědčivý důkaz jako jeho podpis pod vázacím aktem

JH

J19a79n 16H33r54u52š29k22a

12. 3. 2024 10:57

Tak nejlepší je, že u většiny kauz se sám prokecl...prostě práskání v krvi i na sebe sama...

Foto

Sice nemám ráda primitivní burany, ale to sprosté slovo mně vadí mnohem méně, než ty estébácké metody.

Karma.

Foto

Babiš poznal, odkud vítr vane a tím směrem zamířil pozornost. Na věčně nespokojené, na ty, co svalují své chyby na stát a všechny ostatní i na ty, kteří mají pocit, že čím více českých vlajek v profilu, tím více jsou vlastenci. Viděl, jaké voliče oslovil Fico. Po volbách do sněmovny a prezidentských volbách byl rozhozený, ale jakmile objevil novou cestu k moci, jde po ní jako slepice po flusu a viditelně pookřál.

JH

J45a92n 77H42r92u18š24k70a

12. 3. 2024 10:03

Jojo opravdový vlastenec volí buď Slováka, co neumí dát dohromady větu česky a nebo polojaponce, který vytuneloval již několik spolků a stran...

Ale takhle si tu žijeme...

Foto

Pokud jsme byli schopni i podruhé zvolit Zemana, tak zvolíme opět Babiše. Tak jednoduché to s námi je.

MK

Vy ho volit nebudete, já ho volit nebudu, ale to je tak všechno, co s tím můžeme dělat.

Souhlas. Vůbec bych se nedivil, kdyby Babišovu hnutí po tomto excesu ještě stouply preference. Jeho fanklub ho zbožňuje až za hrob.

JH

J25a95n 42H68r48u72š31k45a

12. 3. 2024 9:43

Tak hlavně oni nesnáší Lipavského, protože dělá celkem dobrou zahraniční politiku a je štve, že mladý člověk nemá naděláno v gatích a neleze všem do zadku jako jeho předchůdci a sám Bureš...

JZ

Andrej Babiš svým vystoupením v kauze Lipavský naprosto přesvědčivě dokázal, že je na seznamu agentů StB s krycím jménem Bureš oprávněně.

Slovenský estébák Bureš estébákem byl, je a bude!

Foto

Objednávka kompromateriálu na ministra Lipavského a jeho rodinu údajně byla reakcí "objednatele" na to, že byl označen za bezpečnostní riziko pro Českou republiku. Sama povaha reakce pak fakticky potvrdila pravdivost zmíněného označení.

Foto

Navíc to, že si nedal bacha a takovou věc poslal někomu jinému než chtěl, svědčí o jeho neschopnosti udělat celkem jednoduchou věc. Kdyby byl premiér, kdo ví, komu všemu by mailoval i nějaké důvěrnější věci. Ano, je bezpečnostní riziko.

Foto

K diskusi: Opět zaplevelena, a to do značné míry přičiněním paní Valíkové. Kromě jiného jí uniká propastný rozdíl mezi významem a dopadem silných slov použitých literáty a na druhé straně politiky v boji o moc. Pedagog a navíc češtinář by měl tento rozdíl vnímat mnohonásobně lépe než nějaký truhlík, jenž setrvává do zavíračky v hospodě Na růžku a několikrát měsíčně si tam dezorientován zapomíná síťovku s lahváči.

Jmenovaná nedávno vyznala své přesvědčení, že na školách byly kampaně na podporu Petra Pavla, což "doložila" tím, že žáci nosili placky s kandidátem Pavlem. Protože oni žáci je nenosili na doporučení vedení škol, ale z vlastního svobodného rozhodnutí a přesvědčení, jmenovaná tak projevila svou nevoli k mladým lidem preferujícím právě tohoto kandidáte nebo jí je proti ochota mladých lidí chovat se svobodně, nikoli jako přizdispáči.

Foto

Paní učitelka se dovolává významných českých literátů. Má štěstí, že již nežijí. Třeba Havlíčkovy epigramy by na ní seděly téměř všechny.

Když si vzpomenu, s jakou úporností se mě snažila nahlásit adminům, tak mě její obhajoba Bureše vůbec nepřekvapuje.

Ono kdoví, proč přestala učit.

JH

J21a77n 17H92r29u66š68k28a

12. 3. 2024 9:09

Tak Bureše, jak tvrdí, jen zajímalo, zdali má Lipavksý děti a zdali by je poslal do války...toť vyjádření starostlivého otce, který poslal svého syna do války na Krym...to fakt nevmyslíš, jak ten Bureš je hloupej buran. I to čapí hnízdo prásknul sám na sebe:D

MP

Vulgární výraz použitý v komunikaci považuji z celého emailu za to nejmenší zlo. Problém spíš vidím v tom, že shání kompro na politického protivníka s návodem, co případně na něj vytvořit. Ne najít, ale vytvořit, aby jej pošpinil. A nebojí se to cílit i na děti. Když vidím reakce jeho příznivců dělá se mi špatně z toho, kam jsou lidé v podpoře svého guru ochotni dojít. Jak píšete, v demokratické straně by byl upozaděn, ale to u ANO nehrozí, protože on je majitelem té strany a bez něho skončila.

Foto

Mě zaujalo hlavně to idiotské tvrzení, že se chtěl jen Lipavského zeptat, jestli by poslal své děti do války. To se přeci dá udělat i bez shánění kompra. "Máte děti? A pokud ano, poslal byste je do války?" A nemusí shánět kompromitující materiály.

  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,58
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám