Foto

Omlouvám se všem inteligentním čtenářům za poznámku pod článkem.

Byl jsem upozorněn, že existují někteří jedinci, kteří by podobný text mohli považovat za vážně míněný, případně hanopis, který znevažuje současnou tristní situaci v oblasti východní Ukrajiny.

Těm, kteří jej za ironii nepovažují, doporučuji mé blogy míjet.

JK

Náhodou bez té poznámky o ironii bych Vám to skoro věřil /ironie!!!!/ - - - - Už zase melete strašné hlouposti. A to jsem Vám poslední blog pochválil. Držte se od tohoto tématu co nejdál. Posledně /rok a půl zpět?/ jste mne namíchl svým propagováním XX-tého kola sankcí proti Rusku. Prý jak je to potrestá válku to zastaví. Výsledky vidíme. - - - - Slyšel jsem onehdy návrh, že prý populace nad 60 let /už nemají vojenskou povinnost/ ať už se z politiky vyjadřuje jenom ke zvyšování důchodů. Něco na tom nápadu bohužel je, jak tak koukám.

Foto

Skvělý toť článeček, se správnou skromností popisující jen asi tisícinu ušlechtilých vlastností světového velikána humanizmu. Zvlášť ocenit se musí i jeho vpravdě charitativní péče o bezvýznamného blogera, jehož jméno ve skutečnosti ani není důležité. Jak systematicky o něj pečoval dlouhá léta. Podle toho se pozná dobrotivý vládce, když se tak příkladně stará i o zcela bezvýznamné lidi, z nichž i ten poslední, zcela právem odsouzený a spravedlivě umístěný v sanatoriu za polárním kruhem, si zaslouží pozornost svého milovaného vládce. Nyní se laskavý vladař také projevil bezprecedentní cituplností k pozůstalým, zejména k matce svého nešťastnou náhodou přirozeně zesnulého přítele.

Foto

Moc hezky napsané. Jen se bojím, že by to mohlo být pochopeno pátou kolonou jako chválu. Karma

Foto

Ty si zahráváš. Jsou u nás politické subjekty, které jsou schopny tvůj text převzít jako svůj předvolební materiál.

Foto

To se už stalo. Jistý subjekt potřebuje neustále nalézat nepřátele. Začalo to kdysi komárem, který přenášel valtickou horečku - překvapivě od afrických migrantů - na naše spořádané spoluobčany. A bylo toho mnohem více.

Foto

Myslíte té Moskevské, že Ač v poněkud ,,trčálkovském" stylu

Foto

inspirace pro expresionistický obraz. Připomněl jste mi, Tomáši, jak jsem se před pár lety byla poklonit Křížové cestě ke svobodě v Jáchymově. Kdo tu dobu neprožil nebo se ho osobně nedotkla, bohužel nemusí pochopit ( asi jsem skeptik...), a to bylo u nás tehda již po válce.

BH

Z notasu sve chotinky zvedam oba a preji klidny vikend! Horst

  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,58
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám